Zlín – Olomouc 1:4 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 4:0 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 1:2 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Pardubice – Přerov 5:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
7:5 (2:3, 1:1, 4:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 09.09.2023, 12:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    58:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši udeřili při risku Indiánů bez brankáře a jsou tak velmi blízko třem bodům! MATĚJ NOVOTNÝ zblízka trefil prázdnou klec. Bez asistence.
     
    54:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka snižuje a poslední minuty tak budou ještě velmi zajímavé! Marek Soukup tvrdě pálil od modré čáry do tyčky, následně před Tučkem nastal závar, který ukončil až MAREK HOŘEJŠÍ došťouráním touše za brankovou čáru – 6:5. Asistence: Marek Soukup, Adam Dvořák.
     
    50:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí vstupují do trháku! Jan Vencl předal touš volnému MARKOVI MATAŠOVSKÉMU, jenž z mezikruží přesným švihem završil svůj hattrick v tomto klání – 6:4. Asistence: Jan Vencl, Matěj Havlíček.
     
    48:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield jde poprvé v duelu do vedení! Lvi ujeli do přečíslení dvou na jednoho. ONDŘEJ ZAMEČNÍK hledal Petra Hrdličku, svého spoluhráče však trochu zahnal. Ten však na puk nakonec dosáhl a spoluhráči touš vrátil a forvardovi s číslem 17 se napodruhé podařilo dostat puk do sítě – uklízel zblízka do prázdné klece – 5:4. Asistence: Petr Hrdlička.
     
    46:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši ukončují pasáž bez výraznějších příležitostí a srovnávají krok! Výborně hrající Štěpán Černý obkroužil svatyni protivníka, počkal si na správný moment a našel volného Valdise Dommerse. Lotyšský forvard ještě přistrčil puk k MARKOVI MATOŠOVSKÉMU, jenž pohotově zavěsil – 4:4. Asistence: Valdis Dommers, Štěpán Černý.
     
    32:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se po krásné akci dostávají do vedení! JAKUB ŠILER byl sice v ofenzivním pásmu v oslabení jednoho proti dvěma, avšak pohlednou stahovačkou se dokázal zbavit obou bránících hráčů a zblízka už dokázal zavěsit – 3:4. Asistence: Matyáš Cícha.
     
    26:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši bleskově využívají početní výhodu a je vyrovnáno! Štěpán Černý se hned po vyhraném vhazování Tomáše Hory dostal ke kotouči na modré čáře a narýsoval výborný křižný pas na najíždějícího MATĚJE BENEŠE, který napodruhé dokázal prostřelit Jansu. Asistence: Štěpán Černý, Tomáš Hora.
     
    18:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se znovu ujímají vedení! Před domácí klecí se uskutečnil závar, nejprve Mrázek zneškodnil šanci Marka Čančury, na dorážku PETRA MAKOVCE po zemi ze strany už ale byl krátký. Asistence: Marek Čančura, Adam Dvořák.
     
    15:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Csaplárova past znovu sklapla a je vyrovnáno! Mountfield vnikl do ofenzivního pásma, touš se dostal k Matěji Benešovi, který zpoza klece skvěle vybídl ADAMA NOVOTNÉHO. Forvard s číslem šest najel do mezikruží nikým nehlídán a z první pohotově zavěsil do horního růžku – Asistence: Matěj Beneš.
     
    12:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    I Královéhradečtí otevírají svůj gólový účet tohoto mače! Vojtěch Aschenbrenner od mantinelu nahazoval touš před branku Jansy. Zde stál dobře postavený kapitán v bílém – MAREK MATAŠOVSKÝ, jemuž se podařilo šikovně tečovat puk mimo dosah strážce plzeňské svatyně. Asistence: Vojtěch Aschenbrenner, Štěpán Černý.
     
    07:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní převahu a rázem vede 2:0! Po buly se kotouče ujal JAKUB ŠILER, nikým neatakován popojel téměř na vrchol kruhu a razantním projektilem přesně zamířil k tyči. Asistence: Marek Soukup.
     
    04:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vzápětí se už ale forvard s číslem 13 skutečně dočkal! Znovu po pobídce od Jakuba Šilera se ADAM DVOŘÁK dostal k puku za brankou Mountfieldu, rychle si zpoza ní vybruslil a stačil zasunout touš za záda přesouvajícího se Vojtěcha Mrázka – 0:1. Asistence: Jakub Šiler, Jan Hodinář.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 13. Matašovský (V. Aschenbrenner, Š. Černý), 16. A. Novotný (Ma. Beneš), 27. Ma. Beneš (Š. Černý, T. Hora), 47. Matašovský (Dommers, Š. Černý), 49. Zámečník (Hrdlička), 51. Matašovský (Vencl, Havlíček), 59. M. Novotný – 5. A. Dvořák (Šiler, Hodinář), 8. Šiler (M. Soukup), 18. Makovec (Čančura, A. Dvořák), 33. Šiler (Cícha), 55. M. Hořejší (M. Soukup, A. Dvořák)


    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – Š. Černý, Pavelka, Bezpalec, Havlíček, Hrbek, Pavič, P. Fiala – Hrdlička, Zámečník, M. Novotný (A) – Ma. Beneš, T. Hora, Matašovský (C) – A. Novotný, Dommers, V. Aschenbrenner – Prášek, Mi. Beneš, Vencl (A).
    Trenér: Martin Vágner

    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (Bašta) – Dolhý (C), Čančura, Hromádka, Hodinář, Cícha, Skok, M. Houdek (A) – M. Soukup, A. Dvořák, Pešek – Řehoř, Šimák, Š. Kaiser – Hála, M. Hořejší, Makovec – Mazanec (A), Sabiniok, Šiler.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Zavřel, Bernat – Juránek, Jiruška
    bahis siteleri