USA – Kanada 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Slovensko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Česko
Čtvrtek 06.07.2023, 14:00 • Svijanská arena 1 • Mistrovství světa hráčů do 18 let • Finále
     
    36:41
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Zajac – 2 min., vysoká hůl.
     
    35:31
    Vyloučení v týmu Česko:
    Pilař – 2 min., nedovolené bránění.
    32:08 POLÁK - 2:3
     
    32:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak nyní Slovensko přeci jen snižuje. Koudelovi vypadl míček za záda, kde si ho našel nejlépe zorientovaný MÁRIO POLÁK. Ten míček doklepl do volné brány. Asistence: Adrián Matušinský, David Novajovský.
     
    31:05
    Hned po buly to mohlo být zase pouze o jeden. Po dobrém přečíslení dorážel jeden ze slovenských hráčů míček do prázdné brány, jenomže minul.
    30:59 PALÁN - 1:3
     
    30:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká osmnáctka odskakuje na rozdíl dvou branek. ŠTĚPÁN PALÁN dostal nabito na modrou čáru, odkud propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Denis Krbec.
    25:00 Česká lavička zvedala ruce nad hlavu, sudí ale míček za čarou neviděli
     
    25:00
    Česko mohlo vést o dva góly! Matěj Pavlíček šel sám na bránu a krásně si poradil s brankářem, kterému míček poslal do protipohybu. Balonek se odrazil od sítě ven z bránu, nicméně gól se nepíská.
    22:06 ŠATKA - 1:2
     
    22:06
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Výběr Slovenska snižuje! JÁN ŠATKA upláchl do samostatného úniku, který s přehledem zakončil střelou mezi vyrážečku a beton. Asistence: Matej Zajac, Rostislav Zámborský.
     
    20:19
    Marek Daníček podle své reakce i reakce spoluhráčů dopravil míček za brankovou čáru, nicméně uznán být nemůže, protože se již předtím pískalo.
    17:16 DANÍČEK - 0:2
     
    17:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jedním slovem: N-Á-D-H-E-R-A! MAREK DANÍČEK vládne tomuto šampionátu a opět předvedl svou jedinečnost. Nádhernou individuální akcí prošel mezi obránci a následně pověsil míček na centimetry přesně pod víko. Asistence: Jakub Mikula.
     
    14:00
    Zbývá jedna minuta do konce úvodního dějství.
     
    13:02
    Obrovská šance Daníčka. Český lídr si udělal na straně prostor a vykličkoval se až před bránu, kde míček tlačil do brány neúspěšně.
    09:10 MIKULA - 0:1
     
    09:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Typické nedáš dostaneš se znovu potvrdilo. Česko se rychle dostává do vedení, když na rozdíl od slovenského hráče JAKUB MIKULA svou akci využil. Dostal míček od Daníčka a z blízka míček uklidil o horní tyč do slovenské kasy. Asistence: Marek Daníček.
     
    08:50
    Tak tohle byla obrovská šance. Zajac dostal míček přímo před bránu, kde byl úplně sám. Koudelka však minisouboj vyhrál.
     
    00:57
    Daníček z ničeho nic upláchl do samostatného úniku. Míček zkusil zasunout po rozhýbání gólmana mezi betony, nicméně ten zvládl zakročit.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 23. Šatka (Zajac, Zámborský), 33. Polák (Matušinský, Novajovský) – 10. Mikula (Daníček), 18. Daníček (Mikula), 31. Palán (Krbec)


    Slovensko: Sebestyén (Mališ, Janouš) – Čenčarík, Rokos, Semančík, Botka (A), Božoň, Tisovčík, Brejčák, Feranec (A) – Matušinský, Zajac, Demčák, Franek, Zámborský, Šatka, Polák, Derlich, Sisík, Jankovič, Vaverčák (C), Knapík, Novajovský, Čech
    Česko: Koudela (Kočka) – Drechsler, Kamaryt (A), Palán, Malý, Musílek, Duchek, Zámečník, Vyhlídal – Pavlíček, Daníček (A), Pilař, Kantor, Kachlík, Mikšovský, Šlechta, Žežulka, Lehner (C), Rod, Jedelský, Krbec, Mikula

    Rozhodčí: Michael Vitello, Trevor Jarvis
    bahis siteleri