Přerov – Zlín 4:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:1 (kon.) | Tábor – Slavia 2:3 (1:3 po s.n.)
Kladno – Liberec 1:2 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Pardubice 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 7:6 (kon.) | Jihlava – Poruba 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – K. Vary 1:3 (kon.)
Třinec – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
Berani Zlín
Sobota 09.09.2023, 12:00 • ZS Přerov • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
    37:42 Filip KOUDELA - 4:1
     
    37:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle se FILIPU KOUDELOVI povedlo vskutku náramně. Domácí útočník nejprve na obranné modré čáře protečoval kotouč tak, že se zbavil bránícího soupeře a založil přerovský brejk dvou proti jednomu. Na pravém kruhu poté naznačil nahrávku Dobřeckému a zavěsil přímo do vzdálenější šibenice nad rameno Ševců. Asistence: Filip Vlk.
    34:20 Filip VLK - 3:1
     
    34:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl dvou gólů. Dobřecký po levé straně zatáhl puk do útočného pásma. Poblíž pravé tyče zlínské branky pak kotouč vydoloval FILIP VLK, udělal pár kroků a prostřelil Ševců. Asistence: Adam Dobřecký a Filip Koudela.
    12:22 Adam DOBŘECKÝ - 2:1
     
    12:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otáčejí skóre. Znovu v tom má prsty Wasserbauer, jehož střelu z pravé strany od modré čáry usměrnil za záda Ševců kapitán Zubrů ADAM DOBŘECKÝ. Asistence: Marek Wasserbauer a Filip Vlk.
    10:02 Marek WASSERBAUER - 1:1
     
    10:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku pět na tři využívají a vyrovnávají. Hanáci rozestavěli přesilovkovou kombinaci, Cífka nabil k modré čáře MARKU WASSERBAUEROVI a ten z první zakončil přesně do levého dolního rohu zlínské branky. Asistence: Tadeáš Cífka.
    05:54 Jáchym MOŘKOVSKÝ - 0:1
     
    05:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se prosazují z první střely na bránu. JÁCHYMOVI MOŘKOVSKÉMU sedla opravdu náramně. Z pravé strany mířil do horního rohu přerovské branky a kotouč s pomocí tyče zapadl za Trnkova záda. Bez asistence.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 11. Wasserbauer (Cífka), 13. Dobřecký (Wasserbauer, Vlk), 35. Vlk (Dobřecký, Koudela), 38. Koudela (Vlk) – 6. Mořkovský


    HC ZUBR Přerov: J. Trnka (O. Slavík) – Pohanka, Wasserbauer (A), Kočara, Špičák, Mozr, Matyáš, Cífka – Kurial, M. Ryšavý, Švejcar – Došlík, Koudela (A), Dobřecký (C) – L. Mátl, Frnka, Vyroubal – Vlk.
    Trenér: David Kudělka

    Berani Zlín: Ševců (Šimšálek) – T. Schmied, Mořkovský, M. Sedláček, J. Kubečka, Uřičář (A), Římák, F. Sedláček – Venený, Pluskal, Doležal – Kos (C), Matula, Holba (A) – Pečner, Kočica, Plšek – Valášek.
    Trenér: Juraj Jurík

    Rozhodčí: Held – Kučera, Přecechtěl

    Diváci: 167
    bahis siteleri