Česko – USA cz 9:1 (kon.) | Slovensko – Kanada 1:5 (kon.) | Kanada – Česko cz 3:1 (kon.)
USA – Velká Británie 4:0 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Česko
Pondělí 03.07.2023, 18:00 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráček do 21 let
    42:16 IRVINOVÁ - 3:1
     
    42:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle už bude pro Česko hodně složité. Kanaďanky využily přesilovku a odskakují do dvoubrankového trháku! MYA IRVINOVÁ dostala nabito na levý kruh, odkud se štěstím propálila Hořínkovou na bližší tyči. Asistence: Ardyn Hawryshková.
    33:36 THOMASOVÁ - 2:1
     
    33:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nepříjemnost pro Češky. Celou dobu určovaly tempo utkání, jenomže Kanada dává z ničeho nic gól! ALYSON THOMASOVÁ míček poslal ze strany na bránu a se štěstím ho dostala do brány. Asistence: Ardyn Hawryshková.
    19:37 LANDOVÁ - 1:1
     
    19:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec je přesilovka přece jen využita! MARTINA LANDOVÁ napálila míček od modré do chumlu před bránou. Míček byl před bránou tečován a zapadl mezi tři tyče. Asistence: Kateřina Ondrovi.
    02:07 SIMPSONOVÁ - 1:0
     
    02:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďanky rychle přesilovou hru proměňují. Postrala se o to JENNI SIMPSONOVÁ, který míček uklidila za záda české brankářky z předbrankového prostoru. Asistence: Neleh Vigneauová Sargeantová.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 3. Simpsonová (Sargeantová), 34. Thomasová (Hawryshková), 43. Irvinová (Hawryshková) – 20. Landová (Ondrovi)


    Kanada: Jonesová (Glassová) – Gumová, Tubová, Lannonová (C), Faulknerová, Wilsonová, Hayleyová, Irvinová, Carnegieová – Paymentová, Hawryshková, Brownridgeová, Eatonová, Pugosová, Simpsonová, Thomasová, Dzikowiczová, Meunier-Geoffroyová, Butlerová, Vigneauová Sargeantová, Droverová.
    Česko: Hořínková (Fajfrová) – Procházková (A), Petrášková, Šlemarová, Ondrovi, Štěpková, Konečná, Kotyrová, Plecerová, Červíková (A) – Hasíková, Kantorová, Procházková (A), Škropíková (C), Pangerlová, Mikulová, Kotlíková, Zavoralová, Becková, Landová, Krásová, Ištoková.
    bahis siteleri