Modré Krídla – Dubnica 6:4 (kon.) | Skalica – Vlci Žilina 3:7 (kon.)
konec
Modré Krídla Slovan
6:4 (4:0, 0:1, 2:3)
TSS GROUP Dubnica
sk Úterý 12.09.2023, 17:00Slovenský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Medzitým Dubnica stiahla gólmana a belasí to veľmi rýchlo využili. PATRIK MASNICA trafil zo stredného pásma prázdnu bránku a zavŕšil hetrik.
     
    56:57
    Dubnica dáva gól!
    Janík nabil po modrej MICHALOVI CHATRNÚCHOVI, ktorého strelu príklepom nešťastne tečoval Ožvald do ľavého horného rohu brány. 4:5 z pohľadu Dubnice.
    Asistencie: David Janík, Radoslav Tybor
     
    48:58
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Prihrávka Preisingera smerovala na PATRIKA MASNICU, ktorého strela príklepom z vrcholu ľavého kruhu sa zastavila a ž v sieti pri pravej žŕdke Kristína, ktorý mal zakrytý výhľad.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Fabian Ličko
     
    46:30
    Dubnica dáva gól!
    Slovan hazarduje so svojím vedením, náskok je už iba jednogólový. MICHAL KLUKA predviedol individuálnu akciu, stiahol si puk a spoza brániaceho hráča skóroval k bližšej žrdi. Využitá dubnická presilovka.
     
    44:21
    Dubnica dáva gól!
    J. Švec prihral na modrú MICHALOVI CHATRNÚCHOVI, potom odišiel cloniť pred bránu, čo Chatrnúch dokonale využil a rozvlnil sieť. Dubnica prehráva už iba o dva góly.
    Asistencie: Jozef Švec, Ondrej Mikula
     
    28:29
    Dubnica dáva gól!
    Pekná presilovková kombinácia prináša Dubnici gól na 1:4. Spoza brány prihrával Mi. Kristín, Hřebíček puk posunul na druhú stranu MAREKOVI HOVORKOVI a ten presne zo stredu ľavého kruhu prestrelil, Gadzhieva, ktorý sa nestihol presunúť.
    Asistencie: Martin Hřebíček, Miroslav Kristín
     
    19:18
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Už sa presilovka Modrách krídel chýlila ku koncu, no tie ju ešte dokázali využiť a vedú už 4:0. Vidovič šikovne posunul puk MAXIMOVI MAMONOVI, tomu sa ešte núkal spoluhráč na prihrávku, no Mamonov to vzal na seba, stiahol si puk a prestrelil bezmocného Lietavu.
    Asistencia: Filip Vidovič
     
    09:00
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    DÁVID HAJNIK zužitkoval výbornú prihrávku Masnicu pred bránkovisko a nadvakrát dostal puk do siete. 3:0 pre Modré Krídla, ktoré strelili dva góly v rozpätí trinástich sekúnd.
    Asistencia: Patrik Masnica
     
    08:47
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Pri signalizovanom vylúčení strieľajú Modré Krídla gól! Zachytili puk na modrej, akciu zahrali na jeden dotyk a puk za Lietavu dostal RICHARD PETRÁŠ.
     
    06:46
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Samostatný nájazd pre Modré krídla, rutinérsky si s ním poradil PATRIK MASNICA. Skrotil si ťažký puk a potom na jeho bekhendový blafák pod brvno nemal Lietava nárok.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 7. Masnica, 9. Petráš, 9. Hajnik (Masnica), 20. Mamonov (Vidovič), 49. Masnica (Preisinger, Ličko), 59. Masnica – 29. Hovorka (Hřebíček, Mi. Kristín), 45. Chatrnúch (Švec, Mikula), 47. Kluka, 57. Chatrnúch (Janík, Tybor)


    Modré Krídla Slovan: Gadzhiev (Marossy) – Královič, Hauser, Marcinko, Ličko, Vidovič, Volkov – Masnica, Preisinger, Hajnik – Včelka, Petráš, Dudáš – Klučiar, Mamonov, Ožvald – Trubač, Jendek – Myšiak
    TSS GROUP Dubnica: Lietava (21. Ma. Kristín) – Hřebíček, Kapičák, Rajzík, E. Švec, Janík, Chatrnúch, Hruška – Tybor, Hovorka, Tábi – Kluka, J. Švec, Mikula – Ferenyi, Haščák, Mi. Kristín – Uram, Bárdoš, Korbel

    Rozhodčí: Stano, Píšťanský – Zelený, Olle
    bahis siteleri