Matyáš "Arnold" Benn – Petros "Dionysos" Barmpakas Vítěz: P. Barmpakas (TKO) (kon.) | Tomáš "Tominátor" Ciprys – Tomáš "Čávo" Vymyslický Vítěz: T. Vymyslický (TKO) (kon.)
Jaroslav "Klukýňo" Černý – Olda "Blackhawk" Kos Vítěz: J. Černý (TKO) (kon.)
konec
Tomáš "Tominátor" Ciprys – Tomáš "Čávo" Vymyslický
Amatérské MMA

Vítěz: T. Vymyslický (TKO)

Pátek 11.08.2023, 20:00 • Slépka, jižní Morava • Slépkagon 3
     
    Tohle by mělo být naposledy, co Vojtěch Borýsek řídil na Slépkagonu nějaké utkání. Svým výrokem naprosto zkazil duel, Tomáš "Tominátor" Ciprys byl totiž schopen pokračovat. Z takové výhry nemůže mít Tomáš "Čávo" Vymyslický ani radost! (20:41:30)
     
    Vítěz: Tomáš "Čávo" Vymyslický (TKO)
     
    1:36
    Za velkého nesouhlasu publika bylo utkání ukončeno. Tomáš "Tominátor" Ciprys dostal tvrdou zadní a zapotácel se, v ringu se ovšem teď dost vzteká. Není divu, tenhle výrok byl opravdu kontroverzní.
     
    0:53
    Tomáš "Tominátor" Ciprys tlačí soupeře na pletivo. Z převahy nic nevytěžil.
     
    0:36
    Tomáš "Čávo" Vymyslický vystřihl parádní kombinaci. Ciprys si může začít balit.
     
    0:14
    Úvod utkání je poměrně vyrovnaný.
     
    0:00
    Zatáček 1. kola.
     
    Borci nemají hudební vkus, jejich nástupovky sem raději psát nebudu. Ale už jsou v ringu! Tohle bude nářez.
     
    Tomáš "Tominátor" Ciprys pochoduje před šatnami. Je nervózní, vidina prázdnin v Srbsku se mu vůbec nezamlouvá.
     
    Nic nenapovídá tomu, že klání v příštích deseti minutách započne. Program nabírá zpoždění.
    Slépkagon 3
     
    NAPRAVÍ CIPRYS RODINNOU ČEST?

    Bratrské duo Ciprysů tvořené Jiřím a Tomášem zatím velkou díru do světa neudělalo. V prvním ročníku Slépkagonu o tři roky starší Jiří svůj zápas prohrál, v tom druhém pak zase nadělal svým výkonem pořádnou ostudu Tomáš.

    Tentokrát půjde o všechno. V kuloárech koluje spekulace, že jestli dnes "Tominátor" nezvítězí, budou oba bratři posláni bojovat do Srbska za Radovana Karadžiče. Z jejich žoldu se pak bude platit rekonstrukce rodinného domu.

    Dokončit potupu rodu Ciprysů se pokusí Tomáš "Čávo" Vymyslický. 178 cm vysoký borec se pilně připravuje pod vedením své starší sestry Ivany. Ta si ve včerejších dopoledních hodinách chtěla vsadit proti svému mladšímu sourozenci, tento požadavek byl ale rezolutně zamítnut. V pátek dojde k disciplinárnímu řízení, které Ivaně pravděpodobně uloží doživotní ban na Slépku.
     
    Přeji krásný páteční večer všem fanouškům bojových umění! Dnes se společně podíváme na zápas v amatérském MMA, ve kterém proti sobě od 20:00 nastoupí Tomáš "Tominátor" Ciprys a Tomáš "Čávo" Vymyslický.

    Michal Hladký

    bahis siteleri