Zlín – Olomouc 1:4 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 4:0 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 1:2 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Pardubice – Přerov 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
5:4 (1:1, 1:3, 2:0 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 09.09.2023, 15:00 • Enteria arena, Pardubice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    60:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice vstřelují gól a vítězí tak v tomto zápas. Do samostatného úniku se dostal MARTIN ŠVEC, který poslal puk mezi betony Ryšavého. Asistence: Radek Tomas, Dominik Pavlata.
     
    44:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno! Bartoň nahrál na levý kruh JANU HELIKAROVI, který vystřelil a puk se odrazil o tyčku za záda Ryšavého. Asistence: Dominik Pavlata, Jakub Koudelka.
     
    40:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice snižují! Kubíček s Kalužíkem vytvořili pěknou přihrávku pro DANIELA BURDU, který poslal puk mezi betony Ryšavého. Asistence: Tadeáš Kalužík, Martin Švec.
     
    32:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se prosazuje! Tomas nahrál z levého kruhu na modrou JAKUBU KOUDELKOVI, který vypálil a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Radek Tomas, Tadeáš Kalužík.
     
    29:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka pro Přerov. Hlávka ve středu kluziště získal kotouč a poslal ho TOBIÁŠI KUCHTOVI, který jel sám na brankáře a překonal ho rychlou střelou. Asistence: Tadeáš Hlávka, Dan Bárta.
     
    26:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov jde do dvoubrankového vedení, kdy Kuchta přihrál před branku JANU HANÁKOVI, který vyslal nenápadnou střelu, který propadla Vilémovi až za jeho záda. Asistence: Matěj Halík, Jan Billa.
     
    23:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou opět do vedení! Do samostatného úniku se dostal RADIM HRADIL, který vypálil z mezikruží a trefil se tak do horního rohu pardubické branky. Asistence: Petr Švejda.
     
    07:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Nejdříve Tomas střílel na Ryšavého, ten puk vyrazil k Švecovi, který ho nahrál na levý kruh ADAMU FIALOVI, a ten rychlou střelou se trefil do odkryté branky. Asistence: Radek Tomas, Martin Švec.
     
    04:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se ujímají vedení! TOBIÁŠ KUCHTA dostal puk a ujel s ním před Viléma, kde zkusil vystřelit a puk prošel brankáři mezi betony. Bez asistence.

    Zuzana Miřatská

    Branky a nahrávky: 8. A. Fiala (Tomas, Švec), 33. Koudelka (Tomas, Kalužík), 41. D. Burda (Kalužík, Švec), 45. Helikar (Pavlata, Koudelka), 61. Švec (Tomas, Pavlata) – 5. Kuchta, 24. Hradil (Švejda), 27. J. Hanák (Halík, Billa), 30. Kuchta (Hlávka, Da. Bárta)


    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Batih) – K. Červenka, Koudelka, Kaštánek, Kubánek, Rájek, Švec, Hebek – Kalužík, D. Burda, A. Fiala – J. Kubíček, Jevtěchov, Helikar – Pavlata, Dostál, Gromadzki – Jaša, Š. Bartoň, Tomas.
    Trenér: David Havíř

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Vojtek) – Koblížek, Billa, Tomiga, Pekr, Holík, Da. Bárta, Škňouřil – Šindler, Lysoněk, Hradil – Halík, Kolařík, Martiňák – Dobša, Švejda, Hlávka – Mašek, Kuchta, J. Hanák.
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Barek, Mejzlík – Polák, Hájková
    bahis siteleri