Kanada West – USA 6:1 (kon.) | Česko White – Švýcarsko cz 10:1 (kon.) | Česko Red – Slovensko cz 4:3 (po pr.)
Kanada East – Velká Británie 12:3 (kon.)
po prodl.
Česko Red
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
Slovensko
Sobota 01.07.2023, 13:00 • Home Credit Arena • Mistrovství světa hráčů do 16 let • Semifinále
    51:10 KRAUS - 4:3
     
    51:10
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! První větší šance a hned je z toho vítězná branka. JAN KRAUS si vzal míček na pravé straně, odkud vymetl pavučinky ve slovenské brance, a poslal tak svůj tým do finále! Mimochodem zkompletoval i hattrick!
    42:08 KRAUS - 3:3
     
    42:08
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno a celá Home Credit Arena stojí na nohou. JAN KRAUS dostal nahrávku na levou stranu, odkud míček poslal přesně do šibenice, a odstartoval tak neskutečnou českou radost! Asistence: David Kučera.
    16:04 NECPÁL - 2:3
     
    16:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Český výběr poprvé v utkání prohrává. Markuš našel zpoza brány naprosto volného DANIELA NECPÁLA, který sám před gólmanem nezaváhal. Asistence: Dominik Markuš, Marek Bonk.
    14:45 ĎURČO - 2:2
     
    14:45
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A pozor, máme srovnáno! Slováky oddechový čas nabudil a zvládli do posledního hvizdu dotáhnout dvougólovou ztrátu. Přečíslení dvou proti jednomu zakončil JURAJ ĎURČO, jenž dostal přesný pas před bránu a procpal míček přes beton gólmana. Asistence: Dominik Markuš.
    11:51 PIŠKA - 2:1
     
    11:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Poprvé dnes slyší slovenský goal horn. se vytočil před bránu a vypálil. Jeho pokus se odrazil na MAXIMA PIŠKA, který míček doklepl za záda bezmocného brankáře. Asistence: Juraj Ďurčo, Kováčik.
    06:44 ČERNÝ - 2:0
     
    06:44
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Dlouho to netrvalo a je tu druhá trefa! ONDŘEJ ČERNÝ převzal míček na modré čára a následnou střelou propálil Veterániho. Asistence: Lukáš Vaněk.
    05:13 KRAUS - 1:0
     
    05:13
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Home Credit Arena zní klakson – Češi vedou! JAN KRAUS dostal na levou tyč nádherný pas, který bez problému uklidil do naprosto prázdné brány. Asistence: David Kučera

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 6. Kraus (Kučera), 7. Černý (Vaněk), 43. Kraus (Kučera), 52. Kraus – 12. Piška (Ďurčo, Kováčik), 15. Ďurčo (Markuš), 17. Necpál (Markuš, Bonk)


    Česko Red: Fleischman (Bečička, Soukup) – Kraus, Puzder, Novák, Šťástka (A), Král, Martínek (C), Mejstřík, Koudela, Kučera, Slezák, Svatoň, Zahálka, Vaněk, Hlaváček, Pospíšil, Žák, Jankůj, Černý, Chán, Drnec
    Slovensko: Veteráni (Chmelík, Roth) – Alföldy, Ďurčo, Gavron, Piško (A), Šimko, Husák, Kováčik, Alföldy, Urmín, Siakeľ, Necpál, Bonk, Kluch (C), Cabúk, Imrich (A), Chudý, Benko, Bartok, Franko, Markus, Balek, Capák

    Rozhodčí: Johnstone, Vitello
    bahis siteleri