Zlín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 7:5 (kon.)
Sparta – K. Vary 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Liberec 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 5:0 (kon.)
Pardubice – Olomouc 6:3 (kon.) | Přerov – Jihlava 1:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:5 (1:1, 0:0, 0:4)
HC Dukla Jihlava
Sobota 26.08.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    59:38 Patrik MRTKA - 1:5
     
    59:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava v přesilovce krátce před koncem dává razítko na své vítězství. Po nahrávce Vovsíka vystřelil z levé strany PATRIK MRTKA a vymetl vzdálenější šibenici přerovské brány. Asistence: Matěj Vovsík a Jonáš Jungwirth.
    55:35 Maxim BURKOV - 1:4
     
    55:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava podruhé v zápase využívá početní převahu. Vojtek reflexivně padal u levé tyče a přibližně ve stejnou chvíli se kotouče zmocnil MAXIM BURKOV. Útočník Dukly následně poslal puk ke vzdálenější, pravé tyči přerovské branky. Asistence: David Bulík a Ilarion Kupriianov.
    45:02 Andrej KLAPICA - 1:3
     
    45:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zanedlouho navyšuje vedení. Jonáš Jungwirth si najel do vrchní části levého kruhu a přihrál do slotu ANDREJI KLAPICOVI. Ten vzápětí zakončil k pravé tyči mimo dosah Vojtkovy lapačky. Asistence: Jonáš Jungwirth.
    43:53 David BULÍK - 1:2
     
    43:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre zápasu. Střelu Kupriianova od levého mantinelu tečoval DAVID BULÍK a kotouč se zastavil až za Vojtkovými zády. Asistence: Ilarion Kupriianov a Lukáš Číhal.
    11:11 Ilarion KUPRIIANOV - 1:1
     
    11:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, Dukla na rozdíl od Zubrů přesilovku využívá. Za domácí obranou se díky své rychlosti ocitl ILARION KUPRIIANOV, který si krásně provedeným blafákem do forhendu položil Vojtka a zasunul puk do volné části branky Zubrů. Asistence: Kevin Coufal a Lukáš Číhal.
    05:40 Radim HRADIL - 1:0
     
    05:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. První branku Přerova v nové sezoně má na svědomí RADIM HRADIL. K tomu se odrazil kotouč poté, co do útočného pásma prošel po pravém křídle Kuchta. Hradil následně z levé strany zavěsil do bližšího horního rohu hostující branky. Asistence: Tobiáš Kuchta a Jaroslav Pekr.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Hradil (Kuchta, Pekr) – 12. Kupriianov (Coufal, Číhal), 44. Bulík (Číhal, Kupriianov), 46. Klapica (Jo. Jungwirth), 56. Burkov (Bulík, Kupriianov), 60. Mrtka (Vovsik, Jo. Jungwirth)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Holík (C), Da. Bárta, Billa (A), Tomiga, Pekr, Škňouřil, Janek – Kuchta, Hradil, Hlávka – Kolařík, Halík, J. Hanák – Buršík (A), Švejda, Lysoněk – Hyža, Mašek, Šindler.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Cinka) – Löffler, Vovsik (C), Jeletz, Číhal (A), Ludvík, Šabatka, Mrtka – Klapica, Báťa (A), Jo. Jungwirth – Bulík, Kupriianov, Burkov – Valach, Modl, Coufal – Já. Jungwirth, R. Váňa, Nosek.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Čuňočka, Grygera – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 208
    bahis siteleri