Česko – Španělsko 4:3 (po pr.) | Česko – Francie 4:7 (kon.)
konec
Česko
4:7 (2:4, 2:3)
Francie
Sobota 29.07.2023, 21:00 • Charleroi, Belgie • Mistrovství Evropy v inline hokeji • Semifinále
Partner:
    39:41 Patrik ŠEBEK - 4:7
     
    39:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kosmetická úprava výsledku v závěrečných vteřinách semifinálového klání. Z podklouznutí soupeře těžil PATRIK ŠEBEK, v přečíslení mířil zápěstím neomylně, puk se od pravé tyče odrazil záda gólmana. Bez asistence.
    37:38 Maxime LANGLOIS - 3:7
     
    37:38
    Francie právě vstřelila branku!
    Powerplay byla neúspěšná. Renou získal puk a vyslal dopředu MAXIMEA LANGLOISE, jemuž nedělalo žádné problémy završit hattrick střelou do odkryté české klece. Asistence: Enzo Renou.
    35:40 Marius GODANO - 3:6
     
    35:40
    Francie právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Přečíslení dvou na jednoho vyřešil MARIUS GODANO individuálně a dobře udělal, protože zakončení zprava na zadní tyč Schejbal zastavit nedokázal. Asistence: Theo Faucherand.
    35:23 Maxime LANGLOIS - 3:5
     
    35:23
    Francie právě vstřelila branku!
    Finále se Čechům vzdaluje. Zodpovědnost na sebe vzal jako správný kapitán MAXIME LANGLOIS, když zpoza pravého kruhu vypálil přes obránce nechytatelným způsobem do protějšího víka. Asistence: Joan Kerkhove.
     
    34:05
    Hra přerušena a na trestnou lavici byl vykázán Marek Loskot za vyražení na hrazení. Češi nutně potřebují oslabení přestát, Francouzi se naopak mohou výrazně přiblížit finále.
     
    33:27
    Mrštný Louis Allo se urval obráncům a na Schejbala vyzkoušel bekhendový blafák, ztroskotal ovšem na jeho levém betonu!
     
    30:11
    Filip Kuťák dostal nahrávku za francouzskou obranu, bekhendovým blafákem si roztáhl Lefebvrea, avšak ve finále akce nedokázal poslat puk nad jeho nastavenou lapačku.
     
    29:13
    Obrovskou příležitostí pohrdl Alex Gauze. Mezi kruhy zůstal zcela opomenutý, ale střela mu vůbec nesedla, slabý pokus skončil na Schejbalově betonu.
     
    27:12
    Skvělý Adam Schejbal! Očekával, že Louis Allo v úniku vyzkouší bekhendový blafák, roztáhl na brankové čáře levý beton a soupeř ho nedokázal přehodit.
    26:43 Marek LOSKOT - 3:4
     
    26:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! MAREK LOSKOT zachytil vyhození po pravém mantinelu, načež se dostal z důvodu zablokované hokejce jen ke slabé střele po ledě, ta však Lefebvrea zaskočila na tolik, že touš pustil za brankovou čáru mezi betony. Bez asistence.
     
    26:05
    Jen co skončilo jedno francouzské oslabení, tak následuje druhé, za hákování si vykoledoval dvouminutový trest Elliot Machy.
     
    23:58
    Velká šance ke snížení skóre. Na lavici hanby usedl Illan Farmer, důvodem je podražení Jana Andrýska u levého mantinelu.
    15:34 Marius GODANO - 2:4
     
    15:34
    Francie právě vstřelila branku!
    Mužstvo ze "země galského kohouta" ujeli do přečíslení a odskočili do náskoku o dvě branky! Kapitán Langlois našel MARIUSE GODANA po levé ruce, Schejbal byl proti tvrdé střele na zadní tyčku bezmocný. Asistence: Maxim Langlois.
    14:33 Alex GAUZE - 2:3
     
    14:33
    Francie právě vstřelila branku!
    Ačkoliv je soupeř v posledních chvílích jasně lepším týmem, tak vedení strhávají znovu na svou stranu Francouzi! Volného prostoru kolem sebe využil ALEX GAUZE dokonale, první střela mu sice nevyšla dle představ, ale bekhendovou dorážku již usměrnil mimo Schejbalův dosah. Asistence: Illan Farmer.
    08:02 Tomáš RUBEŠ - 2:2
     
    08:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Češi dokázali svou první početní převahu přetavit v gól, když Loskot přihrál napříč kruhy doprava TOMÁŠI RUBEŠOVI, na jehož tvrdou ránu z první brankář levým betonem nedosáhl. Asistence: Marek Loskot.
     
    06:15
    Mimo hlavního dění hry fauloval autor druhého francouzského gólu Louis Allo, který odjel na trestnou lavici za držení.
    04:51 Patrik ŠEBEK - 1:2
     
    04:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sníženo, skvěle! Kuťák přihrál před bránu najetému PATRIKU ŠEBKOVI, ten si stáhl kotouč přímo před brankáře a bekhendem zvedl touš neomylně nad jeho pravé rameno. Asistence: Filip Kuták.
    03:28 Louis ALLO - 0:2
     
    03:28
    Francie právě vstřelila branku!
    Tvrzníkova družina už je ve ztrátě dvou branek! Ještě z vlastní poloviny nahazoval Langlois a byl to LOUIS ALLO, kdo těsně před gólmanem nechytatelně tečoval do pravé šibenice. Asistence: Maxime Langlois.
    00:32 Maxime LANGLOIS - 0:1
     
    00:32
    Francie právě vstřelila branku!
    Nepovedený úvod českého celku! Schejbal neudržel střelu MAXIMEA LANGLOISE, který si sám dojel volný puk a bekhend do dokázal došťourat za brankovou čáru. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Šebek (Kuták), 9. Rubeš (Loskot), 27. Loskot, 40. Šebek – 1. Langlois, 4. Allo (Langlois), 15. Gauze (Farmer), 16. Godano (Langlois), 36. Langlois (Kerkhove), 36. Godano (Faucherand), 38. Langlois (Renou)


    Česko: Schejbal (Gabriška) – Loskot, Kafka (C), Rubeš, Školoud, Bernad (A), Šebek (A), Kuťák, Jindra, Slavíček, Vyoral, Šimek, Andrýsek.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Francie: Lefebvre (Demars) – Kerkhove, Allo, Renou, Faucherand (A), Gonzalez, Langlois (C), Mahieu, Discazaux, Caillat, Farmer, Godano, Gauze, Machy (A), Sableau-Fichter.
    Trenér: Seguy Bernard

    Rozhodčí: Söder, Stromberg
    bahis siteleri