Vítkovice – Pardubice 1:5 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Olomouc – Přerov 5:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 6:3 (kon.) | Jihlava – Třinec 1:6 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
1:5 (0:0, 0:5, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 28.08.2023, 17:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    56:01
    Vehovský svou výbornou přihrávkou našel před bránou Chlána, tomu se ale nepovedlo sklepnout kotouč za záda Viléma, i když to vypadalo hodně nadějně.
     
    54:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se ve vlastním oslabení prosazují. Vítkovicím se nakonec podařilo využít tlak z posledních chvil, Krejsa se po pravé straně prosmýkl do pásma, kde následně nahrál mezi kruhu JAKUBU SLUSARCZYKOVI, jehož zakončení proletělo mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Josef Krejsa.
     
    53:12
    Pardubice mají po delší době možnost ohrozit domácí branku, za sekání je vyloučen Tobola.
     
    50:10
    Přesilovka pro Vítkovice, Kubánek vyloučen za držení.
     
    49:27
    Hanák se dostal do samostatného nájezdu, v závěru ho sice trochu zaháknul hostující obránce, ale rozhodčí zůstává v klidu a domácí útočník ani nezakončil.
     
    42:56
    Hostující Helikar potrestán za sekání.
     
    37:37
    Pardubický Rájek se provinil podrážením.
     
    35:31
    Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici hostující Kubánek.
     
    33:50
    Střídání v týmu HC Vítkovice Ridera:
    ze hřiště odchází Denis Irgl, přichází Jakub Smolka.
     
    33:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka jako přes kopírák, teď si mezi kruhy najel OLEKSII YEVTIEKHOV, který obdržel přihrávku do mezikruží a brankář Vítkovic znovu nebyl na místě. Asistence: Dominik Pavlata a Adrian Gromadzki.
     
    33:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se radují znovu, ADRIAN GROMADZKI dostal přihrávku mezi kruhy a domácí gólman už se proti jeho střele nestihl vrátit, a tak hostující útočník zakončoval do prázdné klece. Asistence: Dominik Pavlata a Dominik Dostál.
     
    32:35
    Krejsa dostal výbornou přihrávku k modré čáře a jel sám na brankáře, ten jeho záměr vystihl, a tak teď domácí útočník jen kroutí hlavou.
     
    30:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ač se nezdá, že by Dynamo mělo nějakou velkou převahu, vždycky se hosté ocitnou v nějaké nečekané situaci, kterou promění. Teď se to povedlo JANU HELIKAROVI, který si vyjel na levou stranu a zamířil nad ruku domácího brankáře. Asistence: Daniel Burda a Josef Kubíček.
     
    28:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení. Hosté se rychle přesunuli do útočné třetiny, kde nezaváhal ADAM FIALA. Asistence: Lukáš Vilém.
     
    27:09
    Domácí brankář se provinil tím, že hrál mimo lichoběžník, trest za něj odpyká Milata.
     
    25:57
    Za hákování je potrestán hostující Bartoň.
     
    24:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení. TADEÁŠ KALUŽÍK se dostal do dobré střelecké pozice, když ujížděl sám na branku a zamířil přesně mezi betony domácího brankáře, který je nedokázal sklapnout včas. Asistence: Tomáš Hebek.
     
    20:16
    Další přesilová hra pro Pardubice, za vysokou hůl míří na trestnou lavici Puchala.
     
    16:27
    Domácí jdou do čtyř, hákováním se totiž provinil Glos.
     
    14:55
    Vítkovický Puchala vyloučen za sekání.
     
    10:59
    Chyba v domácí obraně mohla být příčinou gólu Pardubic, Prčík se totiž vracel na poslední chvíli a skoro přihrál Helikarovi, naštěstí pro domácí byl Irgl pozorný a včas zasáhl.
     
    09:21
    No tak teď měli hosté štěstí, nejdříve pálil Prčík, ale Vilém střelu vyrazil přímo na hokejku Slusarczyka, na kterého následně zívala prázdná brána, i tak domácí útočník minul.
     
    09:05
    Za vysokou hůl je potrestán hostující Švec, domácí si tak zahrají přesilovou hru.
     
    03:28
    Vítkovice založily další útočnou akci, pak je sice Pardubice na malou chvíli o kotouč obraly, díky chybě pardubické obrany se pak domácí dostali hodně blízko k bráně, kde několikrát zakončovali Chlán a Vehovským, hostující gólman měl veliké štěstí, že všechny střelecký pokusy odvrátil mimo.
     
    00:42
    Velká šance Pardubic! Hosté bleskurychle přenesli hru na útočnou polovinu, kde Gromadzki přihrával před bránu Pavlatovi, ten však rychle letící kotouč nedokázal zpracovat.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 55. Slusarczyk (Krejsa) – 25. Kalužík (Hebek), 29. A. Fiala (Vilém), 31. Helikar (D. Burda, J. Kubíček), 34. Gromadzki (Pavlata, Dostál), 34. Jevtěchov (Pavlata, Gromadzki)


    HC Vítkovice Ridera: Irgl (34. Smolka) – Puchala (C), Prčík, Kalandra, Bialy, Chaloupka (A), Glos, Man – Štiak (A), Tobola, Krejsa – Milata, Fojtík, M. Hanák – Slusarczyk, Přibyl, Muroň – Chlán, Vehovský, Zapletal.
    Trenér: Luděk Krayzel

    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Batih) – K. Červenka (C), Šmerda, Koudelka, Kubánek, Rájek, Švec, Hebek (A) – D. Burda, A. Fiala, J. Kubíček – Yevtiekhov, Tomas, Š. Bartoň – Pavlata (A), Kalužík, Dostál – Helikar, Gromadzki, Jaša.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Šutara, Koziol – Veselý, Tvrdý

    Diváci: 156
    bahis siteleri