Zlín – Olomouc 1:4 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 4:0 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 1:2 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Pardubice – Přerov 5:4 (po pr.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
HC Sparta Praha
Sobota 09.09.2023, 12:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    59:32 Jakub ŽMOLA - 3:5
     
    59:32
    Sparta právě vstřelila branku! Máme s největší pravděpodobností rozhodnuto! JAKUB ŽMOLA sebral kotouč domácím hráčům po zákroku brankáře Kalisty a z obranného pásma ho pak naprosto přesně poslal do domácí odkryté branky! Žmola si tak z dnešního zápasu odnáší hattrick! Asistence: Michal Kalista.
     
    59:11
    Mařík míří na střídačku svého týmu! Motor to zkouší v šesti proti čtyřem!
     
    58:34
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Jakub Tůma – 2 min., sekání.
     
    56:37
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Ondřej Culek – 2 min., podrážení.
    55:41 Štěpán HOCH - 3:4
     
    55:41
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí se opět přibližují na rozdíl jediného gólu a dnes proměňují již třetí přesilovou hru, parádní bilance! Aulický vystřelil na bránu a jeho pokus Kalista vyrazil před sebe, z dorážky pak kotouč do branky doklepl ŠTĚPÁN HOCH – 3:4. Asistence: Vojtěch Aulický.
     
    55:23
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Jan Hamršmíd – 2 min., držení.
     
    53:43
    Andrej Fábry je v dnešním utkání poměrně aktivní! Nyní si najel v rychlosti před branku a z forhendu zkoušel trefit pod víko. Jeho pokus nakonec jen těsně přeletěl horní tyč, přesto se Mařík stačil jen ohlédnout.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Březina T. – 2 min., vysoká hůl.
    46:41 Tomáš HOLEČEK - 2:4
     
    46:41
    Sparta právě vstřelila branku! Pražané nyní dost možná udělali velmi výrazný krok k výhře, byť času samozřejmě zbývá ještě dost. Marek Daníček vrátil kotouč spoluhráči před branku. TOMÁŠ HOLEČEK pak zblízka trefuje a rozradostňuje své spoluhráče – 2:4. Asistence: Marek Daníček.
     
    40:56
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Hoch Š. – 2 min., podrážení.
    39:49 Jakub ŽMOLA - 2:3
     
    39:49
    Sparta právě vstřelila branku! Máme tu velmi rychlou odpověď Sparty, pro českobudějovické hráče jistě velmi bolestivý zásah! Andrej Fábry dostal kotouč na najíždějícího spoluhráče, kterému se otevřela cesta před odkrytou část klece. Tím byl JAKUB ŽMOLA, který záhy z první rozradostnil svůj tým. Asistence: Andrej Fábry, Ondřej Hrabík.
    39:22 Adam SOCHOR - 2:2
     
    39:22
    České Budějovice právě vstřelily branku! Druhá přesilovka, druhá branka! Skvělá úspěšnost domácího Motoru. ADAM SOCHOR dostal přihrávku na levý kruh z gólmanova pohledu, kde si kotouč zpracoval, střelu schoval za obránce, ale především ji namířil přesně do bližšího horního růžku! Krásná střela – 2:2. Asistence: Marcel Kříž, Petr Placek.
     
    37:28
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Marek Daníček – 2 min., podrážení.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Mařík M. – 2 min., podrážení, odpyká Humeník M..
    21:33 Marek DANÍČEK - 1:2
     
    21:33
    Sparta právě vstřelila branku! A naopak vidíme branku v domácí brance! Jan Hamršmíd udržel kotouč u mantinelu a v jízdě ho poslal přesně na najíždějícího MARKA DANÍČKA, který z první trefil přesně. Mařík toho příliš dělat nemohl. Asistence: Jan Hamršmíd.
     
    21:12
    Štěpán Hoch nebyl vůbec daleko od toho, aby dostal Motor poprvé do vedení! Nabral velmi dobrou rychlost a ujel soupeřovým obráncům. Ocitl se sám před brankářem, Kalistu si položil na led a následně ho zkoušel přehodit z blafáku. Puk ale zřejmě nezvedl dostatečně vysoko. Sparta si poradila i s následnými dorážkami.
    15:14 Marcel KŘÍŽ - 1:1
     
    15:14
    České Budějovice právě vstřelily branku! Máme tu první branku Motoru, který srovnává na 1:1! V přesilové hře dostal kotouč před brankoviště Richard Pitel. Puk se pak doklouzal přímo na hokejku MARCELA KŘÍŽE, který pohotově zavěsil do odkryté části klece! Asistence: Richard Pitel.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Oliver Samson – 2 min., sekání.
     
    13:12
    Nikita Mojsejev to nyní udělal šikovně! Při přechodu do pásma si vyměnil kotouč se spoluhráčem, který ho následně uvolnil do jízdy samotného na brankáře, byť byl velmi blízko také hostující bek. Mojsejev z bekhendu nakonec Kalistu nepřehodil, byl však faulován.
     
    07:54
    Na opačné straně jsme viděli dobrý pokus Filipa Petráska! Ten si najel zhruba do prostoru mezi oba kruhy a pokusil se zamířit do levého horního růžku z gólmanova pohledu. Nakonec jen těsně netrefil!
    06:23 Jakub ŽMOLA - 0:1
     
    06:23
    Sparta právě vstřelila branku! Máme tu branku, která končí v domácí svatyni! Jakub Tůma si zkušeně podržel kotouč za soupeřovou brankou, objel jí a následně poslal přesnou přihrávku na hůl JAKUBA ŽMOLY, který nastavil hůl, jak bylo potřeba a raduje se z první trefy! Asistence: Jakub Tůma.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 16. M. Kříž (Pitel), 40. Sochor (M. Kříž, Placek), 56. Hoch (Aulický, Kusak) – 7. Žmola (J. Tůma), 22. Daníček (Hamršmíd, Bareš), 40. Žmola (Fábry, Hrabík), 47. Holeček (Daníček), 60. Žmola (Kalista)


    HC Motor České Budějovice: Mařík (Maleček) – Buzek, Placek, Vachun, Březina, Willmann, Gřegořek – Šimon, Pospíchal, Humeník – Pitel, Petrásek, Kotous – M. Kříž, Aulický, Sochor – Mojsejev, Kusak, Hoch.
    Trenér: Skuhrovec

    HC Sparta Praha: Kalista (Vedral) – J. Tůma, T. Bartoň, Culek, J. Červenka, Samson, David, Mack – S. Pavlák, Krupička, Fábry – Daníček, Odehnal, Hrabík – Novák, Bareš, Vitouch – Holeček, Žmola, Hamršmíd.
    Trenér: Netík

    Rozhodčí: Valenta, Hucl – Jindra, Malý
    bahis siteleri