HC Slovan B – Třebíč 2:3 (0:1 po s.n.) | Jastrzębie – Kolín 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 1:2 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 2:3 (0:2 po s.n.) | Písek – Salzburg II 2:3 (2:3 po s.n.) | Banská Bystrica – Jihlava 7:3 (kon.)
Trenčín – Vsetín 4:3 (po pr.) | Plzeň – K. Vary 2:5 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.)
HC Slovan – Moser Medical Graz 99ers 8:0 (kon.) | Chomutov – VER Selb 3:2 (nedohr.) | Dubnica – Žiar nad Hronom 3:1 (kon.)
Znojmo – Přerov 3:4 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Zvolen 4:5 (kon.)
Kopřivnice – Havířov 6:1 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 9:1 (kon.) | Vyškov – Technika Brno 4:3 (kon.)
Děčín – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Hronov 1:2 (kon.) | Kladno – Slavia 5:3 (kon.)
Pardubice B – Zlín 4:2 (kon.) | Servette Ženeva – Mountfield HK 6:3 (kon.) | Regensburg – Sokolov 5:4 (po pr.)
konec
HC Servette Ženeva
6:3 (0:1, 4:2, 2:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 24.08.2023, 19:00 • Eishallle Sursee, Sursee, Švýcarsko. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:45
    Ženeva právě vstřelila branku!
    Velké obléhání brány při přesilovce pět na tři končí gólem. Autorem onoho golfáku je THEODOR LENNSTRÖM, který dostal puk na volej od Samiho Vatanena. Soukup bez šance. Asistence: Sami Vatanen.
     
    46:46
    Ženeva právě vstřelila branku!
    Oslabení jsou zatím bolístkou hradeckého týmu proti švýcarským soupeřům v Sursee. Ženeva využívá již svou druhou početní převahu a to zásluhou NOAHA RODA, jenž dostal přihrávku do slotu a Soukupovi nedal šanci. Asistence: Tanner Richard.
     
    37:38
    Ženeva právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka znamená vedení Ženevy o jeden gól. Nejprve se zastřeloval z levé strany Vatanen. Ale pak se Hradec osvobodil. No, ale ne na dlouho. Od modré totiž následně napřáhl DANIEL WINNIK, který zase přetáčí duel na stranu Ženevy. Asistence: Simon Le Coultre.
     
    35:36
    Ženeva právě vstřelila branku!
    To bylo nicméně rychlé, hned po buly se Ženeva vydala dopředu a golfák MARCA MAURERA skončil až za zády Soukupa, který na hraně brankoviště trochu bojoval s postavením soupeře, a tak nemohl předvést ideální zákrok.. Asistence: Sami Vatanen, Noah Rod.
     
    35:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield si bere vedení zpět! A to zásluhou premiérové trefy DAVIDA ŠŤASTNÉHO v dresu Lvů. Toho našel výborně Jordann Perret a nenápadná střela hradeckého útočníka možná trochu překvapila Mayera. Asistence: Jordann Perret.
     
    27:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield ale po čtyřech minutách srovnává duel se švýcarským mistrem na 2:2. A to zásluhou ALEŠE JERGLA, který se po pravém křídle vehnal do pásma a pak spíše nahrával tuším na Blaina, jenž podporoval jeho kontr. Kotouč se ale příhodně odrazil do sítě. Bez asistence.
     
    23:48
    Ženeva právě vstřelila branku!
    A je tu další gól, Ženeva jde do vedení. A opět byl Jakub Soukup naprosto bez šance. Na modré čáře dostal puk Vatanen, který nahodil kotouč cíleně na teč pro MARCA MIRANDU, který umě poslal touš mimo dosah brankáře Hradce. A tak musí Hradec dohánět ztrátu. Asistence: Sami Vatanen.
     
    22:52
    Ženeva právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MARC-ANTOINE POULIOT, který si najel před branku, kde dostal přihrávku od Richarda. A Jakub Soukup byl takřka bez šance. Z takové blízkosti prakticky neměl jak zareagovat. Ženeva srovnává. Asistence: Tanner Richard.
     
    02:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je boj o sestavu, jak má být. PETR MORAVEC totiž střílí gól i ve svém druhém zápase za Mountfield v rámci přípravy. A připravil mu jej již dostřídavšící Radovan Pavlík, který v úniku na gólmana nevyzrál. Jeho mladší kolega byl však na správném místě a poslal kotouč za Mayera. Hradec nad mistrem vede 1:0!. Asistence: Radovan Pavlík.

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 23. Pouliot (Richard), 24. Miranda (Vatanen), 36. Maurer (Vatanen, Rod), 38. Winnik (Coultre), 47. Rod (Richard), 53. Lennström (Vatanen) – 3. Moravec (R. Pavlík), 28. Jergl, 36. Šťastný (Perret)


    HC Servette Ženeva: Mayer (Descloux) – Karrer, Lennström, Vatanen, Maurer, Chanton, Le Coultre, Jacquemet, Vouillamoz – Winnik, Filppula, Miranda – Rod, Manninen, Jooris – Pouliot, Richard, Praplan – Berthon, Cavalleri, Maillard.
    Trenér: Jan Cadieux.

    Mountfield HK: Soukup (Kiviaho) – Kalina, Blain (A), Pavelka, F. Pavlík, Marcel, Freibergs, Pilař, Piegl – R. Pavlík, Miškář, Eberle (A) – Okuliar, Tamáši, Jergl (A) – Perret, Lalancette, Šťastný – Zachar, Moravec, Lang.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Wiegand, Mollard – Gnemmi, Duc (všichni SWI).
    bahis siteleri