Česko – Švýcarsko 8:3 (kon.)
konec
Česko
8:3 (1:1, 4:1, 3:1)
Švýcarsko
Pátek 21.07.2023, 17:30Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je hotovo, český tým rozdrtil i přes nejistý vstup do zápasu soupeře rozdílem třídy a po výsledku 8:3 může po zásluze slavit. Fascinující byl především výkon ve druhé třetině ve které se našemu týmu podařilo po vstřelné brance v první minutě obrátit stav z 1:2 na 5:2 a prakticky tak celé utkání rozhodnout. Celkové skóre dvojzápasu je tak 11:4 v český prospěch.

    Nejproduktivnějšími hráči českého týmu byli dnes večer s bilancí 1+2 kanadští legionáři Melovský a Ročák a Sparťan Senčák. Za Švýcary uspěl pak nejvíce s bilancí 0+3 Mattheo Reinhard, hráč Biel-Bienne s patnácti starty v nejvyšší domácí soutěži. Poměr střel byl pak 37:18 ve prospěch našeho týmu.

    To už je za mě pro dnešní večer vše, přeji top den každému fanouškovi juniorského hokeje! (19:42:15)
     
    Konec zápasu.
    58:52 SENČÁK - 8:3
     
    58:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem osmé české branky je DAVID SENČÁK, který se zásluhou druhé hrubky Grütera v dnešním zápase prosazuje ranou z úhlu. Asistence: Dominik Rymon.
     
    58:20
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    58:00
    Do konce utkání zbývají už pouhé dvě minuty, Švýcaři zaznamenali čestný úspěch v podobě třetí branky a ani oni tak už nemají motivaci vyvíjet další úsilí. Dohrává už se opravdu jen pro formu.
    56:45 SCHILD - 7:3
     
    56:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    THIERRY SCHILD proměňuje švýcarský únik dva na jednoho a zapisuje tak alespoň čestný úspěch pro svůj tým. Asistence: Jan Hornecker a Mattheo Reinhard.
     
    55:45
    Souboje u mantinelu po celé šířce hřiště hrají aktuálně prym, ani jedné straně se nedaří zvítězit na dostatečně dlouhou dobu.
     
    54:15
    Zakázané uvolnění Švýcarska.
     
    53:30
    Výborné vytlačení soupeřova hráče, který se tlačil do dobré ofenzivní pozice, předvedla teď česká defenzíva.
     
    52:50
    Na puku jsou hráči českého týmu, hnát se za osmým gólem je však již celkem zbytečné.
     
    52:00
    Druhá polovina dnešního mače je dnes zcela jiná než jeho začátek, Češi zahodili veškerou nejistotu, po první třetině výrazně zpřesnili hru a dostávají zaslouženou odměnu a velké povzbuzení do dalších zápasů.
    51:07 SAPOUŠEK - 7:2
     
    51:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ROBIN SAPOUŠEK, jehož rána od modré zapadla do pravého horního rohu švýcarské branky. Asistence: Jakub Štancl.
     
    50:20
    Po určité nejistotě v české obraně bylo horko před Schnattingerem, vše ale náš mančaft dokázal nakonec pořešit.
     
    49:15
    Dobrý presink a zisk kotouče teď předvedl Jakub Hujer.
     
    48:20
    Stále stejná situace, Švýcaři drží kotouč a český tým je nechává na pokoji, pokud se nezačnou nebezpečně přibližovat půlící čáře.
     
    46:50
    Chyba v rozehrávce umožnila samostatný únik Slavičkovi, jeho ránu vyráží Grüter nad.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 9. Bareš (Ročák), 24. Melovský (Slavíček), 27. Hrabík (Senčák, Ročák), 36. Ročák (Melovský, Matějíček), 38. Rymon (Melovský, Senčák), 45. Cibulka (Slavíček, Sapoušek), 52. Sapoušek (Štancl), 59. Senčák (Rymon) – 14. Schild (Muller, Reinhard), 21. Reinhard (Quinn, Müller), 57. Schild (Hornecker, Reinhard)


    Česko: Schnattinger (Špunar) – Cibulka, Alscher (A), Ročák, , Port, Vochvest, Krajčík, Matějíček – Šprynar, Sapoušek (C), Štancl – Senčák, Melovský, Rymon – Hrabík, Hujer, Bareš – Šikl, Felcman, Hradec.
    Trenér: Patrik Augusta a Radim Rulík

    Švýcarsko: Grüter (Uberti) – Dionicio, Us, Quinn, Terraneo, Moser, Christe – Weber, De Luca, Braillard – Schild, Müller (A), Reinhard – Guignard, Taibel (C), Fiebiger – Hornecker, Pont, Liechti
    Trenér: Marcel Jenni
    bahis siteleri