USA – Česko cz 4:6 (kon.) | Kanada – Slovensko 10:3 (kon.)
konec
Kanada
10:3 (8:0, 1:2, 1:1)
Slovensko
Neděle 02.07.2023, 15:15 • Home Credit Arena • Mistrovství světa hráčů do 20 let • Finále
    44:26 PASTERNAK - 10:3
     
    44:26
    Kanada právě vstřelila branku!
    DAWSON PASTERNAK kompletuje hat-trick a zvyšuje na 10:3, když vyslal raketu z vrchu levého kruhu. Jeho kolega vyslyšel kleputí a naservíroval míček na stříbrném podnose po ose hřiště. Asistence: Roulette, Neill.
     
    40:40
    Nádherná kanadská kombinace nekončí gólem. Z levého kruhu přišla nahrávka k levé tyči, Ewonus okamžitě pálil, ale byl okraden o gól skvělým zákrokem.
     
    39:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Kanaďané opět hrubě zaváhali před vlastní brankou, kde byli tři slovenští hráči. Ti si míček předali mezi sebou, načež za ležícího brankáře z pravé strany zakončil CHRISTIÁN BADALOV. Asistence: Gríger, Gugh.
     
    35:45
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Šulík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    35:36
    Po vhazování se do brejku dostal Pasternak, který vytasil před brankářem pár kliček, ale kvůli dotírajícímu obránci nemohl lépe zakončit.
    26:50 BADALOV - 9:2
     
    26:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V oslabení Slováci snižují na 2:9. Po špatném pasu se k míčku dostal CHRISTIÁN BADALOV, který nejprve přihrál ze střídačky nabíhajícímu Danielčákovi, od kterého následně dostal ukázkový pas po ose před prázdnou branku. Asistence: Danielčák.
     
    25:12
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Knapík – 2 min., vysoká hůl.
    24:04 KNAPÍK - 9:1
     
    24:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Konečně se dočkali také Slováci. Na levém křídle si až za brankovou čáru seběhnul Gríger, který následně křižným pasem našel na pravém křídle úplně volného PETERA KNAPÍKA. Asistence: Gríger.
     
    21:57
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Pasternak – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Knapík – 2 min., sekání.
    18:36 ROULETTE - 9:0
     
    18:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Obraně utekl a hat-trick zkompletoval CONNOR ROULETTE, který ve slotu pouze položil hůl na zem a nechal Friesena poslat přesný pas. Míček se od čepele perfektně odrazil pod horní tyč slovenské branky, nádherný gól. Asistence: Friesen, Pasternak.
     
    15:00
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Šamaj – 2 min., příliš mnoho hráčů na hřišti.
    14:33 ROULETTE - 8:0
     
    14:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla naprostá lahůdka! V Gretzkyho kanceláři se CONNOR ROULETTE inspiroval Trevorem Zegrasem a za záda slovenského brankáře dopravil míček lakrosovým způsobem. Asistence: Pasternak.
     
    13:39
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Mešár – 2 min., sekání.
    13:39 PASTERNAK - 7:0
     
    13:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Gól platí, sudí po poradě uznali, že DAWSON PASTERNAK, který se chopil míčku ve slotu, jej i dopravil za čáru povoleným způsobem. Slovensko navíc ještě čeká oslabení. Asistence: Hiscock.
     
    13:39
    Další sporná situace v brankovišti, kdy Kanaďané překonali brankáře, ale jen s kontaktem. Následně se strhla mela.
     
    11:40
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Bartakovics – 2 min., nedovolené bránění.
     
    11:40
    Sudí rozpažil, na 7:0 tedy zvýšeno není!
     
    11:40
    Po pravém křídle se dopředu vydal Dyke, který v akci dva na nikoho vypálil do horní části branky. Sudí zkoumá, zda byl odraz od horní tyče, či zda byl míček za čárou.
     
    09:50
    Nádherná kanadská kombinace, kdy byl míček poslán od modré na levý kruh a okamžitě do slotu nekončí gólem po fantastickém zákroku.
     
    07:35
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Šulík – 2 min., podražení.
    06:07 BIRKETT - 6:0
     
    06:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další vyhrané buly a další trable pro Slováky. Po střele z dálky se míček ve slotu zjevil na holi WYLIEHO BIRKETTA, který sice byl kryt obráncem, ale dokázal se mu vysmeknout a po zemi překonat i brankáře. Asistence: Rawji, Donohoe.
    05:05 LAUNDRY - 5:0
     
    05:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují, kanadský bek si seběhl za branku, odkud nabízel míček do slotu. Tam si na něj sice sáhl slovenský bek, ale protečoval jej jen na hůl volného DAMIANA LAUNDRYHO. Asistence: Weihs.
    04:41 PASTERNAK - 4:0
     
    04:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Mezi nohama perfektně naservíroval míček do předbrankového prostoru Roulette. Po něm byla hra potažena za klec Neillem, který následně našel z Gretzkyho kanceláře DAWSONA PASTERNAKA. Asistence: Neill, Teasdale.
    04:07 DONOHOE - 3:0
     
    04:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Parádička! Obraně v levém rohu unikl MAX DONOHOE, který dostal nahrávku za brankovou čáru, obkroužil si klec a okolo tyčky zakončil za záda Borovského, který nestihl vůbec zareagovat. Asistence: Birkett.
    03:43 DYKE - 2:0
     
    03:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tlak byl opět přetaven v branku. Po ráně ze slotu se míček zjevil na holi JADENA DYKEA, který pohotově zakončil pod horní tyč nepřipraveného Borovského. Asistence: Hiscock.
    02:30 ROULETTE - 1:0
     
    02:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovku nakonec Kanada využívá, když se po rychlé střele Friesena ze slotu míček od betonu odrazil na hůl CONNORA ROULETTA, který zavěsil do prázdné klece. Asistence: Friesen, Pasternak.
     
    01:55
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Rábek – 2 min., hákování.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 3. Roulette (Friesen, Pasternak), 4. Dyke (Hiscock), 5. Donohoe (Birkett), 5. Pasternak (Neill, Teasdale), 6. Laundry (Weihs), 7. Birkett (Rawji, Donohoe), 14. Pasternak (Hiscock), 15. Roulette (Pasternak), 19. Roulette (Friesen, Pasternak), 45. Pasternak (Roulette, Neill) – 25. Knapík (Gríger), 27. Badalov (Danielčák), 40. Badalov (Gríger, Gugh)


    Kanada: Gennaro (Plowman) – Neill, Teasdale, Janus, Stepputat, Duggan, McGuire, Ewonus, Zwarich – Pasternak, Friesen, Roulette – Rawji, Birkett, Donohoe – Fontaine, Dyke, Hiscock – Osborne, Laundry, Weihs
    Slovensko: Borovský (Kundrát) – Mešár, Tulaev, Rábek, Dvořák, Šulík, Knapík, Šarluška, Mišák – Balát, Sakal, Siakel’ – Šatka, Bartakovics, Danielčák – Badalov, Král, Gríger – Brejčák, Gugh, Lipták
    bahis siteleri