Česko – Velká Británie cz 17:0 (kon.) | USA – Slovensko 1:6 (kon.) | Česko – Slovensko 4:6 (kon.)
Kanada – USA 7:4 (kon.)
konec
Česko
4:6 (1:1, 0:1, 3:4)
Slovensko
Středa 05.07.2023, 18:30 • Svijanská aréna • Mistrovství světa hráček do 21 let • Semifinále
     
    44:29
    Vyloučení v týmu Česko:
    Konečná – 2 min., nedovolené bránění.

    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Čorňáková – 2 min., hrubost.
    42:33 LOPUŠANOVÁ - 4:6
     
    42:33
    Slovensko právě vstřelilo branku! Risk Češkám nevyšel. K míčku se dostala NELA LOPUŠANOVÁ a zhruba z poloviny hřiště ho poslala do odkryté branky. Bez asistence.
     
    42:10
    Češky odvolávají brankářku!
     
    41:57
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Štrbáková – 2 min., vražení na hrazení.
    40:58 LOPUŠANOVÁ - 4:5
     
    40:58
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slovenky jdou opět do vedení! NELA LOPUŠANOVÁ se dostala do samostatného úniku, s kterým si poradila zkušeně a míček poslala za záda bezmocné Hořínkové. Bez asistence.
    39:19 PANGERLOVÁ - 4:4
     
    39:19
    Česko právě vstřelilo branku! Další využitá přesilovka a máme opět vyrovnáno! Škorpíková se nejdříve Cengelovou pokoušela překonat z úhlu, což se jí sice nepodařilo, míček se ale následně dostal k NATÁLII PANGERLOVÉ, která z levého kruhu propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Patrície Škorpíková.
     
    38:18
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    HL – příliš mnoho hráčů na hřišti, odpyká Amrichová.
    37:25 MANDELÍKOVÁ - 3:4
     
    37:25
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slovenky ale hned po českém vyrovnání jdou opět do vedení! Lopušanová posunula míček na PAULU MANDELÍKOVOU, která se tváří v tvář Hořínkové nemýlila. Asistence: Nela Lopušanová.
    37:01 LANDOVÁ - 3:3
     
    37:01
    Česko právě vstřelilo branku! Ve Svijany Aréně propukla obrovská radost, máme opět vyrovnáno! konečná přes celé hřiště nádhernou nahrávkou našla MARTINA LANDOVOU, která střelou z první poslala míček do sítě. Asistence: Klára Konečná.
    35:21 KRÁSOVÁ - 2:3
     
    35:21
    Česko právě vstřelilo branku! Tohle bude ještě drama, Češky také využívají přesilovky a snižují! MICHAELA KRÁSOVÁ si dnes už poněkolikáté vyběhla od mantinelu až na slot a tentokrát zamířila nechytatelně k tyči. Asistence: Martina Landová, Veronika Červíková.
     
    34:29
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Macková – 2 min., podražení.
    34:17 LOPUŠANOVÁ - 1:3
     
    34:17
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slovenky využívají přesilovku a jdou do dvougólového náskoku! Teď už to NELE LOPUŠANOVÉ vyšlo. Napřáhla za modrou čárou a míček po její dělovce skončil přímo v šibenici české branky. Asistence: Nina Štrbáková.
     
    33:27
    Vyloučení v týmu Česko:
    HL – příliš mnoho hráčů na hřišti, odpyká Hasíková.
     
    27:50
    Na začátku další přesilovky předvedly domácí další hezkou kombinaci, na jejímž konci stála Kantorová. Ani ta však na Cengelovou z bezprostřední blízkosti nevyzrála!
     
    27:17
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Štrbáková – 2 min., podražení.
    24:40 MANDELÍKOVÁ - 1:2
     
    24:40
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slovenky jdou do vedení! Po šanci Mateičkové tlak pokračoval, míček se dostal k PAULE MANDELÍKOVÉ, která vyjela zpoza branky a dotlačila ho za čáru. Bez asistence.
     
    24:15
    Lopušanová chytrou přihrávkou zpoza branky vybídla ke skorování Mateičkovou, Hořínková ale její pokus vyrazila!
     
    20:21
    Krásová se po hezké individuální akci prokličkovala až před Cengelovou, tu ale z bezprostřední blízkosti nepřekonala!
     
    17:55
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Čorňáková – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:09
    Velká šance domácích! Po střele Petráškové se před Cengelovou vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž bylo aktivních několik Češek, slovenská brankářka ale nakonec celou situaci úspěšně vyřešila!
    09:17 BECKOVÁ - 1:1
     
    09:17
    Česko právě vstřelilo branku! Vzápětí je ale vyrovnáno! Češky po inkasovaném gólu vyrazily do útoku a vytvořily si tlak. Střelu Ištokové vyrazila Cengelová pouze na hokejku JOLANY BECKOVÉ, která poslala míček do odkryté sítě. Asistence: Tereza Ištoková.
    08:01 NILABOVIČOVÁ - 0:1
     
    08:01
    Slovensko právě vstřelilo branku! Teď už se ale Slovenky prosazují! Taricsová našla z rohu před brankou volnou SARAH NILABOVIČOVOU, která z bezprostřední blízkosti propasovala kotouč za brankovou čáru. Asistence: Kristína Taricsová.
     
    07:55
    První slovenská formace si nakonec vytvořila pořádný tlak, v rámci kterého na Hořínkovou mířilo několik střel, Hořínková je ovšem všechny pochytala!
     
    03:56
    První velká šance! Po rychlém protiútoku Slovenek nadvakrát zakončila Debnárová, Hořínková však oba její pokusy pokryla!

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 10. Becková (Ištoková), 36. Krásová (Landová, Červíková), 38. Landová (Konečná), 40. Pangerlová (Škorpíková) – 9. Nilabovičová (Taricsová), 25. Mandelíková, 35. Lopušanová (Štrbáková), 38. Mandelíková (Lopušanová), 41. Lopušanová, 43. Lopušanová


    Česko: Hořínková (Fajfrová) – Konečná, Kotyrová, Petrášková, Červíková, Šlemarová, Ondrová, Plecerová, Štěpková – Kantorová, Škorpíková, Pangerlová, Kotlíková, Krásová, Landová, Ištoková, Procházková, Becková, Hasíková, Mikulová, Zavoralová
    Slovensko: Cengelová (Dráfiová, Sumegová) – Amrichová, Štrbáková, Macková, Nemčeková, Hambálková, Čillíková, Cvejnová, Čorňáková – Mateičková, Mandelíková, Lopušanová, Nilabovičová, Martincová, Debnárová, Pavlíková, Hambálková, Klimantová, Klapicová, Taricsová, Golská, Rybárová, Senková
    bahis siteleri