Jihlava – Pardubice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 5:4 (kon.) | Třinec – Zlín 6:5 (po pr.)
Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 5:4 (po pr.) | Liberec – Plzeň 3:1 (kon.)
Litvínov – Mountfield HK 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
6:5 (0:2, 2:2, 3:1 - 1:0)
Berani Zlín
Sobota 02.09.2023, 13:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    64:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Matěj Kozlík nahrál do předbrankového prostoru MIROSLAVU HOLINKOVI, který se trefil pod břevno. Asistence: Matěj Kozlík.
     
    56:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Domácí otočili nepříjemný vývoj utkání. Patrik Volas zamíchal s pukem a poslal jej Tomášovi Pilařovi, jenž poslal puk za bránu, kde byl JAN BARTOŠ, který objel bránu a bekhendem překvapil Uherka. Asistence: Tomáš Šilar, Patrik Volas.
     
    55:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velká radost na třinecké střídačce! Matěj Kozlík poslal puk z levého kruhu na modrou čáru na Michal Pospíšila, jenž poslal kotouč na DOMINIKA BUJÁKA, který se prosadil z levého kruhu. Asistence: Michal Pospíšil a Matěj Kozlík.
     
    44:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jakub Čechmánek se dostal do přečíslení. Zadovkou poslal puk na Miroslava Špaňhela, jenž vystřelil od modré čáry. MARTIN HOLBA byl v předbrankovém prostoru a jeho akci tečoval do prostoru k levé tyči. Asistence: Miroslav Špaňhel a Jakub Čechmánek.
     
    41:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    A už je to jen o jedinou branku! MIROSLAV HOLINKA po vhození buly vystřelil bezprostředně z levého kruhu a zametl jej pod betony. Asistence: Adam Cedzo.
     
    36:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyhráli buly a vyrazili do akce. Vojtěch Spěváček v levém kruhu poslal sadovou puk na Michala Pospíšila, jenž vystřelil od modré čáry a KLYMENTII LYSAK tečoval jeho akci z mezikruží. Asistence: Michal Pospíšil a Vojtěch Spěváček.
     
    34:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nenechali Uherkovi čisté konto. Patrik Volas poslal puk od modré čáry na Tomáše Šilara, který se nacházel v levém kruhu. Puk dostal do předbrankového prostoru, kde si jej prohodil s MATĚJEM KOZLÍKEM A ten vymetl horní vingl. Asistence: Tomáš Šilar a Patrik Volas.
     
    30:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Martin Holba poslal puk z mezikruží na Patrika Nábělka, který po modré čáře poslal puk MATĚJI ZAVŘELOVI, jenž zamíchal s pukem a prudkou střelou překonal Krále z prostoru za modrou čárou. Asistence: Patrik Nábělek a Martin Holba.
     
    26:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Duo Klimek-Vaculík si výborně rozumí. Adam Klimek vystřelil od modré čáry a poslal puk na MARTINA VACULÍKA, který jej zametl z mezikruží blíž k levé tyči. Asistence: Adam Klimek, Adam Burian.
     
    19:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Velmi nepříjemná situace pro domácí. Adam Klimek si stihl vyměnit puk s Oliverem Lukaštíkem, který jej ze středního pásma poslal přímo na MARTINA VACULÍKA, jenž bekhendem překonal Adama Černého. Asistence: Oliver Lukaštík a Adam Klimek.
     
    16:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    A první branka je na světe! Jakub Heš se z protiútoku dostal do mezikruží. Stihl přihrát puk na ADAMA KLIMKA, který puk z předbrankového prostoru pohodlně zakončil do odkrytého pravého rohu. Asistence: Jakub Heš.

    Šárka Kolková

    Branky a nahrávky: 35. Kozlík (Šilar, Volas), 37. Lysak (M. Pospíšil, Spěváček), 42. Holinka (Cedzo), 56. Buják (M. Pospíšil, Kozlík), 57. Bartoš (Šilar, Volas), 65. Holinka (Kozlík) – 17. Klimek (Heš), 20. Vaculík (Lukaštík, Klimek), 27. Vaculík (Klimek, Burian), 31. Zavřel (Nábělek, Holba), 45. Holba (Špaňhel, Čechmánek)


    HC Oceláři Třinec: A. Černý (27. J. Král) – Kurbaka, A. Horváth, M. Pospíšil, Buják (A), Ošmera, Volas – Šilar, Cedzo, Blaha – Lysak, Bartoš, Spěváček – Svozil, Holinka (A), Gerych – Kozlík, Mikula, Šutý (C).
    Trenér: René Mucha

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Špaňhel, Burian (C), Lukaštík, Nábělek (A), Zavřel, Kotala – Tomek, Pešák, Pražan – Koláček, Heš, Urban – Vaculík, Čechmánek (A), Pilát – Klimek, Holba.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: Šutara, Hranoš – Bartek, Hladík
    bahis siteleri