Kadaň – Olympik Mělník 7:5 (kon.) | Interobal Plzeň – Chrudim 6:2 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
6:2 (3:0)
FK Chrudim
Pondělí 04.09.2023, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    31:12 HOLÝ - 6:2
     
    31:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Autorem gólu je sice MICHAL HOLÝ, ale nepřidává svou 251. trefu, protože momentálně platí, že se trefil do obou branek. Srazil si totiž centr z pravé strany na zadní tyč z metru a půl do vlastní sítě.
    30:45 VITINHO - 6:1
     
    30:45
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    A tohle je následek! Kaká vystihl rozehrávku, chytl v obklopení hráčů Chrudimi takovou rychlost až zakončil k pravé tyči, kde vyrážel Jackson pouze k VITINHOVI a ten do prázdné brány dal skóre tenisovou podobu.
    30:09 David DROZD - 5:1
     
    30:09
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pavel Drozd odvedl dobrou práci na pivotu a následně odrazil DAVID DROZD svou ránu levačkou z pravé části brankoviště o zadní tyč. Po více než 110 minutách inkasuje Plzeň první gól v soutěžním zápase.
    23:02 HOLÝ - 5:0
     
    23:02
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL HOLÝ vstupuje do Klubu 250 a když před týdnem tvrdil, že to na gól proti Chrudimi nevidí, tak se zmýlil. Nejpodceňovanější český futsalista a nejlepší obránce nejvyšší české soutěže obdržel pas od Kozára z levé strany na střed před prázdnou bránu a uklízel svou silnější levačkou do prázdné brány. MICHAL HOLÝ si tak splnil svůj velký cíl, o kterém mluvil poslední dva roky.
    21:53 KAKÁ - 4:0
     
    21:53
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    V situaci tři na jednoho roztáhl KAKÁ hru do levé strany, kde si dával Rick s Vitinhem přednost, kdo zakončí do poloprázdné brány až o míč přišli. Rick pak sice hrál rukou, ale na zemi, resp. v době, kdy se o tu ruku opíral, takže v tomhle si přihlížející rozhodčí David Lafek zaslouží velkou pochvalu, že naprosto správně nepískal. V pokračující hře vracel Vnuk míč do ohně nástřelem z pravé strany na zadní tyč, kde se dobře zorientoval KAKÁ a pod víko dorazil dezorientovanou obranu soupeře.
    13:19 Tomáš VNUK - 3:0
     
    13:19
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    V prvním finále dostala Chrudim čtyři branky za poločas, teď inkasuje třetí. Interobal získal míč z pravé strany a Holý posunul TOMÁŠI VNUKOVI, ten obloučkem z vlastní obranné poloviny do prázdné brány.
    11:03 Lukáš REŠETÁR - 2:0
     
    11:03
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kaká sklepl zhruba mezi šestkou a devítkou na pravé straně LUKÁŠI REŠETÁROVI a ten ranou z jedničky trefil prostor pod horní tyčí. Hosté reagují timeoutem.
    10:32 VITINHO - 1:0
     
    10:32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    VITINHO využil chyby Chrudimi v pravé části brankoviště a prostřelil Jacksona mezi nohama. Jackson si docela sáhl na balón, ale ten stejně skončil v síti.

    Vít Muzikář

    Branky: 11. Vitinho (Kozár), 12. Rešetár (Kaká), 14. Vnuk (Holý), 22. Kaká, 24. Holý (Kozár), 31. Vitinho (Kaká) – 31. D. Drozd (P. Drozd), 32. Holý (vla.)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Fořt) – Holý, Rešetár (C), Vnuk, Knobloch – Rick, Kozár, Kaká, Vitinho – Mikuš, Buchta.
    Trenér: Marek Kopecký

    FK Chrudim: Jackson (Špánik) –Záruba, Koudelka, D. Drozd, Slováček (C) – Kubát, P. Drozd, Max, André – Balog, Formáček, Everton.
    Trenér: Alecio

    Rozhodčí: Lasch, Lafek – Chládek

    Diváci: 490
    bahis siteleri