Pelicans Lahti – Vítkovice cz 4:0 (kon.) | Ilves – Třinec cz 5:4 (kon.) | Växjö – Aalborg 5:2 (kon.)
Färjestad – Biel 4:1 (kon.) | Mnichov – Košice 5:2 (kon.)
konec
Växjö Lakers
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Aalborg Pirates
Pátek 08.09.2023, 19:00 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers:
    Agren – 2 min., vysoká hůl.
     
    58:30
    Na zadní tyči číhal Spelling, ale nahozený kotouč jeho hůl přeskočil a ve své příležitosti nezakončil.
    56:17 LADEHOFF - 5:2
     
    56:17
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LADEHOFF. Pokračující přesilová hra přinesla Aalborgu další branku! Kabanov našel v mezikruží Tobiase Ladehoffa, který si kotouč potáhl a následně prostřelil Adama Ahmana. Asistence: Kirill Kabanov a Bo Hanson.
    55:40 MORIN - 5:1
     
    55:40
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MORIN. Máme sníženo! Na konci pěkné kombinace stál Pierre-Olivier Morin, který už jen usměrnil puk do prázdné brány po vybídce od Bjorkstranda. Asistence: Patrick Bjorkstrand a Anders Koch.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers:
    Ostlund – 2 min., podrážení.
     
    51:40
    Záhy se na hranici brankoviště pokoušel o dorážku Blichfeld, ale Sorensen se stihl rychle přemístit a ucpal všechny mezery.
     
    51:08
    Tvrdá rána Giuttariho od modré byla těsně před Sorensenem tečována clonícím Agrenem a puk skončil jen kousek nad.
    45:36 LUNDGERG - 5:0
     
    45:36
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je LUNDGERG. Čtvrtá formace Växjö přidává další branku a opět u toho byl Hugo Gustafsson! Ten nyní vybídl ke střele Martina Lundberga najíždějícího si mezi kruhy, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Hugo Gustafsson.
    45:20 ERIKSSON - 4:0
     
    45:20
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ERIKSSON. Växjö přidává další branku! Po výborném napadání vybojoval kotouč v útočném pásmu Gustafsson, který následně našel mezi kruhy volného Filipa Erikssona a ten se prosadil střelou do horního růžku. Asistence: Hugo Gustafsson.
     
    43:31
    A další šance Kossily! Finský šikula se protáhl přes dva protihráče a v samostatném nájezdu vstříc Sorensenovi forhendovou kličkou neuspěl. Další skvělý zákrok dánského brankáře.
     
    40:40
    Netrvalo dlouho a Växjö mělo další tutovku! Na sebe to vzal střelec poslední branky McLaughlin, který se natlačil přes obránce na pravé straně a prosmýkl se až před Sorensena. Na toho si však kličkou na druhou tyč nepřišel.
    36:05 MCLAUGHLIN - 3:0
     
    36:05
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MCLAUGHLIN. Přesilová hra je rychle využita! Po nahození Kossily zachoval Emil Sylvergard chladnou hlavu a posunul puk na volného Dylana McLaughlina, který měl snadnou práci a uklidil puk do dokryté klece. Asistence: Emil Sylvergard a Kalle Kossila.
     
    35:11
    Vyloučení v týmu Aalborg Pirates:
    Ladehoff – 2 min., držení.
     
    34:48
    Nedůsledná pětka Aalborgu dovolila další rychlý brejk soupeře. Nyní se do přečíslení dostal Manuel Agren, avšak Sorensena střelou takzvaně na dřevěnou nohu také nepřekonal.
     
    34:20
    Při vlastním oslabení se po velké chybě Pirátů na modré čáře dostal do samostatného úniku Lundberg. Útočník domácích zvolil kličku do bekhendu, ale další parádní zákrok Sorensena mu jeho šanci překazil.
     
    33:53
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers:
    Lowe – 2 min., hákování.
     
    31:04
    V mezikruží dostal mnoho prostoru Marcus Sylvergard, ale skórovat se mu nepodařilo. Záhy nahazoval puk na branku obránce Persson, ale ani on skóre nezměnil.
     
    29:48
    V další velké tutovce lapil Sorensen zakončení Agrena na bližší tyč! Neskutečné, co nyní maskovaný muž hostí předvádí.
     
    29:35
    Jednu šanci za druhou musel nyní řešit George Sorensen. Dánský brankář má dnes opravdu hromadu práce a předvádí vynikající výkon. Obrana Aalborgu je naopak velmi slabá a tentokrát dovolila v rozmezí minuty hned tři přečíslení soupeře, ale Sorensen všechny zneškodnil. Tu nevětší měl dnes velmi aktivní Noah Ostlund, který zakončoval z levého kruhu.
     
    26:30
    Velká šance i na druhé straně! Po přenesení hry nahazoval puk Korsgaard a kotouč následně vyplaval na brankovišti. Oba dorážející útočníci Aalborgu k němu měli blízko, ale do branky ho nedokázali dopravit.
     
    25:12
    Skvělý George Sorensen zneškodnil tři nebezpečné rány soupeře! Dánský brankář si nejprve poradil se zakončením Noaha Ostlunda, který si obhodil jednoho z obránců a vybruslil si na vrcholek kruhu. Sorensen se musel vypořádat i s následnými dvěma dorážkami, ale i ty lapil.
     
    21:59
    V mezikruží z ničeho nic vyplaval zcela osamocený Rieder. Zvolil okamžitou střelu na zadní tyč, ale Sorensen ho vychytal parádním reflexním zákrokem.
     
    18:15
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers:
    Korsgaard – 2 min., hákování.
     
    18:00
    Dvě obrovské šance švédského týmu! Nejprve se před Sylvergardem otevřela hotová dálnice, ale Sorensena nepřekonal. Poté mohl ještě dorážet Kossila, ale branku netrefil.
     
    16:22
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers:
    Brondberg – 2 min., hákování.
     
    15:45
    Ještě v signalizované výhodě zamkli Lakers Aalborg ve vlastní třetině. Na jejím konci byl zakončující Agren nacházející se mezi kruhy, ale jeho pukus se neujal.
     
    11:34
    Zkušený snajpr Calder Brooks nyní mohl přiblížit svůj tým na dostřel! Z levého kruhu se rozhodl vystřelit na bližší tyč, ale k brance to nevedlo.
    06:56 AGREN - 2:0
     
    06:56
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je AGREN. Växjö se ujímá dvoubrankového vedení. Parádní kombinaci se nyní prezentovala první útočná letka švédského týmu a na jejím konci byl Manuel Agren zakončující do odkryté klece. Asistence: Marcus Sylvegard a Kalle Kossila.
     
    03:52
    Krásnou výměnu puků nyní předvedla dvojice Agren, Kossila. Finský útočník předložil svému spoluhráči pěknou střílenou přihrávku, ale Agren puk do branky nenasměroval.
     
    03:07
    Aalborg mohl za necelou minutu rychle odpovědět! K bekhendové dorážce se dostal Giroux, ale Ahmana střelou na bližší tyč nepřekonal.
    02:07 ROSEN - 1:0
     
    02:07
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ROSEN. A záhy tu máme první branku utkání! Elias Rosen usměrnil chytrou tečí střílený pokus Blichfelda za záda bezmocného Sorensena a otevírá skóre zápasu. Asistence: Joachim Blichfeld, Keegan Lowe.
     
    01:45
    Velká šance Växjö! První velká příležitost domácích a hned z toho byla tutovka. Do přečíslení se dostal Gustafsson, ale Sorensena nepřekonal.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 3. Rosen (Blichfeld, Lowe), 7. Agren (Sylvegard, Kossila), 37. McLaughlin (Sylvergard, Kossila), 46. Eriksson (Gustafsson), 46. Lundgerg (Gustafsson) – 56. Morin (Bjorkstrand, Koch), 57. Ladehoff (Kabanov, Hanson)


    Växjö Lakers: Ahman (Larni) – Persson, Carlsson, Giuttari, Martinsson, Rosen, Lowe, Nordberg – Marcus Sylvergard, Kossila, Agren, McLaughlin, Ostlund, Rieder, Blichfeld, Rosen, Emil Sylvegard, Gustafsson, Lundberg, Eriksson
    Trenér: Jörgen Jönsson

    Aalborg Pirates: Sorensen (Adamsen) – Knudsen, Koch, Cartensen, Hanson, Nielsen, Brondberg, Frederiksen – Andersen, Brooks, Korsgaard, Kabanov, Bjorkstrand, Giroux, Spelling, Morin, Ladehoff, Drietz-Larsen, Christensen, Boesen, Rasmussen
    Trenér: Garth Murray

    Rozhodčí: Björk, Sjöqvist – Nilsson, Nyqvist
    bahis siteleri