Pardubice – Davos 5:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HC Davos
Neděle 20.08.2023, 20:00 • Würth Arena, Egna (Itálie) • Dolomiten Cup • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:40 Ondřej VÁLA - 5:1
     
    44:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice si berou čtyřbrankový náskok okamžitě zpět! ONDŘEJ VÁLA vypálil od modré čáry naprosto přesně k levé tyči, Senn nemohl přes zakrytý výhled vůbec nic vidět. 5:1. Asistence: Lukáš Sedlák.
    43:18 Ch. EGLI - 4:1
     
    43:18
    Davos právě vstřelil branku a snižuje!
    Unikající Peltonen přihrál do druhé vlny na najíždějícího CHRISE EGLIHO, jehož dělovka z první zamířila přesně k pravé tyči! Will přichází o svou neprůstřelnost na Dolomiten Cupu a Švýcaři snižují na rozdíl tří branek. 4:1. Asistence: Aleksi Peltonen a Yannick Frehner.
    38:27 Lukáš SEDLÁK - 4:0
     
    38:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hyka se zbavil obránce na kruhu pro vhazování a pod hokejkou Baranduna přihrál na zadní tyč, kam si najížděl LUKÁŠ SEDLÁK, jenž měl se střelou do odkryté branky snadnou práci. 4:0. Asistence: Tomáš Hyka a Jan Košťálek.
    30:52 Adam MUSIL - 3:0
     
    30:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Cienciala rozjel akci Pardubic již ve středním pásmu, po zavezení puku vpřed ale vyslal krásnou žabičku na hůl ADAMA MUSILA, jenž z blízkosti vypálil nekompromisně pod břevno! 3:0. Asistence: David Cienciala.
    17:17 Peter ČEREŠŇÁK - 2:0
     
    17:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly posunul Zohorna na modrou čáru na hůl PETERA ČEREŠŇÁKA, jehož rána se po teči odrazila až do pravé šibenice. 2:0. Asistence: Tomáš Zohorna a Robert Kousal.
    08:00 Tomáš DVOŘÁK - 1:0
     
    08:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly Zohorny přihrál Kousal na modrou čáru TOMÁŠI DVOŘÁKOVI, jenž vypálil z první nepříjemně mezi ruku a tělo Senna. Puk i se štěstím doklouzal až za brankovou čáru a Pardubice se ujímají vedení 1:0 . Asistence: Robert Kousal a Tomáš Zohorna.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 8. Dvořák (Kousal, Zohorna), 18. Čerešňák (Zohorna, Kousal), 31. Musil (Cienciala), 39. Sedlák (Hyka, Košťálek), 45. Vála (Sedlák) – 44. Ch. Egli (Peltonen, Frehner)


    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – Musil, Čerešňák, Dvořák, Košťálek, Vála, Hrádek, Urban, Kolář (A) – Říčka, Sedlák, Hyka – Kousal, Zohorna (A), Radil – Mandát, Poulíček (C), Musil – Paulovič, Cienciala, Vondráček
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Davos: Senn (Aeschlimann) – Dahlbeck, D. Egli, Jung, Fora (A), Näkyvä, Barandun – Nussbaumer, Rasmussen (A), Stránský – Knak, Nordström, Ambühl (C) – Bristedt, Prassl, Wieser – Peltonen, Ch. Egli, Frehner – Gredig
    Trenér: Josh Holden

    Rozhodčí: Lazzeri, Virta – Benvegnù, Pardatscher

    Diváci: 978
    bahis siteleri