Prostějov – Pardubice B 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Michalovce 5:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:3 (1:1, 4:2, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Pondělí 04.09.2023, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:48
    Mihálik sekal Hoťka a je vyloučen, rysi mají dvojnásobnou přesilovku.
     
    55:24
    Bodák dohrál Ramika a je vyloučen.
     
    47:37
    Excelentní zákrok Gajana, jenž ukradl další gól Cedzovi! V přečíslení ujel Svačina s Cedzem a druhý jmenovaný zakončoval do poloprázdné brány, ale bez úspěchu.
     
    38:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Rysi využívají přesilovku, Haman od modré posunul na RADIMA TOMANA, ten na nic nečekal a střelou bez přípravy prostřelil Gajana. Asistence: FIlip Haman, Pavel Matěj.
     
    38:23
    Ještě jedna početní výhoda pro rysy. Acolatse odpyká dvě minuty za podrážení.
     
    36:09
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Domácí se dostali do útočného pásma, Kowalczyk posunul puk na Ramika, ten se pozastavil, vyhnul se obránci Dukly a vystřelil na bližší tyč, kde našel volné místo a rozvlnil tak počtvrté síť za Gajanem. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    28:16
    Michalovce právě vstřelily branku! Nádherná branka slovenského celku. DÁVID BUC dostal zadovku od Solenského a z první prostřelil přesouvajícího se Švančaru. Asistence: Samuel Solenský, Marek Valach.
     
    24:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Nejlepší junior minulé sezóny OSKAR HAAS dostal puk do jízdy od Ramika, zpracoval jej a nechytatelně prostřelil Gajana. Asistence: Michal Ramik, Michal Hotěk.
     
    22:28
    Michalovce právě vstřelily branku! Důraz na brankovišti ukázali hráči Dukly a srovnávají stav utkání. Nejlépe na brankovišti se zorientoval MICHAL KABÁČ a ten pouze doklepl puk do odkryté klece. Asistence: Martin Bodák, Dávid Buc.
     
    20:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Frýdek skóruje prakticky hned po startu druhé periody! Svačina prostrčil puk Tomanovi, ten vyslal puk na Gajana a pohotový ADAM CEDZO prostřelil bekhendem slovenského brankáře. Asistence: Radim Toman, Vladimír Svačina.
     
    17:32
    Michalovce pokračují v přesilovce, Acolatse střílel jen těsně nad!
     
    16:26
    Michalovce právě vstřelily branku! Přesilovka pět na tři byla využita hostujícím týmem, Glazkov posunul puk pro Santose, ten si touš přidržel a prostřelil Švančaru! Asistence: Ivan Glazkov, Peter Bjalončík.
     
    16:15
    Domácí jdou do tří. Velká šance pro Duklu.
     
    14:31
    Tomanova aktivita byla až moc velká, domácí útočník odpyká dvě minuty.
     
    11:43
    Geidl ujížděl sám na Gajana, ovšem mezeru mezi jeho betony nenašel.
     
    09:48
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Frýdek se ujímá vedení, ve středovém pásmu zachytil puk Veselý, posunul jej na dobře rozjetého TOMÁŠE ŠILARA, který nekompromisně vystřelil nad lapačku Gajana a rozvlnil tak poprvé síť za jeho zády. Asistence: Radek Veselý, Štěpán Havránek.
     
    07:31
    První přesilovka pro domácí. Za hákování vyloučen Bodnár.
     
    05:37
    Slovenský celek nyní zvyšuje obrátky. Domácí obrana vůbec nestíhá, naštěstí rysy vysvobodil Výtisk.

    Jakub Vaněček

    Branky a nahrávky: 10. Šilar (Veselý, Havránek), 21. Cedzo (Toman, Svačina), 25. Haas (Ramik, Hotěk), 37. Ramik (Kowalczyk), 39. Toman (Haman, Matěj) – 17. Santos (Glazkov, Bjalončík), 23. Kabáč (Bodák, Buc), 29. Buc (Solenský, Valach)


    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Urbanec (A), Hrachovský, Výtisk (C), Haman, Havránek, Kowalczyk, Homola, Hrůzek – Cedzo, Toman, Svačina, Hotěk (A), Haas, Šuhaj, Šilar, Veselý, Ramik, Geidl, Hudeček, Matěj.
    Trenér: Martin Janeček

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Gajan (Glosár) – Korenčík, Acolatse, Glazkov (A), Macejko, Mihalik (C), Bodák, Cibák – Valach, Suja, Pereskokov, Santos, Bjalončík, Bodnár, Solenský, Fedor, Paločko, Kabač, Buc (A), Vašaš.
    Trenér: Peter Kúdelka
    bahis siteleri