Švýcarsko – Česko 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:5 (0:3, 1:1, 1:1)
Česko
Středa 23.08.2023, 15:30 • Stora Hallen, Nyköping • Turnaj pěti (U20)
Partner:
     
    58:32
    Lvi ještě mohli navýšit skóre! Jeden z obránců – zřejmě Aleš Čech – nastřelil tvrdou ranou od modré čáry pravou tyčku švýcarské svatyně.
    53:17 Julien ROD - 2:5
     
    53:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A hned dávají gól! Trochu smůly měl brankář Vondraš. Puk se po přihrávce Müllera totiž odrazil od jeho betonu přímo k JULIENOVI RODOVI, jenž snižuje na 2:5. Asistence: Miles Müller a Mattheo Reinhard.
     
    52:17
    Za sekání je vyloučen Vojtěch Hradec. Přesilovka pro Švýcary.
     
    46:30
    Vyloučení v týmu Česko:
    Adam Židlický – 2 min., sekání.
     
    46:10
    Švýcarský obránce Rodwin Dionicio individuálně projel až před českou branku. Vondraš ho vychytal!
    41:42 Jakub ŠTANCL - 1:5
     
    41:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Jeden ze Švýcarů nezužitkoval únik na Vondraše. K puku se pak dostal ve vlastním obranném pásmu JAKUB ŠTANCL. Ten s ním přejel celé hřiště, v útočné třetině obehrál dva obránce soupeře, mezi kterými se prosmýkl před Beglieriho a hodil mu kotouč nad lapačku – 1:5. Bez asistence.
     
    39:53
    Dvě minuty za sekání ještě dostal švýcarský centr Jonas Taibel.
    38:02 Robin SAPOUŠEK - 1:4
     
    38:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté si berou zpátky třígólový náskok! Nástřel Jakuba Dvořáka mezi kruhy šikovně tečoval Adam Bareš. Beglieri ještě dokázal zasáhnout, ale proti dorážce ROBINA SAPOUŠKA už byl bezmocný – 1:4. Asistence: Adam Bareš a Jakub Dvořák.
    28:40 Miles MÜLLER - 1:3
     
    28:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři využívají přesilovku! Hráči helvetského kříže v ní dobře kombinovali. Grégory Weber nakonec nahrál na pravý kruh MILESOVI MÜLLEROVI, jenž švihem zamířil přesně – 1:3. Asistence: Grégory Weber a Benjamin Quinn.
     
    26:48
    Jakub Hujer dostal dvě minuty za sekání. Přesilovka pro Švýcarsko.
     
    22:46
    Před Benjaminem Quinnem se otevřel prostor na ose hřiště. Švýcarský obránce si tak vylepšil střeleckou pozici. Jeho ránu vyrazil Vondraš pravým betonem a ani dorážející Antoine Guignard nedokázal protlačit hrací předmět za brankovou čáru!
     
    16:56
    Marek Ročák vyhodil puk do hlediště. Švýcaři budou hrát krátkou přesilovku 5 na 3!
     
    15:14
    Dvě minuty za hákování dostal Aleš Čech. Přesilovka pro Švýcarsko.
    11:06 Adam ŽIDLICKÝ - 0:3
     
    11:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mladí Lvi se prosazují i ve vlastním oslabení! Napadající Vojtěch Hradec sebral puk rozehrávajícímu obránci a předložil ho najíždějícímu ADAMOVI ŽIDLICKÉMU, který se trefil mezi betony brankáře – 0:3. Asistence: Vojtěch Hradec.
     
    10:45
    Vyloučení v týmu Česko:
    Marek Alscher – 2 min., hákování.
    10:17 Sebastian REDLICH - 0:2
     
    10:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! Čeští hokejisté zužitkovali tlak, který si vytvořili po buly v útočném pásmu. Ondřej Becher našel nahrávkou zpoza branky SEBASTIANA REDLICHA, který se trefil z pravé strany hřiště. Asistence: Ondřej Becher.
    07:37 Jakub DVOŘÁK - 0:1
     
    07:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se ujímá vedení! Nahození JAKUBA DVOŘÁKA od modré čáry si našlo cestu až za záda brankáře Beglieriho. Vypadalo to, že tam ještě byla nějaká teč, ale pokud ano, tak asi od švýcarského hráče. Za autora gólu je totiž označen Dvořák. Asistence: Šimon Slavíček a Adam Bareš.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 29. Müller (Weber, Quinn), 54. Rod (Müller, Reinhard) – 8. Dvořák (Slavíček, Bareš), 11. Redlich (Becher), 12. Židlický (Hradec), 39. Sapoušek (Bareš, Dvořák), 42. Štancl


    Švýcarsko: Beglieri (Huet) – Dionicio, Quinn, Füllerman, Vögeli, Schneller, Meile – Weber, Taibel, Wagner – Pedrazzini, Müller, Hornecker – Rod, Reinhard, Guignard – Liechti, Gredig, Meier.
    Trenér: Marcel Jenny

    Česko: Vondraš (Hrabal) – Alscher, Ročák, Kočí, Jiříček, Čech, Dvořák, Vochvest – Redlich, Šapovaliv, Becher – Bareš, Sapoušek, Slavíček – Rymon, Melovský, Štancl – Hradec, Hujer, Židlický.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Harnebring, Enroth – Jonsson, Olsson
    bahis siteleri