Mladá Boleslav – Plzeň 10:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 7:0 (kon.)
Mountfield HK – Přerov 1:5 (kon.) | Pardubice – Olomouc 5:1 (kon.) | Poruba – Kometa Brno 1:9 (kon.)
Zlín – Jihlava 1:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 11:3 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 5:2 (kon.)
Tábor – Sparta 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 14.09.2023, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    44:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři prohlubují hradecké utrpění. Po zmatcích v defenzivní zóně Mountfieldu se touš dostal k MATĚJI RYŠAVÉMU, který po slalomu mezi hradeckou defenzivou, z mezikruží poslal po zemi touš přes několik těl až do sítě –⁠ 1:5. Asistence: Petr Došlík, Vratislav Švejcar.
     
    40:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vstup do třetí periody vyšel lépe hostím, kteří odskakují do vedení 4:1. Moravanům skončil trest a vrátili se do pěti hráčů, následně kapitán Adam Dobřecký hezkým crossem vybídl FILIPA KOUDELU, jenž z mezikruží propálil Petříka. Asistence: Adam Dobřecký, Marek Wasserbauer.
     
    30:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Moravané zužitkovali početní výhodu a jdou do trháku! První hezká souhra ještě úspěchem neskončila, vzápětí však do pásma projel Filip Vlk, jenž efektní zadovkou přenechal kotouč najíždějícímu TADEÁŠI CÍFKOVI, který z mezikruží propálil Petříka do teploměru –⁠ 1:3. Asistence: Filip Vlk, Marek Wasserbauer.
     
    16:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se podruhé v duelu ujímají náskoku! Moravané se na chvíli udrželi v obranné zóně Mountfieldu a od modré pálil Marek Wasserbauer. S jeho pokusem i následující dorážkou Vratislava Švejcara si Petřík poradil, na další pokus z hole MATĚJE RYŠAVÉHO už byl však krátký. Hostující patnáctka uklízela touš zblízka do horních pater svatyně –⁠ 1:2. Asistence: Vratislav Švejcar, Marek Wasserbauer.
     
    09:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi využívají početní převahu a rázem je srovnáno! Třikrát v řadě se udála téměř totožná akce, když Tobiáš Vítek nabil PATRIKU HENDRYCHOVI na kruhu na ránu z první. Královéhradecká patnáctka nejprve dvakrát velmi podobně prostor mezi třemi tyčemi minula, napotřetí už však kotouč, po ostré střele, zapadl přímo k tyči –⁠ 1:1. Asistence: Tobiáš Vítek, Oliver Forejtek.
     
    06:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté získávají náskok, úvodní trefu Zubrů obstaral FILIP VLK! Filip Koudela se po velkých zmatcích v defenzivě protivníka dostal ke kotouči v blízkosti Petříkovy svatyně. Domácí brankář mu nejprve zakončení znemožnil svou holí, puk poté v ohni poskakoval, až se dostal k najíždějícímu zadákovi s číslem sedm, jenž jej dostal za čáru –⁠ 0:1. Asistence: Filip Koudela.
    Marken.cz

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 10. Hendrych (T. Vítek, Forejtek) – 7. Vlk (Koudela), 17. M. Ryšavý (Švejcar, Wasserbauer), 31. Cífka (Vlk, Wasserbauer), 41. Koudela (Dobřecký, Wasserbauer), 45. M. Ryšavý (Došlík, Švejcar)


    Mountfield HK: V. Petřík (Záruba) – Forejtek (A), Studnický, Janeček, Vencl, J. Pánek, D. Pavlík – Hendrych (A), Páleník, T. Vítek (C) – Vondruška, Frolík, Klíma – Brzák, Holoubek, Václavíček – Hornych.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC ZUBR Přerov: J. Trnka (O. Slavík) – Špičák, Wasserbauer (A), Pohanka, Mozr, Matyáš, Kočara, Cífka – M. Ryšavý, Švejcar, Vyroubal – Došlík, Koudela (A), Dobřecký (C) – L. Mátl, Kurial, Frnka – Vlk.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Vepřovský – Roischel, Obr

    Diváci: 74
    bahis siteleri