Mladá Boleslav – Plzeň 10:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 7:0 (kon.)
Mountfield HK – Přerov 1:5 (kon.) | Pardubice – Olomouc 5:1 (kon.) | Poruba – Kometa Brno 1:9 (kon.)
Zlín – Jihlava 1:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 11:3 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 5:2 (kon.)
Tábor – Sparta 0:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 14.09.2023, 17:00 • MFH Ostrava • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    52:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se opět radují z vedoucí branky. Po vyhraném vhazování před Vargou se nemýlil RADIM MRTKA. Asistence: Jakub Blahuta.
     
    50:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vyrovnávají. MATĚJ FOJTÍK dostal přihrávku k modré čáře a postaral se o výstavní střelu, která proletěla pod horní tyč brány. Asistence: Jiří Douda.
     
    35:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se však hosté radují, protože znovu strhávají vedení na svou stranu. JAN HRČEK stál před bránou a kotouč zametl do brány. Asistence: Dominik Řípa.
     
    22:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno. Domácí se dostali do rychlého protiútoku, po přihrávce Maxmiliána Mana se před bránou objevil ADAM DANĚK, jenž zavěsil pod horní tyč. Asistence: Maxmilián Man.
     
    05:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí s trestného střílení snižují. ŠIMON FASNER se rozjížděl docela pomalu, pak však zmátl třineckého brankáře a zakončil do míst, kam už se Skácel nestihl přemístit.
     
    02:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přesilovou hru využívají. Hosté na poslední chvíli udrželi útočnou třetinu a Varga nestačil na střelu RENÉHO ŘEHÁKA. Asistence: Wiktor Makula a Michal Rybnikár.
     
    01:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu. Oceláři se na malou chvíli usadili v pásmu, kde předvedli krátkou kombinaci, kterou z pravé strany zužitkoval VÍT HLADONÍK. Asistence: Matěj Weiss.
    Marken.cz

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 5. Fasner (TS), 23. A. Daněk (Max. Man), 51. M. Fojtík (Douda) – 2. Hladoník (Weiss), 3. Řehák (Makula, Rybnikár), 36. Hrček (Řípa), 53. Mrtka (Blahuta)


    HC Vítkovice Ridera: Varga (Skoumal) – Sedlák, Szarowski, M. Fojtík, Zatloukal, Lyčka, A. Vítek, A. Drábek – Max. Man, Nazad (A), Fasner (A) – Svozil, A. Daněk, Plško – Douda (C), Zachariasz, M. Hofman – Mareš.
    Trenér: Darek Stránský

    HC Oceláři Třinec: Skácel (Javorek) – J. Marek, P. Trnka, Mrtka (A), Kaleta, Barteczek – Švančara (C), Rybnikár, Řehák – Hrček, Řípa (A), Weiss – Karas, Blahuta, Makula – Hladoník, Morcinek.
    Trenér: Marek Malík

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Vojtášek
    bahis siteleri