Německo – USA 1:8 (kon.) | Švýcarsko – Kanada 0:5 (kon.) | Česko – Švédsko cz 2:4 (kon.)
Slovensko – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
Kanada
Středa 02.08.2023, 15:30 • Zimní stadion Pavla Demitry, Trenčín • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
    51:00 Berkly CATTON - 0:5
     
    51:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy pokračují v krasojízdě! BERKLY CATTON vjel s pukem do útočného pásma, jednoduchou stahovačkou se zbavil obránce a střelou k pravé tyčce rozvlnil síťku – 0:5. Asistence: Michael Misa.
    49:23 Maxim MASSÉ - 0:4
     
    49:23
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je tu čtvrtý gól Kanady! Malcolm Spence vyvinul tlak na rozehrávajícího Švýcara. Kotouč se právě od Spenceho odrazil za obranu k MAXIMOVI MASSÉMU, jenž ranou švihem nad lapačku rozesmutněl Kirsche. Asistence: Malcolm Spence.
    29:31 Berkly CATTON - 0:3
     
    29:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané zvyšují na 3:0! Kirsch si nyní vybral trochu slabší chvilku, když propustil střelu BERKLYHO CATTONA z levého kruhu. Puk směřoval do levé ruky švýcarského gólmana, ale přes ni přepadl za jeho záda. Asistence: Michael Misa a Carson Wetsch.
    19:48 Cole BEAUDOIN - 0:2
     
    19:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané dávají gól do šatny a vedou 2:0! Ryder Ritchie si vzal puk ve středním pásmu. Zavezl ho až na osu kruhů a posunul před branku na najíždějícího COLEA BEAUDOINA, jenž hrací předmět jemnou tečí usměrnil za záda Kirsche. Asistence: Ryder Ritchie.
    11:53 Roger MCQUEEN - 0:1
     
    11:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané jdou do vedení! Zámořský celek získal puk za brankou. Cole Beaudoin ho dostal před brankoviště. Tam ho dokázal Ryder Ritchie posunout na ROGERA MCQUEENA a ten už měl snadnou pozici před odkrytou klecí. Asistence: Ryder Ritchie a Cole Beaudoin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. McQueen (Ritchie, Beaudoin), 20. Beaudoin (Ritchie), 30. Catton (Misa, Wetsch), 50. Massé (Spence), 51. Catton (Misa)


    Švýcarsko: Kirsch (Lachat) – Kurt, Muggli, Meier, Ustinkov, Geisser, Blessing, Sansonnens – Antenen, Grossniklaus, Wehrli – Forget, Reber, Ponzetto – Cattin, Tarchini, Bosson – Körbler, Wey, Giger.
    Trenér: Patrick Schöb

    Kanada: George (D'Aigle) – Mews, Dickinson, Elick, Marrelli, Cristoforo, Danford, Parekh – Wetsch, Catton (C), Misa – Ritchie, McQueen, Beaudoin – Martone, Lindstrom, Spence – Poirier, Josephson, Massé – Gavin.
    Trenér: Alan Letang

    Rozhodčí: Baluška, Goga – Jedlička, Hercog (SVK)
    bahis siteleri