SaiPa – Košice 2:3 (kon.) | Poprad – Třinec 4:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Oceláři Třinec
sk Sobota 19.08.2023, 18:00 • Zimný štadión Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poprad všetkých príjemne prekvapil. Českého giganta držal na uzde celý zápas a k tomu pridal slušnú efektivitu, keď ho porazil rozdielom triedy. Finále je teda určené. V ňom sa o pohár pobijú Poprad s Košicami. O 3. miesto si to rozdá SaiPa a Třinec. Zajtra pokračujeme zvyšným programom 76. ročníka Tatranského pohára. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:16:49)
     
    Najlepší hráči zápasu:

    Eugen Rabčan – HK Poprad
    Libor Hudáček – HC Oceláři Třinec
     
    Koniec zápasu.
     
    58:54
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    D. Brejčák – 2 min., hrubosť.

    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec:
    Pánik – 2 min., hrubosť.
     
    58:54
    Roztržka medzi Danielom Brejčákom a Richardom Pánikom! Slovenského útočníka na strane Třinca publikum vypískalo! Nasleduje udeľovanie trestov!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:07
    Poprad dal gól! Kukuča vytiahol z bránky Mazanca, ktorý sa ťarbavo presúval po betónoch. SAMUEL MLYNAROVIČ číhal pred polootvorenou bránou, do ktorej poslal puk. Asistencia: Andrej Kukuča.
     
    56:24
    Třinec hrá s piatimi hráčmi.
     
    55:26
    Coulter aktívne otravoval brankára Mazanca, keďže sa mu nikto nevenoval z hráčov Třinca. Oldrich Kotvan nastreľoval puk, no ten nenarobil starosti českému gólmanovi.
     
    54:24
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec:
    Sikora – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    53:19
    Puk sa nenachádza na ľadovej ploche. Mimo nej ho poslali domáci hokejisti, ale bolo to tečované, takže k vylúčeniu žiadneho hráča nepríde.
     
    Dnešný zápas sleduje 2241 divákov.
     
    50:00
    Poprad podáva kvalitný výkon a desať minút pred koncom súboja vyhráva nad obávaným českým velikánom z Třinca hladko 3:0.
     
    49:59
    Poprad dal gól! Kanonier uplynulého ročníka extraligy MAX GERLACH sa pripomenul parádnou lahôdkou. Z Mazanca urobil len štatistu a venoval mu krásny vinkel. Asistencia: Tyler Coulter.
     
    49:34
    Popradčania aktívne kombinovali v blízkosti Mareka Mazanca. Finálnu strelu mal mať Jakub Urbánek, ale nedokázal trafiť puk.
     
    48:45
    Vylúčenie v tíme HC Oceláři Třinec:
    L. Hudáček – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    47:59
    Hostia urobili chybu v obrannom pásme! Andrej Kukuča v samostatnom nájazde sa však veľmi dlho pohrával so zakončením! Mazanec puk vytlačil!
     
    45:41
    Poprad hrá s piatimi hráčmi.
     
    45:41
    Poprad dal gól! TOMÁŠ ZÁBORSKÝ pôsobil ako dravý mladík. Na modrej čiare vypichol puk Voženílkovi a rútil sa na Mazanca, ktorý si to sám zrazil pravým betónom za bránkovú čiaru. Asistencia: Ben Betker.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 1. Drgoň (Kotvan, Záborský), 46. Záborský (Betker), 50. Gerlach (Coulter), 58. Mlynarovič (Kukuča)


    HK Poprad: Rabčan – McFadden, Drgoň, Kotvan, Betker, D. Brejčák, Turan, Česánek – Záborský, Coulter, Gerlach – Dmowski, Beaudoin, Straka – Šotek, M. Suchý, Svitana – J. Urbánek, Mlynarovič, Kukuča – D. Jendek.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Oceláři Třinec: Mazanec – Nedomlel, Marinčin, Jeřábek, Kundrátek, Polášek, Havránek – Daňo, Vrána, M. Růžička – Pánik, Sikora, L. Hudáček – Patrik Hrehorčák, Miloš Roman, Voženílek – V. Dravecký st., Čacho, Kurovský.
    Trenér: Zdeněk Moták.

    Rozhodčí: Smrek, Kocúr – Stanzel, Šoltés.

    Diváci: 2241.
    bahis siteleri