Chrudim – Baník Chomutov 9:2 (kon.) | Kadaň – FTZS Liberec 8:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
9:2 (1:1)
FC Baník Chomutov
Neděle 10.09.2023, 17:00 • SH Heřmanův Městec • 1. Futsal liga • 3 • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se v závěru pořádně rozstříleli! Everton posunul v přečíslení dva na jednoho míč pro PAVLA DROZDA, jenž ve skluzu uzavírá skóre dneního mače – 9:2!
     
    37:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Osmá branka jde za Evertonem a bratry Drozdovými! Everton připravil balon pro Davida Drozda, jenž ještě vylepšil pozici PAVLU DROZDOVI, který neměl práci složitou – 8:2!
     
    34:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme tu první hattrick dnešního večera, o který se postaral DOMINIK BALOG! Velmi dobře to nyní udělal David Drozd, který mu dal míč zpět pod sebe a chrudimský futsalista již neměl problém trefit z ostrého úhlu odkrytou klec Baníku – 7:2!
     
    32:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí si ale vzápětí spravili chuť! EVERTON sebral volný míč na pravé straně, udělal kličku brankáři a poté již jen zakončoval do odkryté klece – 6:2!
     
    31:32
    Tým Oxyworld Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Nyní si Chrudim zahrávala s ohněm až příliš. Tomáš Koudelka lacině ztratil balon v předbrankovém prostoru, rychle a dobře to vyřešili Kibal s LUKÁŠEM KROKEM, který prostřelil Jacksona – 5:2!
     
    29:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí po přestávce předvádějí to, co se od nich čeká a vedou již o čtyři branky! Pavel Drozd v přečíslení ukázkově našel DOMINIKA BALOGA, který z první podruhé v dnešním utkání překonal Jana Nejedlého a zvýšil již na 5:1!
     
    28:33
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zdá se, že nás nakonec žádné drama nečeká. RADIM ZÁRUBA svedl sprinterský souboj s brankářem Nejedlý, jejich střet přes balon na sílu vyhrál a poté si jen dovedl míč do odkryté branky – 4:1!
     
    21:53
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zdá se, že trenér Alecio chrudimské futsalisty o poločase pořádně nastartoval! Důraz Maxe a PAVLA DROZDA se vyplatil, druhý jmenovaný měl před sebou jen obránce na brankové čáře a trefil zcela přesně – 3:1!
     
    20:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    První minuty obou poločasů jsou jasně v režii Chrudimi! Hosté ještě zůstali myšlenkami v kabině, když si na pravé straně nepohlídali EVERTONA, který přízemní střelou propálil vše před sebou – 2:1!
     
    12:23
    Tým Oxyworld Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Brankář Nejedlý nyní ukázal, že umí také směrem dopředu! Gólman došel za půlku, nabil Vlachovi, jehož střelu před Jacksonem šikovně tečoval RADEK JELÍNEK a umazal těsný náskok chrudimského týmu – 1:1!
     
    00:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! První chrudimská čtyřka předvedla svižnou kombinaci, na jejímž konci otřel míč o vzdálenější tyč DOMINIK BALOG a poslal domácí barvy do vedení – 1:0!

    Petr Dejnožka


    Hledáme zpravodaje pro tým FC Baník Chomutov. Více informací zde.

    Branky: 1. Balog (Max), 21. Everton (Balog), 22. P. Drozd (Max), 29. Záruba (P. Drozd), 30. Balog (P. Drozd), 33. Everton, 35. Balog (D. Drozd), 38. P. Drozd (D. Drozd), 40. P. Drozd (Everton) – 13. Jelínek (Vlach), 32. Krok (Kibal)

    Karty:   17. Everton (CHR), 20. Alecio (CHR), 26. Koudelka (CHR) – 26. Gedeon (BCH), 33. Vlach (BCH), 37. Schreiner (BCH)


    FK Chrudim: Jackson (38. Špánik) – Záruba, Everton, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Balog, Slováček, Formáček
    Trenér: Alecio

    FC Baník Chomutov: Nejedlý (B. Klíma) – Schreiner, D. Klíma, Doleček, Gedeon, Nový, Krok, Vlach, Jelínek, Kibal
    Trenér: Jan Brič

    Rozhodčí: Jurča, Kabeláč – Vaněk