Liberec – Sparta 2:3 (kon.) | Katowice – Poruba 2011 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třinec 0:3 (kon.)
Mountfield HK – Kolín 4:6 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 2:6 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 1:2 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – KooKoo 3:0 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
Jihlava – Tábor 2:1 (kon.) | Chomutov – Slavia 4:6 (kon.) | Zlín – Přerov 0:3 (kon.)
Kladno – K. Vary 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Příbram – Písek 7:1 (kon.)
Pardubice B – Pardubice 3:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Tábor
Čtvrtek 10.08.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    HC Tábor

    Také Tábor nesáhl k zásadní přestavbě kádru, nějaké změny v týmu z jižních Čech ale přišly. Přeci jen, loňské vyřazení už v prvním kole play-off bylo pro tým, který se často účastnil baráže o Chance ligu, velkým zklamáním.

    Asi nejvýraznější posilou v kádru Tábora je Václav Krliš. Ten má za sebou přes dvě stovky prvoligových startů, většinu z nich v Třebíči a Slavii. Právě mezi těmito dvěma kluby se letos v lednu přesunul do Prahy.

    Do známého prostředí se vrátí ve čtvrtek Miloslav Jáchym, který loni zahájil sezonu právě v dresu Dukly v Pelhřimově. Po zhruba polovině sezony se přesunul do Francie. Brankář Michal Novák po přestupu z Havlíčkova Brodu zkusí zabojovat o místo v brance.

    V juniorce Českých Budějovic lovil i Tábor. Do svého kádru přivedl útočníka Adama Eremiáše, který si v dresu Tábora zahrál Extraligu dorostu. Mezi nejmladší v kádru bude patřit i Petr Horáček, který loni sbíral první zkušenosti v dospělém hokeji ve Vrchlabí.

    Velkou ztrátou pro Tábor bude odchod Lukáše Endála zpět do Havlíčkova Brodu. Tábor měl zájem s Endálem pokračovat ve spolupráci, zkušeného hráče však zlákala nabídka na pozici ve vedení Havlíčkova Brodu společně s bývalým spoluhráčem Miroslavem Třetinou.

    Tábor už se nemůže spoléhat ani na Filipa Vlčka, který loni vybojoval celkem 50 bodů. O soutěž výš pak přestupují Petr Krejčí, který bude hrát v dresu ambiciózního Prostějova, a Lukáš Kříž, ten zase dostal šanci od Třebíče.
     
    HC Dukla Jihlava

    Dukla Jihlava tradičně udržela většinu kádru a pouze jej doplnila o řadu jmen. Ze sestupujícího Šumperka přišli Šimon Jelínek, Štěpán Dudycha a David Bartoš, přičemž poslední jmenovaný by měl patřit v nové sezoně ke klíčovým hráčům Dukly, loni v dresu Draků obsadil páté místo v tabulce produktivity celé Chance ligy.

    V Dukle se po roční pauze představí i zahraniční hráči, do klubu přišli během léta hned dva Slováci. Ze švédského týmu Luleå Dukla získala Marcela Štefančíka. Ten sice moc zkušeností s dospělým hokejem zatím nemá, v dorostu Chomutova a ve švédské juniorce ovšem vykazoval skvělá čísla.

    Druhou posilou Jihlavy ze Slovenska je Samuel Krajč. Také velmi mladý hráč, který už ovšem během několika předchozích sezon nastupoval pravidelně ve druhé nejvyšší soutěži na Slovensku, občas nahlídl i do slovenské extraligy. Mezi mladíky bojuje o místo ještě Adam Dvořák z Českých Budějovic.

    Zkušenosti do týmu přivede kromě Bartoše také Jan Berger. Ten byl ve Vsetíně vyhlášený pro svůj důraz v brankovišti a schopnost dostat se soupeři pod kůži. Na Lapači byl díky tomu mezi fanoušky velmi oblíbený, uvidíme, zda si získá přízeň i u publika z Vysočiny.

    Dukla se neubránila ani řadě odchodů, přičemž dva z nich musí fanoušky hodně mrzet. Do Kolína přestoupil blíže k domovu Josef Skořepa, který v Jihlavě působil pět sezon jako kapitán. Mezi hráči Dukly byl loni nejproduktivnější Patrik Miškář, který zaujal svými výkony celou republiku a hlavně Hradec Králové, který ho dokázal získat zpět.

    Z důvodu dlouhodobého zranění se nakonec rozhodl ukončit i zkušený Filip Seman, kterému sice Dukla nabízela post trenéra, kvůli rodině však odmítl. Filip Haman se vrací také zpět domů do Moravskoslezského kraje. Klub neprodloužil smlouvy ještě s Miroslavem Judou a Adamem Wolfem, jejich budoucí působení v hokeji však zatím není známé.
     
    Dobré odpoledne všem fanouškům hokeje. Na zimní stadion v Pelhřimově se vrací po několika měsících Dukla Jihlava, která zde odehraje kompletní letní přípravu i sezonu. V prvním domácím přípravném zápase vyzve druholigový Tábor.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Chvátal, Dudycha, Bilčík, Vala, Dundáček, Dvořák – Čachotský, Bartoš, Šik, Harkabus, Štefančík, Havránek, Krajč, Handl, Jelínek, Cachnín, Straka, Tecl
    Trenér: Viktor Ujčík

    Hockey Club Tábor: Dvořák (Novák) – Plášil, Hubata, Suchánek, Čížek, Černý, Horáček – Bárta, Zayml, Krliš, Koriakoski, Milfait, Zeman, Seidl, Dančišin, Šulek, Nevšímal, Eremiáš, Duda
    Trenér: Tomáš Matušík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování pro Duklu.
     
    00:45
    Jako první vystřelil v zápase Dančišin, jehož střelu Beran vyrazil za sebe. Na druhé straně si připsala první střelu i Dukla, tuto střelu už Dvořák musel přikrýt lapačkou.
     
    01:00
    Puk po souboji končí na střídačce domácích, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    01:16
    Štefančík prověřil Dvořáka střelou z kruhu, ten na střelu dobře viděl a dokázal ji pokrýt.
     
    01:35
    První větší šance zápasu. Havránek dostal nabito zpoza branky a mířil do horního rohu branky, ráně ovšem chyběla větší přesnost a letěla těsně vedle tyčky.
     
    01:52
    Hra se přerušila, na ledě se záhadně objevil druhý puk. Vhazuje se po pravici Dvořáka.
     
    02:21
    Dukla dlouhou dobu držela Tábor v útočném pásmu, až po nahození od modré jde Dukla po dlouhé službě na ledě střídat.
     
    03:07
    Zayml vyvezl puk podél mantinelu, v rohu hřiště už si na něj ale počkali obránci Jihlavy a připravili ho o puk. Hra se rychle vrací zpět do obranného pásma Tábora.
     
    03:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tentokrát už byla rána z kruhu úspěšná. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ zachytil puk ve středním pásmu, vyvezl si ho do prostoru mezi kruhy, kde si lehce rozpohyboval brankáře Dvořáka, a poslal puk přesně do horního rohu branky. Asistence: Tobiáš Handl.
    03:49 ČACHOTSKÝ - 1:0
     
    04:21
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Seidl – 2 min., hákování.
     
    04:34
    Nevšímal téměř vypíchl Dudychovi puk na modré, obránce Jihlavy se ale nenechal zaskočit a nepustil útočníka hostů do samostatného úniku.
     
    05:30
    Krajč vypálil od modré, jeho rána skončila na zadním plexiskle. Tábor po střele pohotově vyhazuje puk až k Beranovi.
     
    06:10
    O puk se dlouho bojovalo u mantinelu u trestné lavice. Dukla zřejmě tuto přesilovou hru nevyužije.
     
    06:21
    Hosté v plném počtu.
     
    07:01
    Tecl mířil do horního rohu, Dvořák si toto místo dobře pohlídal. Tábor se následně pokoušel vyhodit puk, poslal ho ale až na zakázané uvolnění.
     
    07:48
    Straka dojel s pukem až za branku, tam o něj rychle přišel. Tábor rychle vyváží do středního pásma.
     
    08:42
    Po delší době o sobě dal vědět Tábor. Hosté kombinovali v útočném pásmu, až Černý zkusil vystřelit od modré, pro Berana však nebyl zákrok nijak těžký.
     
    09:36
    Dvořák zamezil u vlastní střídačky Táboru v přečíslení, Dukla po střídání rychle vrací hru do útočného pásma.
     
    10:21
    Koriakoski dokázal s pukem obehrát hned dva hráče Dukly a před brankou nabídl puk do ideální pozice Zemanovi, tomu však v klíčový moment zablokoval jeden z obránců Dukly hokejku a nenechal ho vystřelit.
     
    11:26
    Štefančíkovi se nepodařilo zpracování puku na modré, Tábor tak dostane další šanci v útoku.
     
    11:50
    Ránu od mantinelu Beran pro jistotu pokryl svou lapačkou, vhazovat se bude v útočném pásmu Tábora.
     
    11:59
    Zakázané uvolnění Jihlavy.
     
    12:14
    Poslední minuty patří Táboru, Dukla se dlouho nemohla dostat z vlastního obranného pásma.
     
    12:51
    Chvátal se nechal docela snadno připravit o puk na kruhu, rychle ovšem svou chybu odčinil a vybojoval puk zpět. Dukla může rozehrávat ve středním pásmu.
     
    13:34
    Po prudké ráně Valy Tábor vyhodil jen na zakázané uvolnění, hra se tak vrací zpět k brankáři Dvořákovi.
     
    13:54
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Čížek – 2 min., hákování.
     
    14:18
    Čachotský nahodil puk k brankovišti na dorážku, po kotouči se natahoval Bartoš, na kotouč ale nedosáhl a Tábor tak může vyhodit na druhou stranu.
     
    14:52
    Úmyslný ofsajd posouvá hru k Beranovi.
     
    15:08
    Tábor znovu vyhazuje, Dukla se ovšem rychle vrací zpět a kombinuje v útočném pásmu.
     
    15:58
    Handl těsně po konci přesilovky ještě chtěl využít situace a rychle vystřelil, Dvořák jeho ránu k tyči vyráží do rohu hřiště.
     
    16:36
    Krajč nikým nehlídaný vypálil z malé vzdálenosti, snažil se mířit do volného horního rohu, jenže přestřelil.
     
    17:35
    Hubata se snažil prokličkovat do útočného pásma přes Chvátala, ten se ale nenechal oklamat a na modré mu vypíchl puk.
     
    17:55
    Tábor právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. JAN NEVŠÍMAL dostal spoustu prostoru s pukem ve středním pásmu, dokázal předjet všechny obránce Dukly a nikým nebráněný překonal brankáře Berana bekhendovou střelou pod horní tyč. Bez asistence.
    17:55 NEVŠÍMAL - 1:1
     
    18:36
    Dukla se ještě snaží reagovat na vedoucí branku, Dvořákovu ránu brankář Dvořák pokryl svými betony, na zakončení Štefančíka z prostoru mezi kruhy už musel reagovat lapačkou.
     
    19:29
    Štefančík u kruhu mezi dvěma obránci už musel vystřelit, jeho rána letěla těsně vedle tyčky Dvořákovy branky.
     
    19:54
    Tábor si také v závěru ještě jednou vystřelil, ale i tato rána byla nepřesná a Beran nemusel vůbec reagovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Především v úvodu zápasu měla Dukla výrazně více ze hry a herní převahu dokázala zužitkovat, když Čachotský vymetl horní roh branky. Postupem času se ovšem síly vyrovnaly a v závěru třetiny udeřil i Tábor. Nevšímal ujel obráncům a sám před brankou překonal jednoduchou kličkou Berana. Duklu mohou v první třetině mrzet především dvě nevyužité přesilové hry, v obou měla řadu dobrých šancí. Po první třetině je tak stav vyrovnaný, druhá třetina začne přibližně v 18:18.
     
    Týmy se pomalu vrací na ledovou plochu, zhruba za minutu bude zápas pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Úvodní vhazování tentokrát lépe zvládl Tábor, jenže po chybě ve středním pásmu může naopak do útoku Jihlava
     
    20:41
    Tábor vyvezl puk do útočného pásma, po střele se k němu opět dostává Dukla.
     
    21:40
    Seidl vyzval Dančišina na dorážku u tyčky, k Beranovi se pak sesypalo hned několik hráčů, domácí brankář se však dostal k puku jako první a rychle přerušil hru.
     
    22:00
    Zakázané uvolnění hrací hru k Beranovi.
     
    22:08
    Horáček po vyhraném buly pálil na Berana z kruhu, jen těsně přestřelil branku.
     
    22:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Krajč – 2 min., držení.
     
    22:40
    Dukla vyhrála buly, Dudycha ale nedokázal vyhodit puk za modrou a Tábor tak mohl založit akci ve středním pásmu. Seidl pálil z nebezpečné pozice mezi kruhy, Beran ale na jeho střelu viděl a dokázal si s ní poradit.
     
    23:18
    Dorážka Seidla letí mimo, Tábor pokračuje v tlaku.
     
    23:57
    Po sérii přihrávek vypálil Plášil od modré, Straka ovšem dokázal zpomalit střelu na kruhu a zjednodušil tak práci Beranovi.
     
    24:25
    Puk po teči letí až na střešní konstrukci, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    24:32
    Domácí v plném počtu.
     
    25:01
    Zakázané uvolnění Tábora.
     
    25:03
    Vhazování se bude opakovat, Jihlava dostává varování.
     
    25:16
    Dančišin posunul dozadu puk na Nevšímala, který se snažil prokličkovat za brankou k tyči, u mantinelu ovšem přišel o puk.
     
    25:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla si bere vedení zpět. Z kruhu vyvezl puk až k tyči Jelínek, kde ho přihrál na druhou tyč na volného DAVIDA BARTOŠE. Ten měl před sebou snadný úkol a pohotově uklidil puk do zcela odkryté branky. Asistence: Šimon Jelínek.
    25:35 BARTOŠ - 2:1
     
    26:38
    Dvořák přerušuje po střele z kruhu hru.
     
    27:00
    Jelínek vyjel s pukem do útočného pásma příliš brzo, rozhodčí píská Dukle ofsajd.
     
    27:09
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tecl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    27:24
    O puk se po buly dlouho bojovalo u mantinelu, až ho jeden z hráčů vyhodil ke Dvořákovi. Cachnín dokonce zvládl napadat v útočném pásmu a ušetřit tak cenné vteřiny z oslabení.
     
    28:07
    Tábor se rychle vrací ke svému gólmanovi, Jihlava znovu vyhazuje.
     
    28:24
    První rána z kruhu Beranovi vypadala a tak Zeman rychle přispěchal s dorážkou. Beran však byl na správném místě včas a pokus Tábora vykryl svou výstrojí.
     
    29:08
    Těsně před koncem přesilovky ještě Krliš stihl vypálit z prostoru mezi kruhy, po teči jeho střela letěla až do ochranné sítě.
     
    29:09
    Domácí v plném počtu.
     
    29:40
    Eremiáš se snažil poslat puk z vrcholu kruhu k bližší tyči, jenže trefil pouze několik bránicích hráčů.
     
    30:16
    Táboru se nepodařila přihrávka u modré a Tecl dokázal hosty sebrat o puk. Celá pětka Dukly se ovšem musí stěhovat do středního pásma.
     
    30:43
    Beran musel reagovat na rychlou střelu z kruhu, vhazovat se bude v obranném pásmu Jihlavy.
     
    31:12
    Zeman udělal otočku s pukem na kruhu a zkusil Berana překvapit střelou po zemi, brankář Dukly včas reagoval. Několik hráčů Tábora se snažilo ještě vydolovat z domácího brankáře puk, ale to už bylo odpískáno.
     
    31:50
    Seidl měl dost prostoru na střelu a zkusil z kruhu zamířit k bližší tyči. Střelu nízko nad ledem ale obětavě pokryl Štefančík, který si stihl včas kleknout k ledu.
     
    32:48
    Straka tečuje dlouhou přihrávku Tábora mimo hřiště až ke vstupu do kabin, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    33:12
    Straka si vyvezl puk až k tyči a zkusil najít prostor mezi Dvořákem a tyčí, brankář Tábora ovšem nenechal ani milimetr prostoru a pokryl střelu svou výstrojí.
     
    33:43
    Bartoš pálil přes bránícího Koriakoskiho, ránu po lede vyřešil Dvořák svými betony.
     
    34:06
    Dukla v přečíslení 3 na 1 neuspěla, Šik se pokoušel před brankou z minimálního úhlu vystřelit, rána mu ale nesedla a letěla přímo na brankáře Dvořáka.
     
    35:01
    Dukla z obranného pásma vyhodila do útočného pásma a rychle vystřídala. Tábor se pokusil o okamžitý návrat a rychlou střelu na Berana, ten si však s touto situací dokázal poradit.
     
    35:25
    Jelínek přihrával před Dvořáka puk dojíždějícímu Handlovi, tomu však jeden z obránců Tábora v klíčový moment zvedl hokejku a nenechal útočníka Dukly zakončit.
     
    36:15
    Horáček se tlačil s pukem k Beranovi, narazil ale na Bilčíka, který ho za brankou následně obral o puk.
     
    36:30
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Dvořák – 2 min., podrážení, odpyká Bárta.
     
    36:32
    Tábor vyhrál buly a po mantinelu okamžitě vyhodil, Čachotský se ještě snažil zachytit puk u modré, neúspěšně.
     
    36:58
    Tábor se v oslabení dostal do přečíslení, obránci Dukly ale přispěchali včas na pomoc a nenechali Tábor pálit na Berana z přečíslení.
     
    37:11
    Chvátal s pukem přes tři hráče Tábora neuspěl, hosté znovu vyhazují až k Beranovi.
     
    38:11
    Tábor několikrát v řadě vyhodil puk, jen několik málo vteřin před koncem přesilovky se Dukla znovu dokázala usadit v útočném pásmu.
     
    38:30
    Hosté v plném počtu.
     
    39:15
    Necelou minutu před koncem Cachnín vypálil z kruhu, střelu mu ale zablokoval obránce Tábora a puk tak vyletěl až do ochozů.
     
    39:39
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Vala – 2 min., nedovolené bránění.
     
    39:52
    Po sérii přihrávek vystřelil z kruhu Suchánek, jeho střela byla ale příliš prudká a vyletěla až do ochranné sítě. Táboru zbývá čas na poslední rychlou střelu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. Nabídla řadu přečíslení, ale jen jediné skončilo gólem, když ve 26. minutě přetavil Bartoš přihrávku Jelínka od tyčky k tyčce v gól. Oba týmy už mají za sebou několik přesilových her, Tábor v přesilové hře na začátku třetiny několikrát ohrozil Berana, ten však stále pustil jen jediný gól. Po dvou třetinách Jihlava vede o jednu branku, třetí třetina začne přibližně v 19:12.
     
    Týmy se vrací zpět na ledovou plochu, třetí třetina bude za okamžik zahájena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Po buly se dostává k puku Tábor.
     
    40:51
    Táboru se dostal do útočného pásma, dlouho však váhal se střelou na Berana. Plášil zkusil střelu po zemi, na dorážku nikdo z Táborských nebyl a Beran tak mohl odehrát hokejkou do rohu hřiště.
     
    41:39
    Domácí v plném počtu.
     
    41:51
    Zakázané uvolnění vrací hru k Beranovi.
     
    42:08
    Dukla s pokusem o průnik do útočného pásma neuspěla, Chvátal se musí s pukem vrátit až ke svému brankáři.
     
    42:46
    Vala při zpracování puku překročil modrou lajnu, rozhodčí píská domácím ofsajd.
     
    43:13
    Dudycha prověřil Dvořákovu pozornost střelou po zemi, Štefančík se ještě pokoušel tečovat puk před brankářem, ale puku se nedotkl.
     
    43:40
    Dukla nechala za brankou dost prostoru Bártovi a ten se snažil natáhnout s hokejkou a procpat puk kolem tyčky, Beran si Bárty včas všiml a stihl přisunout brusli k tyčce.
     
    44:10
    Bárta inkasoval tvrdý hit v brankovišti a z hřiště mu musí pomoci spoluhráči. Do dnešního utkání již zřejmě nezasáhne.
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Vala – 2 min., držení.
     
    44:34
    Seidla na poslední chvíli ubránil v brankovišti domácí Dvořák, Tábor musel následně dlouho bojovat o puk v rohu hřiště.
     
    45:05
    Jihlava poprvé vyhazuje, Tábor se ovšem rychle vrátil zpět do útočného pásma a znovu kombinuje před Beranem.
     
    46:05
    Šulek sám na kruhu promáchl, Jihlava se tak dostala do přečíslení, ale příliš dlouho váhala z přihrávkou, ani domácí se tak ke střele nyní nedostali.
     
    46:10
    Domácí v plném počtu.
     
    47:02
    Duda se dvakrát připletl ke špatné přihrávce Jihlavy, z malé vzdálenosti ale ani jednou nestihl vystřelit, obránci Jihlavy ho zvládli v obou případech včas připravit o puk.
     
    48:10
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ani jeden z týmů se aktuálně nedokáže na delší dobu udržet v útočném pásmu.
     
    49:00
    Cachnín se dostal přes bránícího hráče až k Dvořákovi a chystal se na střelu, brankář hostů ho ovšem nenechal zakončit a včas vypíchl rozjetému Cachnínovi puk z hole.
     
    49:37
    Domácí nezachytili puk u modré a Seidl mířil sám na Berana, místo kličky se však rozhodl pouze pro střelu, kterou Beran bez větších potíží chytil. Na druhé straně se před Duklou objevila zcela odkrytá branka, jenže k volnému kotouči se jako první dostali hosté.
     
    50:30
    Zakázané uvolnění Tábora.
     
    50:52
    Šik od modré pálil vysoko nad branku, Jihlava pokračuje v tlaku v útočném pásmu.
     
    51:24
    Šik znovu z velké dálky přestřelil, Dukla si pak nepohlídala protiútok Tábora a hosté jeli a Berana sami ve dvou. Místo přihrávky však přišla střela, která letěla těsně vedle tyčky.
     
    52:30
    Havránek po dlouhém střídání zkušeně poslal puk na mantinel na druhé straně hřiště, unavená formace Jihlavy může rychle vystřídat.
     
    53:20
    Jelínek chtěl pálit od modré, v tom mu ale zabránil dojíždějící obránce Tábora, který ho stihl u mantinelu připravit o puk.
     
    53:48
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Plášil – 2 min., sekání.
     
    53:53
    Tábor vyhrál buly a rychle poslal puk za Berana, Jihlava musí pro puk do středního pásma.
     
    54:27
    Suchánek sebral puk na domácí, počkal si krátce s pukem a následně ho znovu poslal až na druhou stranu hřiště.
     
    54:51
    Harkabus po sérii přihrávek dostal nabito na kruh a bez přípravy vypálil, jeho rána ovšem opět letí vysoko nad branku hostů.
     
    55:43
    Havránek dostal puk od Krajče ke střídačce hostů a objevilo se před ním spoustu volného místa. Útočník Jihlavy poté zkusil střelu z kruhu, kterou Dvořák pokryl svou výstrojí.
     
    55:48
    Hosté v plném počtu.
     
    56:34
    Šik z otočky přihrál do brankoviště Čachotskému, ten se ještě pokoušel zvednou puk, to se mu ale nepovedlo a Dvořákovi tentokrát stačil zákrok betonem.
     
    56:53
    Dvě zakázaná uvolnění Tábora v řadě.
     
    57:17
    Suchánek se při kličce dopustil ofsajdu, hra se posouvá zpět do středního pásma.
     
    58:04
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Eremiáš – 2 min., nedovolené bránění.
     
    58:10
    Tábor i tentokrát hned v úvodu přesilové hry vyhání Duklu k vlastnímu brankáři.
     
    58:43
    Chvátal prověřil Dvořáka střelou po ledě, ten puk raději pokryl svou lapačkou a přerušil hru.
     
    59:00
    Zeman zachytil puk ve vlastním útočném pásmu, projel až před Berana a zkusil střelu po zemi, tu Beran zlikvidoval svou hokejkou.
     
    59:12
    Dnes se přesilové hry Dukle nedaří, znovu musí ven z útočného pásma.
     
    59:36
    Beran už s rozehrávkou nikam nespěchá, veškeré okolnosti před koncem zápasu mluví ve prospěch Dukly.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce. Ve třetí třetině už další gól nepadl, Tábor několikrát zahrozil z úniků, vyrovnat už ale nedokázal. Jihlava tak i podruhé porazila Tábor 2:1, tentokrát už v základní hrací době. Další zápas se na zimním stadionu v Pelhřimově odehraje v úterý 15.8. od 17:30, kdy na Vysočinu vyrazí výběr Slovanu Bratislava B. Z dnešního utkání je to vše, díky za pozornost. (19:44:13)

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 4. Čachotský (Handl), 26. Bartoš (Jelínek) – 18. Nevšímal


    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Chvátal, Dudycha, Bilčík, Vala, Dundáček, Dvořák – Čachotský (A), Bartoš, Šik, Harkabus, Štefančík, Havránek, Krajč, Handl, Jelínek, Cachnín (C), Straka, Tecl (A)
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Tábor: Dvořák (Novák) – Plášil, Hubata, Suchánek, Čížek (C), Černý (A), Horáček – Bárta, Zayml, Krliš, Koriakoski, Milfait, Zeman, Seidl (A), Dančišin, Šulek, Nevšímal, Eremiáš, Duda
    Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Sibera, Mareček – Mareček, Jančí
    bahis siteleri