Švédsko – Německo 11:1 (kon.) | Kanada – Finsko 6:9 (kon.) | Česko – USA cz 7:2 (kon.)
Slovensko – Švýcarsko 3:6 (kon.)
konec
Kanada
6:9 (3:2, 1:3, 2:4)
Finsko
Pondělí 31.07.2023, 15:30 • Zimný štadión Pavola Demitru, Trenčín • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
    56:52 Roger MCQUEEN - 6:9
     
    56:52
    Kanada právě vstřelila branku! Gólové hody pokračují! Josephson vyhrál buly, a následně poslal kotouč na hůl ROGERA MCQUEENA, který se prosadil z mezikruží prudkou střelou zápěstím. Asistence: Ollie Josephson.
    55:44 Tuomas SUONIEMI - 5:9
     
    55:44
    Finsko právě vstřelilo branku! Další využitá finská přesilovka znamená už devátý gól v síti Kanady. Rychlou nekompromisní ranou zápěstím z mezikruží se prosadil TUOMAS SUOMINEN, který tak zkompletoval hattrick. Asistence: Mitja Jokinen a Emil Hemming.
    53:39 Akseli PULKKANEN - 5:8
     
    53:39
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové přidávají další gól a navyšují skóre! Nový brankář George v brankovišti Kanady prakticky hned musí lovit puk ze své sítě. Hemming vyslal do brejku AKSELIHO PULKKANENA, jenž se ranou zápěstím nemýlil. Asistence: Emil Hemming.
    52:55 Tuomas SUONIEMI - 5:7
     
    52:55
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové krátce poté přidávají další gól! Po vyhraném buly ve středu hřiště ujel do brejku TUOMAS SUOMINEN, který rychlou střelou z mezikruží zápěstím překonal D´Aigleho, kterého tím vyhnal z branky. Bez asistence.
    51:51 Joona SAARELAINEN - 5:6
     
    51:51
    Finsko právě vstřelilo branku! Finsko se znovu ujímá vedení! Danford ztratil za modrou čarou puk, čehož využil JOONA SAARELAINEN, jenž se zmocnil puku, a pak střelou z mezikruží prostřelil brankáře D´Aigleho. Bez asistence.
    40:54 Henry MEWS - 5:5
     
    40:54
    Kanada právě vstřelila branku! Do této třetiny vstupují naopak lépe Kanaďané a máme znovu srovnáno! Přesnou střelou se prosadil HENRY MEWS. Asistence: Berkly Catton a Ryder Ritchie.
    28:43 Berkly CATTON - 4:5
     
    28:43
    Kanada právě vstřelila branku! Kanada svou první přesilovku v utkání využívá a snižuje na rozdíl jediného gólu poté, co se prosadil přesnou ranou BERKLY CATTON. Asistence: Zayne Parekh a Porter Martone.
    27:43 Daniel NIEMINEN - 3:5
     
    27:43
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové i druhou početní výhodu v utkání využívají! Keinänen našel DANIELA NIEMINENA, jehož první pokus zápěstím D´Aigle vyrazil, jenže finský útočník si dojel pro puk a tentokrát už byl úspěšný. Asistence: Juho Keinänen.
    20:46 Arttu VÄLILÄ - 3:4
     
    20:46
    Finsko právě vstřelilo branku! Finsko má skvělý vstup do druhé části a otáčí skóre! Väliläho první pokus zápěstím sice D´Aigle vyrazil, ale finský forvard ARTTU VÄLILÄ si puk dojel a dostal ho za záda kandského brankáře. Asistence: Roope Vesterinen a Niiliopekka Muhonen.
    20:26 Tuomas SUONIEMI - 3:3
     
    20:26
    Finsko právě vstřelilo branku! Kanada neuspěla ve své šanci a z protiútoku se Finům povedlo srovnat! Puk poslal do sítě po nahrávce Hemminga TUOMAS SUONIEMI. Asistence: Emil Hemming a Lauri Sinivuori.
    17:22 Emil HEMMING - 3:2
     
    17:22
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové se do přestávky přece jen dočkalo snižující trefy. Snížení přišlo při hře ve čtyřech po střele EMILA HEMMINGA. Asistence: Lauri Sinivuori a Tuomas Suoniemi.
    10:50 Justin POIRIER - 3:1
     
    10:50
    Kanada právě vstřelila branku! Kanada nepolevuje v herním tempu a za polovinou první třetiny přidává další branku. Tentokrát se ujala přesná rána z hole JUSTINA POIRIERA. Asistence: Malcolm Spence a Frankie Marrelli.
    06:18 Maxim MASSÉ - 2:1
     
    06:18
    Kanada právě vstřelila branku! Vyrovnaný stav ale netrvá dlouho, protože se Kanaďané znovu dostávají do vedení. Zasloužil se o to přesnou ranou MAXIM MASSÉ. Asistence: Sam Dickinson a Berkly Catton.
    05:10 Julius MIETTINEN - 1:1
     
    05:10
    Finsko právě vstřelilo branku! Finsko dostalo možnost přesilové hry, kterou dokázalo využít. Kombinaci v této početní výhodě zakončil přesnou ranou JULIUS MIETTINEN, který obdržel puk do dobré pozice od Loponena a následnou střelou nedal brankáři D´Aiglemu šanci zasáhnout. Asistence: Markus Loponen a Tuomas Suoniemi.
    00:10 Cole BEAUDOIN - 1:0
     
    00:10
    Kanada právě vstřelila branku! Tak tomu se říká raketový start! Hned po deseti sekundách se Javorové listy prosazují. Lindstrom po vyhraném vhazování poslal kotouč Marrellimu, který si nabruslil do útočného pásma, a následně puk poslal volnému COLEU BEAUDOINOVI, který nekompromisně z předbrankového prostoru propálil brankáře Saarinena. Asistence: Frankie Marrelli a Cayden Lindstrom.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 1. Beaudoin (Marrelli, Lindstrom), 7. Massé (Dickinson, Catton), 11. Poirier (Spence, Marrelli), 29. Catton (Parekh, Martone), 41. Mews (Catton, Ritchie), 57. McQueen (Josephson) – 6. Miettinen (Loponen, Suoniemi), 18. Hemming (Sinivuori, Suoniemi), 21. Suoniemi (Hemming, Sinivuori), 21. Välilä (Vesterinen, Muhonen), 28. Nieminen (Keinänen), 52. Saarelainen, 53. Suoniemi, 54. Pulkkanen (Hemming), 56. Suoniemi (Jokinen, Hemming)


    Kanada: D'Aigle (53. George) – Marrelli, Mews, Dickinson, Elick, Danford, Parekh, Cristoforo – Lindstrom, Beaudoin, Wetsch – Spence, McQueen, Poirier – Ritchie, Catton, Martone – Misa, Josephson, Massé.
    Trenér: Alan Letang

    Finsko: Rimpinen (Saarinen) – Jokinen, Marila, Amhamdi, Nieminen, Muhonen, Välilä, Vikla – Loponen, Ruohonen, Väärälä – Sinivuori, Suoniemi, Hemming – Vesterinen, Saarelainen, Miettinen – Keinänen, Pulkkanen, Paqvalin.
    Trenér: Marko Kauppinen

    Rozhodčí: Hronský, Stano – Synek, Durmis
    bahis siteleri