USA – Švýcarsko 7:2 (kon.) | Slovensko – Německo 6:3 (kon.)
konec
USA
7:2 (4:0, 1:0, 2:2)
Švýcarsko
Neděle 06.08.2023, 15:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    56:57 SIMPSON - 7:2
     
    56:57
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Celou akci vzal na sebe COOPER SIMPSON, který si po pravém křídle sjel až do Gretzkyho kanceláře, odkud si vyjel před branku, uchránil puk a vypálil pod horní tyčku švýcarské klece. Bez asistence.
    54:36 GUINCHARD - 6:2
     
    54:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dobře rozmístili v útočném pásmu, na pravý kruh dostal pas Hasler, který vyslal pumelici směrem k brance. Tam byl příhodně postaven GABIN GUINCHARD, od kterého se touš odrazila do sítě. Asistence: Hasler, Bär.
    48:23 REID - 6:1
     
    48:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané však rychle odpovídají a berou si zpět pětibrankové vedení. Z druhé vlny zůstal neobsazen CHASE REID, který dostal přesný pas z levého rohu a střelou zápěstím překonal švýcarského strážce svatyně. Asistence: Simpson.
    47:10 WAGNER - 5:1
     
    47:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Šťastný gól pro Švýcary vstřelil DANIELE WAGNER, který po zmatku v mezikruží využil situace a prostě nasměroval touš směrem k bráně. Jefferson-Swint přízemní pokus neočekával a všiml si puku až v síti. Asistence: Schenk.
    32:25 KEVAN - 5:0
     
    32:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ve středním pásmu vybojoval kotouč BEN KEVAN, který nabral rychlost, udělal si místo na pravém křídle a z kraje mezikruží překonal Bichlera nad lapačku, hezký gól náležitě oslavil. Bez asistence.
    18:45 JETTE - 4:0
     
    18:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nádherná zadovka z Gretzkyho kanceláře v podání Orlowského našla v brankovišti hůl CHASE JETTEA, jehož rána z první nachytala Birchlera v nedbalkách. Asistence: Orlowsky, Fiddler.
    18:13 MUTRYN - 3:0
     
    18:13
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tuhle trefu by jistě chtěl Birchler zpátky. Na levém kruhu zůstal TEDDY MUTRYN, který vyslal poměrně slabou střelu mezi betony švýcarského brankáře. Asistence: Whitehead.
     
    09:29
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MUTRYN. Asistence: Kevan.
     
    04:05
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Autorem branky je BENSON. Asistence: Crowder.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 5. Benson (Crowder), 10. Mutryn (Kevan), 19. Mutryn (Whitehead), 19. Jette (Orlowsky, Fiddler), 33. Kevan, 49. Reid (Simpson), 57. Simpson – 48. Wagner (Schenk), 55. Guinchard (Hasler, Bär)


    USA: Jefferson-Swint (Alessi) – Rombac, Fiddler (C), Grimes, Klaers, Murphy, Reid – Jette, Orlowsky, Dennis, Benson, Crowder, Hayes, Simpson, Spehar, Fleece, Whitehead, Mutryn, Kevan
    Trenér: Scott Paluch

    Švýcarsko: Birchler (Gerber) – Nappiot, Moret (C), Lehmann N., Heyer, Bär, van der Kaaij, Haas – Aeschlimann (A), Wagner, Etter, Schenk, Aebli, Dandois (A), Peter, Lehmann L., Blaha, Guinchard, Kneubühler, Hasler, Binder
    Trenér: Fabio Schumacher

    Rozhodčí: Pilný – Bohuněk, Jurak
    bahis siteleri