Stavanger – Växjö 6:7 (1:2 po s.n.) | Tappara – Belfast Giants 6:0 (kon.) | Ingolstadt – Färjestad 3:2 (kon.)
Košice – Ženeva 2:3 (kon.) | Biel – Innsbruck 6:1 (kon.) | Bolzano – Ilves 1:7 (kon.)
Rouen – Pelicans Lahti 3:8 (kon.)
konec
ERC Ingolstadt
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Färjestad Karlstad
Sobota 02.09.2023, 17:30 • Saturn Arena, Ingolstadt • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu zase těšit příště na počtenou! (19:50:48)
     
    Je konec! Domácí Ingolstadt nakonec ubránil hubené vítězství 3:2 a připisuje si do tabulky další tři body. Färjestad se v průběhu třetí části zmohl jen na snížení z hole Marcuse Westfälta. Více už toho hokejisté ze Švédska nestihli a domů pojedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    58:54
    V tomto čase si hostující trenéři vzali oddechový čas k tomu, aby sdělili své poslední pokyny před koncem třetí třetiny svým svěřencům.
     
    58:50
    Färjestadu se čas na vyrovnání pomalu krátí. Brankář Lagacé už vyjel ze svého pracoviště a zamířil rovnou na střídačku. Hosté to ještě v závěru utkání zkusí v šesti.
     
    51:52
    Na ledě se trochu přiostřilo a sudí budou vylučovat. Za hrubost putují na trestnou lavici domácí Patrik Virta (ING) a hostující útočník David Tomášek (FAR).
     
    48:04
    Sudí budou vylučovat! Na trestnou lavici odjel střelec druhého domácího gólu, konkrétně Andrew Rowe (ING), který vyfasoval menší dvouminutový trest za podrážení.
    43:41 WESTFÄLT - 3:2
     
    43:41
    Färjestad právě vstřelil branku! Hosté ze Švédska krátce po startu třetí třetiny skórují a přibližují se na kontaktní gól. MARCUS WESTFÄLT nedal domácímu brankáři šanci na zákrok. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:15 hodin.
     
    Druhá třetina je taktéž úspěšně za námi. Domácí borci udělali další krok k vítězství, když ve sedmadvacáté minutě prostřelil brankáře Lagacého Wojciech Stachowiak. Zdramatizují hosté koncovku duelu?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:25
    Ingolstadt si i ve druhé třetině drží střeleckou převahu. Zatímco na domácí straně je nejvíce vytěžovanějším hráčem Andrew Rowe, za hosty August Tornberg.
     
    33:03
    Domácí hokejisté budou hrát další početní výhodu. Na lavici hanby tentokrát usedl hostující obránce Mattias Göransson (FAR), který se provinil hákováním.
     
    26:09
    A problémy pro hostující tým pokračují. Na trestnou lavici byl rozhodčími odvelen už podruhé v utkání obránce August Tornberg (FAR), tentokrát za sekání.
    26:09 STACHOWIAK - 3:1
     
    26:09
    Ingolstadt právě vstřelil branku! Domácí hráči zaúřadovali a vedou o dvě branky! WOJCIECH STACHOWIAK stál v útočném pásmu na správném místě a bez větších obtíží poslal kotouč do branky. Pokud chce Färjestad pomýšlet na bodový zisk, musí přidat. Asistence: Noah Dunham, Charles Bertrand.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Simpson (Edwards, Schwaiger), 15. Rowe (Simpson, Krauß), 27. Stachowiak (Dunham, Bertrand) – 12. Lindqvist (Berqkvist), 44. Westfält


    ERC Ingolstadt: Garteig (Williams) – Wagner, Zitterbart, Bodie, Hüttl, Schwaiger, Edwards, Maginot, Jobke – St. Denis, Virta, Höfflin – Bailey, Pietta, Nijenhuis – Krauß, Rowe, Simpson – Dunham, Stachowiak, Bertrand.
    Trenér: Mark French

    Färjestad Karlstad: Lagacé (Lindbom) – Dahlström, Nyström, Andersson, Tornberg, Göransson, Groleau, Bergkvist, Ståhlberg – Nygård, Tomášek, Lindqvist – Nilsson, Kellman, Björklund – Ejdsell, Johansson, Forsell – Lundh, Westfält, Lawner.
    Trenér: Tomas Mitell

    Rozhodčí: Fraňo, Iwert – Koziol, Römer

    Diváci: 3 330
    bahis siteleri