Vstupní draft NHL 2023 1. Connor Bedard (CHI) (kon.)
konec
Vstupní draft NHL 2023

1. Connor Bedard (CHI)

Čtvrtek 29.06.2023, 01:00 • Nashville • Hokej
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny hokejové nadšence, kteří si přivstali a jdou sledovat draft NHL prostřednictvím textového přenosu.
     
    První dva výběry Slováci, následně Američan

    O jedničce draftu se dlouho diskutovalo, souboj mezi Jurajem Slafkovským a Shanem Wrightem však skončil lépe pro slovenského útočníka, který byl draftovaný do týmu Montreal Canadiens. Kvůli zranění neodehrál celou sezonu, ale za 39 odehraných zápasů si připsal deset bodů za čtyři branky a šest asistencí. Mnozí by čekali, že na druhé příčce bude právě Wright, ale tak se nestalo. Druhá pozice totiž patřila dalšímu hráči ze Slovenska, tentokrát šlo o talentovaného obránce Šimona Nemce, kterého si vybralo New Jersey Devils. Nemec sice strávil celou sezonu na farmě, ale v AHL se mu na obránce bodově dařilo. V 65 zápasech získal 34 bodů (12+22) a v play off hned čtyři body ze šesti zápasů. Třetí pozice draftu patřila Loganu Cooleymu, kterého si vybrala Arizona. Ten celou letošní sezonu strávit v univerzitním týmu Minnesoty, který získal za 39 utkání hned šedesát bodů.
     
    Největší favorit? Jednoznačně Connor Bedard!

    Již nějakou dobu se hovoří o tom, že právě kanadský útočník bude jasným výběrem ze strany Chicaga. To totiž potřebuje někoho podobného Bedardovi do svých řad, obzvláště po letošní katastrofické sezoně. Mnozí jeho talent sledují už několik let, protože jeho předvídavost i technika jsou nepřehlédnutelné. To ukázal i na uplynulém šampionátu dvacítek, kde za pouhých sedm zápasů nasbíral 23 bodů za devět branek a čtrnáct asistencí.
     
    Předčí Slováci Čechy jako loni?

    Také letos mají oba celky na draftu hned několik nadějných hráčů. Z české strany je to například útočník brněnské Komety Eduard Šalé, který odehrát sezonu v extralize. Nebo také gólman Micheal Hrabal, který by mohl být nejlépe draftovaným brankářem. Mezi Slováky však Šalému konkuruje Dalibor Dvorský, který odehrál sezonu ve Stockholmu. Dalším adeptem na první kolo je Samuel Honzek, který po povedené sezoně v Trenčíně zamířil do WHL.
     
    Pořadí voleb v 1. kole

    1. Chicago Blackhawks
    2. Anaheim Ducks
    3. Columbus Blue Jackets
    4. San Jose Sharks
    5. Montreal Canadiens
    6. Arizona Coyotes
    7. Philadelphia Flyers
    8. Washington Capitals
    9. Detroit Red Wings
    10. St. Louis Blues
    11. Vancouver Canucks
    12. Arizona Coyotes (od OTT)
    13. Buffalo Sabres
    14. Pittsburgh Penguins
    15. Nashville Predators
    16. Calgary Flames
    17. Detroit Red Wings (od NYI)
    18. Winnipeg Jets
    19. Chicago Blackhawks (od TBL)
    20. Seattle Kraken
    21. Minnesota Wild
    22. Philadelphi Flyers (od LAK)
    23. New York Rangers
    24. Nashville Predators (od EDM)
    25. St. Louis Blues (od TOR)
    26. San Jose Sharks (od NJD)
    27. Colorado Avalanche
    28. Toronto Maple Leafs (od BOS)
    29. St. Louis Blues (od DAL)
    30. Carolina Hurricanes
    31. Colorado Avalanche (od MTL)
    32. Vegas Golden Knights
     
    Do začátku letošního draftu zbývá už jen deset minut.
     
    Jako už tradičně zahajuje letošní draft Gary Bettman svým proslovem. Společně s ním na podiu stojí manažer Nashvillu David Piole.
     
    CHI
    1. Connor Bedard – Regina Pats (WHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada

    Vancouverský odchovanec byl již v minulosti přiřazován k první pozici letošního draftu. Mladý centr hraje s velkým přehledem, předvídavostí a zároveň skvělou technikou, kterou by mu mohli závidět i někteří profesionální hráči. Někteří Bedarda přirovnávají k Patricku Kaneovi, především díky jeho střelám. V juniorce Reginy nasbíral v 57 zápasech 147 bodů, přičemž z toho 71 gólů.
     
    ANA
    2. Leo Carlsson – Örebrö (SHL)
    Pozice: centr/levé křídlo, národnost: Švédsko

    Nejlépe hodnoceným evropským hráčem je švédský útočník. Ten letošní sezonu strávil v klubu Örebrö, kde za 44 startů nasbíral 25 bodů (10+15). Podle některých expertů připomíná mladý forvard Petera Forsberga či Aleksandera Barkova. Především díky svému citu pro hokej – čtením hry a defenzivní odpovědností. Zároveň dokáže vytvořit kvalitní přihrávku a dokáže hrát hodně do těla.
     
    CBJ
    3. Adam Fantilli – University of Michigan (NCAA)
    Pozice: centr, národnost: Kanada

    Předností kanadského útočníka je zajisté jeho výška a rychlost, díky kterým se mu velice daří tah na bránu. To předvedl i na mistrovství světa, kdy s Kanadou získal zlato. Právě na MS odehrál deset zápasu se ziskem tří bodů. Sezonu strávil na Michiganské univerzitě, kde si ve 35 zápasech připsal 34 bodů (29+35). Právě tento počet bodl mu pomohl k zisku Hobey Baker Award pro nejlepšího hráče sezony na amerických vysokých školách.
     
    SJS
    4. William Smith – USA U18 (NTDP U-18)
    Pozice: centr, národnost: USA

    Americký centr strávil letošní sezonu v národním rozvojovém programu. Za výběr do 18 let odehrál 52 zápasů ve kterých si připsal dvojnásobný počet bodů – 104 (42+62). Jeho výhodou vy mohla být velká rychlost na ledě, díky které udržuje hru v tempu a zároveň konzistentní výkonnost.
     
    MTL
    5. David Reinbacher – EHC Kloten (NL)
    Pozice: obránce, národnost: Rakousko

    Právě rakouský obránce by mohl být nejvýše draftovaným bekem. Ve čtrnácti letech se přesunul do švýcarského Klotenu. V uplynulé sezoně nastupoval ve zdejší nejvyšší soutěži, kde ve 46 duelech zvládl nasbírat 22 bodů za tři branky a devatenáct asistencí. Reinbacher často bývá přirovnáván ke kapitánovi Nashvillu, Romanu Josimu.
     
    ARI
    6. Dmitrij Simašev – Lokomotiv Jaroslavl (MHL/KHL)
    Pozice: obránce, národnost: Rusko

    Mladý obránce má po většinu času pozici na modré čáře při podpoře ofenzivy. Nastupoval za juniorku Lokomotivu Jaroslavl, kde si za 29 zápasů připsal deset bodů. Během uplynulé sezony si připsal také osmnáct startů za seniorský celek Jaroslavli.
     
    PHI
    7. Matvej Mičkov – SKA Petrohrad (KHL)
    Pozice: levé křídlo/pravé křídlo, národnost: Rusko

    V individuálních schopností by se mohl umístit těsně za Bedardem, ale za tím stojí dva velké problémy. První je ten, že až do roku 2026 má kontrakt v KHL, kde hrál i tuto sezonu. Druhým jsou zprávy o jeho údajné aroganci či nechuti setkávat se s agenty NHL. Letos byl tahounem Soči, kde za 30 zápasů nasbíral 20 bodů (9+11).
     
    WSH
    8. Ryan Leonard – USA U18 (NTDP U-18)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: USA

    Také Leonard je „produktem“ amerického rozvojového programu pro talenty. Zde si připsal 42 branek a k tomu 34 asistencí. Zářil také na mistrovství do 18 let, kde v sedmi duelech skóroval hned osm branek. Zásadní brankou by ta ve finále, kdy rozhodl zápas v prodloužení. Příští sezonu by měl strávit na Boston Collage.
     
    DET
    9. Nate Danielson – Brandon Wheat Kings (WHL)
    Pozice: centr, národnost:

    Právě Danielson je stylem hry a přednostmi přirovnáván k Sidneymu Crosbymu. Letos byl jeden z hráčů, který dokázal držet celek Brandonu, který se ve WHL dost trápil. Je pravák, což mu pomáhá k dobré střele. Je také výrazným hráčem v přesilových hrách či oslabeních.
     
    STL
    10. Dalibor Dvorský – AIK Stockholm (Hockey Allsvenskan)
    Pozice: centr, národnost: Slovensko

    A máme tu prvního Slováka! Na desátém místě je týmem St. Louis Blues draftován slovenský útočník ze švédského klubu AIK Stockholm. Zde si ve druhé lize, kterou tým hraje, nasbíral 14 bodů (6+8). Na mistrovství světa do 18 let pomohl Slovensku ke čtvrtému místu celkem 13 body (8+5). Připsal si také pět startů na MS U20, kde získal 4 body (1+3). Nyní má Dvorský domluvenou dvouletou smlouvu s týmem IK Oskarshamn, který hraje SHL – nejvyšší švédskou ligu.
     
    VAN
    11. Tom Willander – Rögle (J20 Nationell)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko

    Osmnáctiletý bek nastupoval letošní sezonu ve švédské juniorské lize, kde si za 39 utkání připsal celkem 25 bodů (4+21). Také Willander se představil na MS U18, zde vybojoval osm bodů. Švédský bek je srovnáván s Adamem Foxem, který hraje za New York Rangers. V následující sezoně by měl mladý obránce nastupovat na bostonské univerzitě.
     
    ARI
    12. Daniil But – Lokomotiv Jaroslavl (MHL/KHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Rusko¨

    Už od patnácti let nastupuje mladý útočník za ruskou Jaroslavl. V poslední sezoně odehrál 26 zápasů za juniorský celek Jaroslavli. Ve 26 zápasech si připsal 26 bodů za patnáct branek a jedenáct asistencí. Za A – tým Lokomotivu nastoupil do 15 duelů, kde dvakrát skórovat.
     
    BUF
    13. Zach Benson – Winnipeg Ice (WHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada

    Od svých 15 let hraje juniorskou WHL za Winnipeg. Ke skvělému bruslení přidává dobrý pohyb v předbrankovém prostoru, ale pomáhá také u mantinelu. Svých osmnáctých narozenin se dočkal až 12. května, i přes to si v 60 zápasech připsal 98 bodů (36+62). Benson se představil také na Hlinska Gretzky Cupu, kde v pěti duelech získal sedm bodů.
     
    PIT
    14. Brayden Yager – Moose Jaw (WHL)
    Pozice: centr, národnost:

    Tento centr podle některých připomíná Jaromíra Jágra. Mezi juniory Moose Jaw se vypracoval na dobrého tvůrce hry, který jde jak do obrany, tak do útoku. Během 67 zápasů ve WHL si připsal 78 bodů (28+50). V play off se mu během deseti duelů povedlo bodovat hned šestnáctkrát.
     
    NSH
    15. Matthew Wood – University of Connecticut (NCAA)
    Pozice: centr/levé křídlo, národnost: Kanada

    Dvě sezony strávil Wood v kanadském celku Victoria Grizzlies v BCHL, následně přestoupil do univerzitního týmu. Zde se mu letos dařilo, za 35 zápasů si na své konto připsal 34 bodů (11+23). Wood se rovněž zúčastnil šampionátu do osmnácti let, kde za sedm utkání nasbíral třináct bodů.
     
    CGY
    16. Samuel Honzek – Vancouver Giants (WHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Slovensko

    A máme tu dalšího hráče ze Slovenska! Tentokrát na šestnáctém místě, draftovaného týmem Calgary Flames. Odchovanec Trenčína letošní sezonu působil ve WHL za tým Vancouveru. Zde si ve 43 zápasech připsal 56 bodů (23+33). Sezonu předtím si mladý slovenský útočník zahrál také Tipsport ligu, kde nastupoval právě za Duklu Trenčín. Odehrál celkem 49 zápasů se ziskem 14 bodů.
     
    DET
    17. Axel Sandin Pellikka – Skelleftea (SHL)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko

    Švédský bek se ukázal především na posledním šampionátu osmnáctek. V modro-žlutých barvách si připsal sedm startů – dvě branky a devět asistencí. Zároveň v sezoně debutoval v nejvyšší švédské lize za tým Skellefteu. Za 22 duelů si připsal dvě trefy a tři nahrávky. Jeho hlavní předností je práce s pukem a zakládání útočných akcí.
     
    WPG
    18. Colby Barlow – Owen Sound Attack (OHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada

    Od dětství nastupoval Barlow za mládežnické celky Toronta, nyní už dvě sezony za sebou hraje za Owen Sound Attack. Oproti loňské sezoně se mu letos velmi dařilo, v 59 zápasech totiž dokázal získat 79 bodů za 46 branek a 33 asistencí. Díky tomuto bodovému zisku se stal nejlepším hráčem svého týmu. Zúčastnil se také MS osmnáctek, kde si za šest utkání připsal tři branky a jednu nahrávku.
     
    CHI
    19. Oliver Moore – USA U18 (NTDP U-18)
    Pozice: centr, národnost: USA

    Také Moore je jedním z členů amerického rozvojového programu. Jednou z předností amerického hráče je rychlost, která mu dobře pomáhá zapadnout do stylu hry. Americký forvard by však měl příští sezonu strávit na Minnesotské univerzitě.
     
    SEA
    20. Eduard Šalé – HC Kometa Brno (Tipsport Extraliga)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Česko

    A je to tu! Prvním draftovaným Čechem se letos stává Eduard Šalé, toho si na 20. příčce vybral Seattle. Silný a vysoký útočník, odchovanec brněnské Komety hrál letos za A – tým. V extralize tuto sezonu odehrál 43 zápasů, během kterých si připsal čtrnáct bod (7+7). Zároveň se také prosadil hattrickem proti vítězovi titulu – Třinci. Nastoupil také na šampionátu do osmnácti let, zde v pěti utkáních získal šest bodů (4+2). Předtím pomohl šesti body také týmu Česka U20 k zisku stříbrné medaile.
     
    MIN
    21. Charlie Stramel – Uvinersity of Wisconsin (NCAA)
    Pozice: levé křídlo, národnost: USA

    Dvě sezony strávil Stramel v americkém rozvojovém programu, díky kterému se loni vypracoval do reprezentace jak osmnáctek, tak dvacítek. V letošní sezoně nastupoval za univerzitní tým Wisconsinu, kde za 33 zápasů bodoval dvanáctkrát. Za USA nastoupil na MS U20, kde si v sedmi utkáních připsal tři body za nahrávky.
     
    PHI
    22. Oliver Bonk – London Knights (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada

    Syn českého hráče Radka Bonka je národnostně Kanaďan, ale umí plynule česky. Nyní hraje v OHL za celek London Knights, za sezonu měl v 67 zápasech bilanci 10 branek a 30 asistencí. Bonk se představil také na posledním Memoriálu Ivana Hlinky.
     
    NYR
    23. Gabriel Perreault – USA U18 (NTDP U-18)
    Pozice: levé křídlo, národnost: USA

    Americký útočník patří mezi velmi produktivní hráče, za letošní sezonu v americké osmnáctce (rozvojový program) překonal rekord Austona Matthewse v počtu bodů, v 63 utkáních jich nasbíral hned 132 (53+79).
     
    NSH
    24. Tanner Molendyk – Saskatoon Blades (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada

    Poté co dvě sezony nastupoval za Yale Hockey Academy se Molendyk přesunul do WHL, kde začal nastupovat za Saskatoon Blades. Za uplynulou sezonu se mu v 67 duelech podařilo skórovat devět branek a k tomu přidal 28 asistencí. Na Hlinka Gretzky Cupu se mu v pěti zápasech povedlo získat čt\ři body.
     
    STL
    25. Otto Stenberg – Frölunda (J20 Nationell/SHL)
    Pozice: centr, národnost: Švédsko

    Mladý švédský útočník v letošní sezoně ochutnal hned dvě soutěže. Nastupoval za Frölundu v mládežnické kategorii. Zde získal za 29 zápasů 26 bodů (11+15). Za seniorský tým svého celku naskočil hned do 23 utkání, sice získal pouhé tři body, ale zkušenost to pro něj zajisté byla velmi dobrá. Stenberg se představil také na posledním MS U18, jako kapitán zde nasbíral za sedm zápasů celkem 16 bodů.
     
    SJS
    26. Quentin Musty – Sudbury Wolves (OHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: USA

    Mladý útočník zpočátku své kariéry působil v mládežnických týmech Buffala. Následně se přesunul k Sudbury Wolves, kde se mu letošní sezonu opravdu dařilo. Za 53 odehraných zápasů nasbíral 78 bodů (26+52). Musty nastoupil také do play off, kde si připsal v průměru bod na zápas.
     
    COL
    27. Calum Ritchie – Oshawa Generals (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada

    Odchovanec Oakville Rangers nastupoval v letošní sezoně za tým Oshawa Generals. Zde si za 59 utkání připsal stejný počet bodů, což mu vytvořilo průměr bodu na zápas. V play off na tom byl o něco lépe, za pět zápasů získal šest bodů. Rovněž se představil na MS osmnáctek, kde ze sedmi zápasů vytěžil devět bodů (3+6).
     
    TOR
    28. Easton Covan – London Knights (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada

    V loňské sezoně změnil těsně před koncem tým, nyní už nastupoval pouze za London Knights, kde hrál s Oliverem Bonkem. Mladý kanadský útočník vybojoval 68 zápasech celkem 53 bodů za dvacet branek a 33 přihrávek. V play off byl ale jedním z viditelnějších hráčů, měl totiž průměr více než jednoho bodu na zápas.
     
    STL
    29. Theo Lindstein – Brynäs IF (Hockey Allsvanskan)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko

    Odchovanec týmu Brynäs ve Švédsku se nyní dostal i do prvního kola draftu. Švédský obránce hrál letos jak za juniorský celek, tak za ten seniorský. V juniorce za čtrnáct zápasů získal sedm bodů, za 32 utkání v seniorech sice pouhé dva body, ale byl významnou posilou v obranných řadách. Rovněž se + zúčastnil světového šampionátu do osmnácti let.
     
    CAR
    60. Bradly Nadeau – Penticton Vees (BCHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada

    Za svou kariéru prošel Nadeau již několika týmy. V posledních dvou sezonách se usadil v celku Penticton Vees. Zde si za 54 utkání vybojoval zisk 113 bodů za 45 branek a 68 přihrávek. Další sezonu by měl strávit v univerzitním týmu Maine.
     
    COL
    31. Michail Guljajev – Omsk (MHL)
    Pozice: obránce, národnost: Rusko

    Největším plusem ruského obránce je rozhodně jeho rychlost a šikovnost na puku. Letošní sezonu strávil v juniorce Omsku, kde za 22 duelů získal 25 bodů. Guljajev si připsal už i debut v seniorském celku Omsku, který nastupuje v KHL. Jeho hlavní nevýhodou by mohla být nepříznivá situace v jeho zemi.
     
    VGK
    32. David Edstrom – Frölunda (J20 Nationell/SHL)
    Pozice: centr, národnost: Švédsko

    Poslední tři sezony nastupoval Edstorm za Frölundu. V té letošní nakoukl i do profesionálního hokeje, kdy v SHL odehrál jedenáct zápasů se ziskem čtyř bodů. Za juniorský celek Frölundy nasbíral ve 28 zápasech shodný počet bodů. Objevil se i na šampionátu osmnáctky, kde si za sedm utkání přivlastnil osm bodů.
     
    Máme tu konec prvního kola. Předpokládaná jednička draftu se jí nakonec i stala, Conor Bedard zamířil do Chicaga. Někteří z fanoušků už vytáhli dresy s jménem Bedarda. Na druhé příčce bylo nepatrné překvapení, protože se zde neumístil Adam Fantilli, jak hodně expertů předpokládalo, ale Anaheim sáhl po švédském útočníkovi – Leo Carlssonovi. Následně už však k žádnému většímu překvapení nedošlo.
     
    Hned v prvním kole se dostalo na Eduarda Šalého, kterého na 20. příčce draftoval Seattle. Ještě před ním byl ale na desátém místě draftován slovenský centr Dalibor Dvorský, toho si vybralo St. Louis Blues. Na 16. pozici byl draftován další Slovák, tentokrát útočník Samuel Honzek, toho si vybralo Calgary.
     
    Pořadí výběru ve druhém kole:

    33. Anaheim Ducks
    34. Columbus Blue Jackets
    35. Chicago Blackhawks
    36. San Jose Sharks
    37. Montreal Canadiens (od COL)
    38. Arizona Coyotes
    39. Philadephia Flyers (od BUF)
    40. Washington Capitals
    41. Detroit Red Wings
    42. St. Louis Blues (od DET)
    43. Vancouver Canucks (od DET)
    44. Ottawa Senators (od CHI)
    45. Buffalo Sabres
    46. Pittsburgh Penguins (od NSH)
    47. Nashville Predators
    48. Calgary Flames
    49. New York Islanders
    50. Winnipeg Jets (od WSH)
    51. Tampa Bay Lightning (od CHI)
    52. Seattle Kraken
    53. Minnesota Wild
    54. Los Angeles Kings
    55. New York Rangers (od CHI)
    56. Edmonton Oilers
    57. Toronto Maple Leaft (od SEA)
    58. New Jersey Devils
    59. Colorado Avalanche (od ANA)
    60. Boston Bruins (od ANA)
    61. Dallas Stars
    62. Carolina Hurricanes
    63. Florida Panthers
    64. Vegas Golden Knights (od BUF)
     
    Draftovaní podle národnosti:

    1. Kanada – 13
    2. USA – 5
    3.. Švédsko – 6
    4. Rusko – 4
    5. Slovensko – 2
    6. Česko – 1
    7. Rakousko – 1
     
    Další kola budou probíhat dnes od 17:00.
     
    A máme tu druhou část draftu, tentokrát už od 2. do 7. kola.
     
    ANA
    33. Nico Myatovic – Seattle Thunderbirds (WHL)
    Pozice: útočník, národnost: Kanada
     
    CBJ
    34. Gavin Bringley – University of Michigan (NCAA)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    CHI
    35. Adam Gajan – Chippewa Steel (NAHL)
    Pozice: gólman, národnost: Slovensko

    Nejvíce viditelný byl mladý slovenský gólman v průběhu juniorského mistrovství světa. V průměru dostával 2,4 branky na zápas s celkovou úspěšností zákroků 93,6%. Díky těmto výkonům byl později hodnocen jako nejlepší brankář turnaje.
     
    SJS
    36. Kasper Halttunen – HIFK (Liiga)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Finsko
     
    TBL
    37. Ethan Gauthier – Sherbrooke Phoenix (QMJHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    ARI
    38. Micheal Hrabal – Omaha Lancers (USHL)
    Pozice: brankář, národnost: Česko

    Už došlo také na českého gólmana! Skoro dvoumetrový brankář, který prošel akademií Sparty zaujal několik koučů napříč Severní Amerikou. Velkým plusem je pro Hrabala jeho povedený konec sezony, kde v posledních osmi duelech za Omaha Lancers v USHL inkasoval v průměru pouhých 1,64 branek na zápas a úspěšnost zákroků sahala k 94,5%.
     
    BUF
    39. Anton Wahlberg – Malmö Redhawks J20 (J20 Nationell)
    Pozice: centr, národnost: Švédsko
     
    WSH
    40. Andrew Cristall – Kelowna Rockets (WHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada
     
    DET
    41. Trey Augustine – USA U18 (NTDP U-18)
    Pozice: brankář, národnost: USA
     
    DET
    42. Andrew Gibson – Soo Greyhounds (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    DET
    Detroit vytrejdoval svůj puck ve 43. kole s Nashvillem.
     
    NSH
    43. Felix Nilsson – Rögle BK J20 (J20 Nationell)
    Pozice: centr, národnost: Švédsko
     
    CHI
    44. Roman Kantserov – Stalnye Lisy Magnitogorsk (MHL)
    Pozice: útočník, národnost: Rusko
     
    BUF
    45. Maxim Štrbák – Sioux Falls Stampede (USHL)
    Pozice: obránce, národnost: Slovensko

    Dalším draftovaným Slovákem je reprezentant, který se hokeji učil v akademii Jokeritu. V USHL hrál za Sioux Falls Stampede, kde za 46 utkání získal bilanci pěti branek a třinácti nahrávek. Nastoupil i v reprezentaci, nejprve za osmnáctkách (0+6), následně i na dvacítkách (0+3).
     
    NSH
    46. Kalan Lind – Red Deer Rebels (WHL)
    Pozice: útočník, národnost: Kanada
     
    DET
    47. Brady Cleveland – USA U-18 (NTPD U-18)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    CGY
    48. Étienne Morin – Moncton Wildcats (QMJHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    NYI
    49. Danny Nelson – USNTDP Juniors (USHL)
    Pozice: útočník, národnost: USA
     
    SEA
    50. Carson Rehkopf – Kitchener Rangers (OHL)
    Pozice: centr/levé křídlo, národnost: Kanada
     
    PHI
    51. Carson Bjarnason – Brandon Wheat Kings (WHL)
    Pozice: brankář, národnost: Kanada
     
    SEA
    52. Oscar Fisker Molgaard – HV71 (SHL)
    Pozice: centr, národnost: Dánsko
     
    MIN
    53. Rasmus Kumpulainen – Pelicans U20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: útočník, národnost: Finsko
     
    LAK
    54. Jakub Dvořák – Bílí Tygři Liberec (ELJ)
    Pozice: obránce, národnost: Česko
     
    55. Martin Mišiak – Youngstown Phantoms (USHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Slovensko
     
    EDM
    56. Beau Akey – Barrie Colts (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    SEA
    57. Lukas Dragicevic – Tri-City Americans (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    NJD
    58. Lenni Hameenaho – Ässät (Liiga)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Finsko
     
    ANA
    59. Carey Terrance – USA U-18 (NTDP)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    ANA
    60. Damian Clara – Färjestad BK J20 (J20 Nationell)
    Pozice: brankář, národnost: Itálie
     
    DAL
    61. Tristan Bertucci – Flint Firebirds (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    CAR
    62. Felix Unger Sorum – Leksands IF (SHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Norsko
     
    FLA
    63. Gracyn Sawchyn – Seattle Thunderbirds (WHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    MIN
    64. Riley Heidt – Prince George Cougars (WHL)
    Pozice: útočník, národnost: Kanada
     
    ANA
    65. Coulson Pitre – Flint Firebirds (OHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    CBJ
    66. William Whitelaw – Youngstown Phantoms (USHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    CHI
    67. Nick Lardis – Brantford Bulldogs (OHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    NSH
    68. Jesse Kiiskinen – Pelicans J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Finsko
     
    MTL
    69. Jacob Fowler – Youngstown (USHL)
    Pozice: brankář, národnost: USA
     
    ARI
    70. Jonathan Castagna – St. ANdrews College (High-on)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    CAR
    Carolina vytrejdovala pick se San Jose Sharks.
     
    SJS
    71. Brandon Svoboda – Youngstown (USHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    ARI
    72. Noel Nordh – Brynas J20 (J20 Nationell)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Švédsko
     
    DET
    73. Noah Dower Nilsson – Frölunda J20 (J20 Nationell)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Švédsko
     
    STL
    74. Quinton Burns – Kingston (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    VAN
    75. Hunter Brzustewicz – Kitchener Rangers (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    STL
    76. Juraj Pekarčik – Nitra (Tipsport liga)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Slovensko
     
    VGK
    77. Mathieu Cataford – Halifax (QMJHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    LAK
    78. Koehn Ziemmer – Price George Cougars (WHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    NSH
    Nashville vytrejdoval svůj pick s Dallasem.
     
    DAL
    79. Brad Gardiner – Ottawa (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    CGY
    80. Aydar Suniev – Penticton (BCHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Rusko
     
    ARI
    81. Tanner Ludtke – Lincoln (USHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    WPG
    82. Zach Nehring – Shattuck – St. Mary´s prep. (High-mn)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: USA
     
    NSH
    83. Dylan Mackinnon – Halifax (QMJHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    SEA
    84. Caden Price – Kelowna Rockets (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    ANA
    85. Yegor Sidorov – Saskatoon (WHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Rusko
     
    BUF
    86. Gavin Mccarthy – Muskegon (USHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    PHI
    87. Egor Zavragin – Khanty-Mansijsk (MHL)
    Pozice: brankář, národnost: Rusko
     
    ARI
    88. Vadim Moroz – Minsk (KHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Rusko
     
    VAN
    89. Sawyer Mynio – Seattle (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    NYR
    90. Drew Fortescue – USA U-18 (NTDP)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    PIT
    91. Emil Pieniniemi – Karpat J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: obránce, národnost: Finsko
     
    BOS
    92. Christopher Pelosi – Sioux Falls (USHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    CHI
    93. Jiří Felcman – Langnau (U20 Elit)
    Pozice: centr, národnost: Česko
     
    CAR
    94. Jayden Perron – Chicago (USHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    PHI
    95. Denver Barkey – London (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    LAK
    96. Arttu Karki – Tappara J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: obránce, národnost: Finsko
     
    ANA
    97. Konnor Smith – Peterborough (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    CBJ
    98. Andrew Strathmann- Youngstown (USHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    CHI
    99. Alex Pharand – Sudbury (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    CAR
    100. Alexander Rykov – Chelmet (Rusko U20)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Rusko
     
    MTL
    101. Florian Xhekaj – Hamilton (OHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada
     
    ARI
    102. Terrell Goldsmith – Prince Albert (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    PHI
    103. Cole Knuble – Fargo (USHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    WSH
    104. Patrick Thomas – Hamilton (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    VAN
    105. Ty Mueller – Nebraska – Omaha (NCHC)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    STL
    106. Jakub Štancl – Vaxjo J20 (J20 Nationell)
    Pozice: centr, národnost: Česko
     
    VAN
    107. Vilmer Alriksson – Djurgarden J20 (J20 Nationell)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Švédsko
     
    OTT
    108. Hoyt Stanley – Victoria (BCHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    BUF
    109. Ethan Miedema – Kingston (OHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada
     
    MTL
    110. Bogdan Konyushkov – Nižnij Novgorod (KHL)
    Pozice: obránce, národnost: Rusko
     
    NSH
    111. Joey Willis – Saginaw (OHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    CGY
    112. Jaden Lipinski – Vancouver (WHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    NYI
    113. Jesse Nurmi – Kookoo J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Finsko
     
    CBJ
    114. Luca Pinelli – Ottawa (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    NSH
    115. Jayson Shaugabay – Warroad (High-Mn)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: USA
     
    SEA
    116. Andrei Loshko – Chicoutimi (QMJHL)
    Pozice: centr, národnost: Bělorusko
     
    DET
    117. Larry Keenan – Culver Academy (High-In)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    LAK
    118. Hampton Slukynsky – Warroad (High-Mn)
    Pozice: brankář, národnost: USA
     
    VAN
    119. Matthew Perkins – Youngstown (USHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    PHI
    120. Alex Ciernik – Sodertalje J20 (J20 Nationell)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Německo
     
    NSH
    121. Juha Jatkola – Kalpa (Liiga)
    Pozice: brankář, národnost: Finsko
     
    NJD
    122. Cam Squires – Cape Breton (QMJHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    SJS
    123. Luca Cagnoni – Portland (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    BOS
    124. Beckett Hendrickson – USA U-18 (NTDP)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    DAL
    125. Aram Minnetian – USA U-18 (NTDP)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    CAR
    126. Stanislav Yarovoi Vitjaz (KHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Rusko
     
    FLA
    127. Albert Wikman – Farjestad J20 (J20 Nationell)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko
     
    MTL
    128. Quentin Miller – Quebec (QMJHL)
    Pozice: brankář, národnost: Kanada
     
    ANA
    129. Rodwin Dionicio – Windsor (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    SJS
    130. Axel Landen – HV 71 J20 (J20 Nationell)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko
     
    CHI
    131. Marcel Marcel – Gatineuau (QMJHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Česko
     
    SJS
    132. Eric Pohlkamp – Cedar Rapids (USHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    MTL
    133. Sam Harris – Sioux Falls (USHL)
    Pozice: brankář, národnost: USA
     
    ARI
    134. Melker Thelin – Bjorkloven U18 (J18 Nationell)
    Pozice: brankář, národnost: Švédsko
     
    PHI
    135. Carter Sotheran – Portland (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    WSH
    136. Cameron Allen – Guelph (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    DET
    137. Jack Phelan – Sioux Falls (USHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    STL
    138. Paul Fischer – USA U-18 (NTDP)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    CAR
    139. Charles-Alexis Legault – Quinnipiac (ECAC)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    OTT
    140. Matthew Andonovski – Kitchener (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    BUF
    141. Scott Ratzlaff – Seattle (WHL)
    Pozice: brankář, národnost: Kanada
     
    PIT
    142. Mikhail Iljin – Cherepovets (MHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Rusko
     
    NSH
    143. Sutter Muzzatti . Rpi (ECAC)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    MTL
    144. Jevgeni Volokhin – Khanty-Mansijsk (MHL)
    Pozice: brankář, národnost: Rusko
     
    NYI
    145. Justin Gill – Sherbrooke (QMJHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    WPG
    146. Jacob Julien – London (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    DET
    147. Kevin Bicker – Mannhein U20 (U20 Německo)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Německo
     
    SEA
    148. Kaden Hammell – Everett (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    MIN
    149. Aaron Pionk – Waterloo (USHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    LAK
    150. Matthew Mania – Sudbury (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    WPG
    151. Thomas Milic – Seattle (WHL)
    Pozice: brankář, národnost: Kanada
     
    NYR
    152. Rasmus Larsson – Vasteras J20 (J20 Nationell)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko
     
    TOR
    153. Hudson Malinoski – Brooks (AJHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    NJD
    154. Chase Cheslock – Rogers (High-Mn)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    COL
    155. Nikita Ishimnikov – Jekaterinburg (MHL)
    Pozice: obránce, národnost: Rusko
     
    CBJ
    156. Melvin Strahl – Modo J20 (J20 Nationell)
    Pozice: brankář, národnost: Švédsko
     
    DAL
    157. Arno Tiefensee – Mannheim (U20 Německo)
    Pozice: brankář, národnost: Německo
     
    CAR
    158. Ruslan Khazhejev – Čeljabinsk (MHL)
    Pozice: brankář, národnost: Rusko
     
    FLA
    159. Olof Glifford . HV 71 U18 (J18 Nationell)
    Pozice: brankář, národnost: Švédsko
     
    ARI
    160. Justin Kipkie – Victoria (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    ANA
    161. Vojtěch Port – Edmonton (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Česko
     
    ARI
    162. Samu Bau – Ilves (Liiga)
    Pozice: centr, národnost: Finsko
     
    CAR
    163. Timur Mukhanov – Omsk (MHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Rusko
     
    NJD
    164. Cole Brown – Hamilton (OHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada
     
    MTL
    165. Filip Eriksson – Vaxjo J20 (J20 Nationell)
    Pozice: centr, národnost: Švédsko
     
    ARI
    166. Carsen Musser – USA U-18 (NTDP)
    Pozice: brankář, národnost: USA
     
    CHI
    167. Milton Oscarson – Orebro (SHL)
    Pozice: centr, národnost: Švédsko
     
    SEA
    168. Visa Vedenpaa – Karpat J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: brankář, národnost: Finsko
     
    DET
    169. Rudy Guimond – Taft School (Hight-Ct)
    Pozice: brankář, národnost: Kanada
     
    STL
    170. Matthew Mayich – Ottawa (OHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    VAN
    171. Aiden Celebrini – Brooks (AJHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    PHI
    172. Ryan Macpherson – Leamington (GOJHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    BUF
    173. Sean Keohane – Dexter Schoold (High-Ma)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    PIT
    174. Cooper Foster – Ottawa (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    NSH
    175. Austin Roest – Everett (WHL)
    Pozice: centr, národnost: Švýcarsko
     
    CGY
    176. Jegor Jegorov – Dynamo Moskva (MHL)
    Pozice: brankář, národnost: Rusko
     
    NYI
    177. Zachary Schulz – USA U-18 (NTDP)
    Pozice: obránce, národnost: USA
     
    NYR
    178. Dylan Roobroeck – Oshawa (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    TBL
    179. Warren Clark – Steinbach (MJHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    SEA
    180. Zeb Forsfjall – Skelleftea J20 (J20 Nationell)
    Pozice: centr, národnost: Švédsko
     
    MIN
    181. Kalem Parker – Victoria (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    LAK
    182. Ryan Conmy – Sioux City (USHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    NYR
    183. Ty Henricks – Muckegon (USHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: USA
     
    EDM
    184. Nathaniel Day – Flint (OHL)
    Pozice: brankář, národnost: Kanada
     
    TOR
    185. Noah Chadwick – Lethbridge (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    NJD
    186. Daniil Karpovich – Jekatěrinburg (MHL)
    Pozice: obránce, národnost: Bělorusko
     
    COL
    187. Jeremy Hanzel – Seattle (WHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    BOS
    188. Ryan Walsh – Cedar Rapids (USHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    DAL
    189. Angus Macdonell – Mississaugu (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    CAR
    190. Michael Emerson – Chicago (USHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    FLA
    191. Luke Coughlin – Rimouski (QMJHL)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    VGK
    192. Tuomas Uronen – Hifk J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Finsko
     
    TBL
    193. Jack Harvey – Chicago (USHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    CBJ
    194. Oiva Keskinen – Tappara J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: centr, národnost: Finsko
     
    CHI
    195. Janne Peltonen – Karpat J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: obránce, národnost: Finsko
     
    SJS
    196. David Klee – Waterloo (USHL)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    MTL
    197. Luke Mittelstadt – Minnesota (Big10)
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    FLA
    198. Stepan Zvyagin – Dimano-Shinnik (MHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Rusko
     
    PHI
    199. Matteo Mann – Chicoutimi (QMJHL)¨
    Pozice: obránce, národnost: Kanada
     
    WSH
    200. Brett Hyland – Brandon (WHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    DET
    201. Emmitt Finnie – Kamploops (WHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    STL
    202. Nikita Susujev – Spartak (MHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Rusko
     
    SJS
    203. Jegor Rimashevskij – Dynamo Moskva (MHL)¨
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Bělorusko
     
    OTT
    204. Owen Beckner – Salmon Arm (BCHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    BUF
    205. Norwin Panocha – Eisbaren Berlin (Německo U20)
    Pozice: obránce, národnost: Německo
     
    WSH
    206. Antoine Keller – Geneve U20 (U20 Švýcarsko)
    Pozice: brankář, národnost: Francie
     
    OTT
    207. Vladimir Nikitin – Barys Nus-Sultan U20 (U20 Kazachstán)
    Pozice: brankář, národnost: Kazachstán
     
    CGY
    208. Axel Hurtig – Rogle J20 (J20 Nationell)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko
     
    NYI
    209. Dennis Good Bogg – AIK Stockholm (J20 Nationell)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko
     
    WPG
    210. Connor Levis – Kamloops (WHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    TBL
    211. Ethan Hay – Flint (OHL)
    Pozice: centr, národnost: Kanada
     
    SEA
    212. Zaccharya Wisdom – Cedar Rapids (USHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    MIN
    213. James Clark – Green Bay (USHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: USA
     
    BOS
    214. Casper Nassen – Vasteras J20 (J20 Nationell)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Švédsko
     
    OTT
    215. Nicholas Vantassell – Green Bay (USHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: USA
     
    EDM
    216. Matt Copponi – Marrimack (H-East)
    Pozice: centr, národnost: USA
     
    PIT
    217. Emil Jarventie – Ilves J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Finsko
     
    NSH
    218. Aiden Fink – Brooks (AJHL)
    Pozice: pravé křídlo, národnost: Kanada
     
    COL
    219. Maroš Jedlička – Zvolen (Tipsport liga)
    Pozice: centr, národnost: Slovensko
     
    BOS
    220. Kristian Kostadinski – Frölunda J20 (J20 Nationell)
    Pozice: obránce, národnost: Švédsko
     
    DAL
    221. Sebastian Bradshaw – Elite Hockey Academy (USMAAAE)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada
     
    CAR
    222. Jegor Velmakin – Voronezh (MHL)
    Pozice: brankář, národnost: Rusko
     
    PIT
    223. Kalle Kangas – Joketir J20 (U20 SM-sarja)
    Pozice: obránce, národnost: Finsko
     
    CBJ
    224. Tyler Peddle – Drummondville (QMJHL)
    Pozice: levé křídlo, národnost: Kanada
     
    Letošní draft je u konce. Všech 224. pozic bylo obsazeno a hráči už mají své celky, kde by mohli jednou hrát.
     
    Draftovaní Češi:

    20. Eduard Šalé, Ú – Seattle Kraken
    38. Michael Hrabal, B – Arizona Coyotes
    54. Jakub Dvořák, O – Los Angeles Kings
    93. Jiří Felcman, Ú – Chicago Blackhawks
    106. Jakub Štancl, Ú – St. Louis Blues
    131. Marcel Marcel, Ú – Chicago Blackhawk
    161. Vojtěch Port, O – Anaheim Ducks

    Draftovaná Slováci:

    10. Dalibor Dvorský, Ú – St. Louis Blues
    16. Samuel Honzek, Ú – Calgary Flames
    35. Adam Gajan, B – Chicago Blackhawks
    45. Maxim Štrbák, O – Buffalo Sabres
    55. Martin Mišiak, Ú – Chicago Blackhawks
    76. Juraj Pekarčík, Ú – St. Louis Blues
    219. Maroš Jedlička, Ú – Colorado Avalanche (20:50:30)

    Natálie Poláčková

    Vstupní draft NHL 2023
    První kolo draftu NHL 2023
    1. Connor Bedard (C, Kanada) – Chicago Blackhawks
    2. Leo Carlsson (C, Švédsko) – Anaheim Ducks
    3. Adam Fantilli (C, Kanada) – Columbus Blue Jackets
    4. William Smith (C, USA) – San Jose Sharks
    5. David Reinbacher (O, Rakousko) – Montreal Canadiens
    6. Dmitrij Simašev (O, Rusko) – Arizona Coyotes
    7. Matvej Mičkov (PK, Rusko) – Philadelphia Flyers
    8. Ryan Leonard (PK, USA) – Washington Capitals
    9. Nate Danielson (C, Kanada) – Detroit Red Wings
    10. Dalibor Dvorský (C, Slovensko) – St. Louis Blues
    11. Tom Willander (O, Švédsko) – Vancouver Canucks
    12. Daniil But (LK, Rusko) – Arizona Coyotes
    13. Zach Benson (LK, Kanada) – Buffalo Sabres
    14. Brayden Yager (C, Kanada) – Pittsburgh Penguins
    15. Matthew Wood (PK, Kanada) – Nashville Predators
    16. Samuel Honzek (LK, Slovensko) – Calgary Flames
    17. Axel Sandin-Pellikka (O, Švédsko) – Detroit Red Wings
    18. Colby Barlow (LK, Kanada) – Winnipeg Jets
    19. Oliver Moore (C, USA) – Chicago Blackhawks
    20. Eduard Šalé (LK, Česko) – Seattle Kraken
    21. Charlie Stramel (C, USA) – Minnesota Wild
    22. Oliver Bonk (O, Kanada) – Philadelphia Flyers
    23. Gabriel Perreault (PK, Kanada) – New York Rangers
    24. Tanner Molendyk (O, Kanada) – Nashville Predators
    25. Otto Stenberg (C, Švédsko) – St. Louis Blues
    26. Quentin Musty (LK, USA) – San Jose Sharks
    27. Calum Ritchie (C, Kanada) – Colorado Avalanche
    28. Easton Cowan (PK, Kanada) – Toronto Maple Leafs
    29. Theo Lindstein (O, Švédsko) – St. Louis Blues
    30. Bradly Nadeau (LK, Kanada) – Carolina Hurricanes
    31. Michail Guljajev (O, Rusko) – Colorado Avalanche
    32. David Edström (C, Švédsko) – Vegas Golden Knights
    bahis siteleri