Helas Brno – Kadaň 7:3 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Chrudim 0:8 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
0:8 (0:5)
FK Chrudim
Pondělí 28.08.2023, 19:30 • SH Modřice, Benešova 274, okres Brno-venkov • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    31:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je BALOG. Asistence: André. Opět platí okřídlené, nedáš, dostaneš. BALOG se prosadil ostrou střelou z rohu hrací plochy.
     
    28:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SLOVÁČEK. Asistence: Drozd Pavel. Sedm kulí jako v Sarajevu. Bratrské duo Drozdů rozjelo rychlou akci, David našel Pavla, který prošel do obrany Vlků. Pavel Drozd oslovil v lepším postavení MATĚJE SLOVÁČKA, který propálil všechno, co mu stálo v cestě.
     
    20:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Drozd David. RADIM ZÁRUBA se prosadil z pravé strany po asistenci Davida Drozda.
     
    19:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ANDRÉ. Asistence: Mareš. Tak hosté to sehráli až do kuchyně. Roman Mareš přihrál na brankoviště, kde byl volný ANDRÉ, ten vstřelil pátou branku hostů. Večeča neměl nárok.
     
    13:53
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KOUDELKA. Asistence: Slováček. Tak po pěkné reprezentační souhře jdou hosté už do čtyřbrankového trháku. Prosadil se TOMÁŠ KOUDELKA .
     
    12:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DROZD PAVEL. Asistence: Max. PAVEL DROZD se prosadil krásně k pravé tyči po asistenci Maxe.
     
    5:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ANDRÉ. Asistence: Max. Chrudim je rázem ve dvoubrankovém vedení. Max našel ANDRÉHO, který prostřelil Večeřu.
     
    5:13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KOUDELKA. Asistence: Drozd David. Hosté udeřili ze zmíněného přímého kopu. Ten rozehrál Koudelka, který našel DAVID DROZD, ten se prosadil z boku do sítě brankáře Vlků.

    Vít Káňa

    Branky: 6. Koudelka (David), 6. André (Max), 13. Pavel (Max), 14. Koudelka (Slováček), 20. André (Mareš), 21. Záruba (David), 29. Slováček (Pavel), 32. Balog (André)


    Žabinští Vlci Brno: Pšurný Jaroslav, Večeřa Václav, Chroustl Martin (K), Kratochvíl Michal, Svoboda Pavel, Starý Petr, Koutný Jakub, Hansl Ladislav, Makůšek Daniel, Pospíšil Tomáš, Chráscina Tomáš, Teichmann Adam
    Trenér: Toman Radek

    FK Chrudim: Jackson, Špáník Michal, Záruba Radim, Mareš Roman, Kabát Jaroslav, Max, Koudelka Tomáš, Drozd Pavel, Drozd Davit, André, Balog Dominik, Slováček Matěj (K), Formáček David
    Trenér: Da Silva Jose Alecio

    Rozhodčí: Petr Zdeněk – Luboš Rygl, Jan Kliner
    bahis siteleri