Švýcarsko – Česko cz 3:4 (kon.) | Velká Británie – USA 0:15 (kon.) | Kanada – Slovensko 1:2 (kon.)
USA – Česko cz 2:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
Česko
Čtvrtek 29.06.2023, 10:00 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 23 let
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, tímto Vám děkuji za pozornost a u dalších přenosů zase na počtenou. (12:01:01)
     
    Nejlepší hráči utkání

    Švýcarsko: Nicolas Wehrli
    Česko: Samuel Kucharčík
     
    Švýcarsko sehrálo senzační zápas, ale proti favorizovanému Česku to těsně nestačilo. Každopádně Švýcaři odpálili poslední část vyrovnávací gólem Cioffa a od té doby byli lepším týmem. Když pět minut před koncem skóroval Wehrli, začalo to pro ně vypadat opravdu nadějně. Chakroun však o chvíli pustil laciný gól z hole Kucharčíka a český comeback dokonal v poslední minutě Jágr. Tři body tedy zůstávají u domácího týmu.
     
    Konec zápasu.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Raffaele Cioffo – 2 min., nedovolené bránění.
     
    44:29
    Oddechový čas pro Česko.
    44:29 Vojtěch JÁGR - 3:4
     
    44:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři bojovali opravdu statečně, ale nakonec to nejspíš bude k ničemu, protože půlminuty před koncem inkasují kritickou branku! Chakroun opět chyboval, i když to měl hodně složité. Každopádně tentokrát vyrazil střelu VOJTĚCHA JÁGRA jen před sebe, jenž si míček ještě jednou našel na druhý pokus se nemýlil. Asistence: Samuel Kucharčík, Lukáš Lhota.
     
    44:07
    Kucharčík opět střílel nebezpečně ze své pravé strany, Chakroun byl ale tentokrát připravený se svým betonem.
     
    43:34
    Lhota dostává opravdu hodně času na ploše a skoro se podílel i na čtvrtém českém gólu, jeho průnik zastavili protihráči až před brankou.
     
    43:13
    Enzler z dálky prozkoušel pozornost Rechtorika, ten jí jistě potvrdil.
     
    42:50
    Čejka nasadil rychlost světla směrem za nahozeným míčkem, přes bránícího hráče se ale nakonec neprotlačil.
     
    41:55
    Pořád se hraje na obě strany, Švýcaři možná nyní mají trochu navrch. Kvůli tomu síť rozvlnil Mballa, ale zase to bylo jen z boku.
    40:41 Samuel KUCHARČÍK - 3:3
     
    40:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chakroun sice dnes chytá skvěle, ale tohle se mu nepovedlo! SAMUEL KUCHARČÍK totiž z pravé strany jen tak nahodil směrem na bránu a švýcarskému brankáři propadl balonek mezi betony. Opět je vyrovnáno. Asistence: Lukáš Lhota.
    40:01 Nicolas WEHRLI - 3:2
     
    40:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Senzace je na spadnutí, protože Švýcarsko vede! Češi neúspěšně hlídali prostor před vlastní klecí, kde si našel odražený míček NICOLAS WEHRLI, jenž neomylně zakončil pod horní tyčku. Asistence: Aaron Iten.
     
    39:36
    Müller dalším hraničním zákrokem odstavil protihráče od míčku, rozhodčí ale stále praktikují velmi benevolentní přístup.
     
    39:14
    Tak to je neuvěřitelné, Čechy dělily od třetí branky nanometry! Po velkém tlaku se totiž míček dostal na brankovou čáru, odtud ho pak na poslední chvíli odklidil jeden z bránících hráčů!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 14. Wehrli (Rohdewald, Büschi), 32. Cioffo, 41. Wehrli (Iten) – 2. Jágr (Kucharčík, Lhota), 17. Lhota (Licek, Čejka), 41. Kucharčík (Lhota), 45. Jágr (Kucharčík, Lhota)


    Švýcarsko: Chakroun (Jörg) – Fund, Iten (C), Wegmüller, Eberle, Räss, Büschi, Naga, Penzenstadler – Rohdewald, Cremer, Cioffo (A), Mballa, Vaucher, Fairclough, Tschamper, Bütikofer, Müller, Wehrli (A), Kapanek, Enzler, Lüthi.
    Česko: Rechtorik (Novotný) – Teinitzer, Geisler, Školoudík, Kastner, Chramosta, Kaňák, Kamenář, Laurinc (A), Kovárník – Vaniš (A), Procházka, Štěpánek, Stupka (C), Jágr, Kucharčík, Janeček, Licek, Lhota, Čejka, Macháček, Langr.

    Rozhodčí: Vitello, Wass
    bahis siteleri