Ole Magnor - Václav Mikulášek Vítěz: Magnor (kon.) | Tato Primera - Radovan Úškrt Víťaz: Úškrt (kon.)
Jan Malach - Shem Rock Vítěz: Rock (kon.) | Máté Kertész - Ion Surdu Vítěz: Surdu (kon.)
Vladimír Lengál - Michael Deiga-Scheck Vítěz: Lengál (kon.) | Robert Bryczek - Samuel Krištofič Vítěz: Bryczek (kon.)
Jonas Mågård - Felipe Lima Vítěz: Lima (kon.)
konec
Robert Bryczek - Samuel Krištofič

Vítěz: Bryczek

Pátek 28.07.2023, 23:00 • Štvanice, Praha • Oktagon MMA
     
    Polský válečník Bryczek si připisuje pátý finiš v prvním kole v řadě. To znamená jediné – stává se příštím vyzyvatelem Patrika Kincla v bitvě o pás střední váhy.
    Dominantní představení při kterém nedal Pirátovi sebemenší šanci nedává pochyb o tom, že titulový šance je zasloužená.
    Po zápase dochází ještě k prvnímu staredownu Kincla s Bryczekem. (23:10:43)
     
    Vítěz: Robert Bryczek (1. kolo, TKO).
     
    00:55
    Konec zápasu.
     
    00:55
    Bryczek trefil a poslal Piráta k zemi! Slovák se zabalil, ale Bryczek sérii úderů nezastavil a rozhodčí musel zápas ukončit!
     
    00:26
    Začíná se zostra. Bryczek tlačí s údery, ale Pirát také něco poslal a tvrdě kope.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    Robert Bryczek už se loučí se svým týmem a brzy vkročí do klece.
     
    Jako první nastupuje Pirát za doprovodu písně Igraj Moja Hrvatska.
     
    Vážení

    Limitem střední váhy mimo titulové zápasy je 84,4 kilogramu. Pirát sundal prstýnek a navážil 84,3 kg. Stejné číslo ukázal displej i jeho polskému oponentovi.
     
    Robert Bryczek
    Bilance v MMA: 16 výher/5 proher (OKTAGON MMA: 3/3)


    Taktéž bývalá welterová váha trénující v Bílsku-Bělé poblíž hranic s Českem nastupuje do zápasu se šňůrou čtyř rychlých knokautů v řadě. Po dvou prohrách za sebou, kterou mu v OKTAGON MMA připravili Britou s Polívkou, se vrátil na polskou půdu a započal zmiňovanou vítěznou sérii, kterou natáhl i po svém návratu do organizace. Je potřeba zmínit, že jeho poslední soupeři nenastupovali zrovna v nejlepší formě své kariéry a Pirát bude mnohem vážnější hrozbou.
    Robert se snaží při svých zápasech jít po rychlém ukončení a rozdávat tvrdé rány. Jedinou submisi si připsal hned ve svém prvním představení, naopak má na svém kontě 10 KO/TKO pomocí úderů. Proti Pirátovi ho mnozí namlsaní rychlými knokauty favorizují, ale i sám Bryczek si určitě uvědomuje složitost bitev proti slovenskému srdcaři.
     
    Samuel „Pirát“ Krištofič
    Bilance v MMA: 16 výher/5 proher (OKTAGON MMA: 10/4)


    Vítěz druhé série reality show OKTAGON VÝZVA je stálicí na domácí scéně bojových sportů. Zároveň je bývalým dočasným šampionem střední váhy OKTAGON MMA a neúspěšným titulovým vyzyvatelem welterové váhy. Z posledních osmi zápasů má pouze dvě prohry. Jedna přišla v titulovém zápase s Kinclem a druhá v posledním duelu proti Lohorému v rámci osmifinále TIPSPORT GAMECHANGER. Právě kvůli účasti v jedinečném projektu se rozhodl po dlouhé době shazovat na 77 kilogramů, ale po nevydařeném představení se vrací zpět o sedm kilo nahoru.
    Je považován taktéž za jednoho z komplexnějších bijců. Raději se pobije v postoji, ale umí soupeře otrávit na pletivu, vlastní fialový pásek v brazilském jiu-jitsu a poslední dobou se rád věnuje i boxerským exhibicím. Proti Bryczekovi by se měl vydat stejnou cestou jako v prvním kole proti Lohorému a dělát zápast tzv. ošklivým u pletiva, případně na zemi. Bryczek má sice černý pás v BJJ, ale grapplit jsme ho zatím příliš neviděli a sám tam duely nepřenáší. Obecně se očekává, že čím delší dobu bude zápas trvat, tím rostouu Pirátovy šance. Nutno podotknout, že nebyl nikdy ukončen, což je proti Bryczekovi, který má čtyři KO v prvním kole v řadě, velkým benefitem.
     
    Střední váha pozná na pražské Štvanici budoucího titulového vyzyvatele. Dostane další šanci proti Kinclovi bývalý prozatimní šampion Samuel Krištofič nebo si pátou výhrou v řadě řekne o pás Robert Bryczek? Odpověď na tuto otázku nabídne zajímavý střet dvou velmi rozdílných zápasníků. Bryczek sází především na rychlá ukončení v prvním kole, zatímco Pirát se nebrání ani dlouhým strategickým bitvám, kdy se soupeři postupně dostává pod kůži. Oběma bojovníkům je shodně 33 let, mají shodné zápasové skóre a favoritem dle kurzů je polský knokauter.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 23:00.

    Michal Hromas

    bahis siteleri