Vítkovice – Jihlava 3:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:4 (kon.) | Přerov – Zlín 1:4 (kon.)
Olomouc – Třinec 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:2 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 8:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 14.09.2023, 18:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    59:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    DANNY CHLUDIL krásnou trefou z voleje stvrzuje výbru Brna v dnešním klání. Asistence: Jan Ekrt.
     
    57:40
    Otava s Boltvanem ujeli obraně Dynama. Únik dva na nikoho Boltvan řešil zpětnou přihrávkou na Otavu, jenž už s ní ovšem nepočítal, a tak kotouč podjel.
     
    56:39
    Robin Rakus seslal Tomáše Jašu k zemi, což se nelíbilo sudím, kteří za jeho zákrok budou vylučovat.
     
    46:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Danny Chludil našel JAKUBA ZEMBOLA v dobré pozici před brankou Batiha. Urostlý brněnský forvard už se pak střelou pod břevno nemýlil, a tak Brno znovu vede o 2 branky. Asistence: Danny Chludil, Jan Ekrt.
     
    40:57
    Jakub Koudelka měl velkou šanci, když dostal krásnou krosovou přihrávku. Jan Kavan však na poslední chvíli vytasil proti jeho střele svůj beton.
     
    39:55
    V samém závěru se k nebezpečné střele dostal Dominik Pavlata. Kavan však po rychlém přesunu vytáhnul skvělý zákrok.
     
    39:13
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Patrik Ulbricht – 2 min., držení.
     
    36:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo snižuje na rozdíl jedné branky! JAKUB KOUDELKA z pravého kruhu našel mezírku na přední tyči. Kavan tak podruhé inkasuje. Asistence: Daniel Burda, Josef Kubíček.
     
    35:28
    Velká šance Brna zůstane nepotrestána! Rakus naservíroval kotouč Otavovi před úplně prázdnou branku. Brněnský kapitán ovšem nedokázal kotouč usměrnit za záda Batiha.
     
    30:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ADRIAN GROMADZKI unikl brněnské obraně a svůj nájezd na Kavana vyřešil kličkou do bekhendu a chytrým zakončením mezi nohy. Asistence: Tomáš Hebek, Martin Švec.
     
    30:39
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Jakub Koudelka – 2 min., nesportovní chování.
     
    30:32
    Ve snaze vybojovat kotouč Libor Kuswito podrazil jednoho z pardubických forvardů. Znamená to pro něj tedy dvouminutový trest.
     
    24:33
    V dobré příležitosti před brankou Batiha se ocitl Denis Svoboda. Hostující brankář však ukázal rychlou reakci a stihl puku do cesty postavit beton.
     
    24:14
    Realizační tým Dynama vyjadřuje značnou znepokojenost s verdiktem sudího, ale ten svoje rozhodnutí nezmění. Adrian Gromadzki si odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    22:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krátce po vypršení Rájkova trestu se přeci jen Kometa prosazuje. Po střele Veselského se k dorážce z hranice brankoviště dostal DANNY CHLUDIL. Roman Batih neměl proti jeho dorážce sebemenší nárok. Asistence: František Němec.
     
    20:28
    Krátce po začátku druhé třetiny fauloval Štěpán Rájek. Pardubický bek si odsedí dvě minuty za držení.
     
    14:58
    Pardubice se zbytečně obírají o přesilovou hru. Hosté hráli v šesti, a tak se počty na ledě vyrovnají. Trest pro hráčskou lavici odpyká Vít Pilař.
     
    14:03
    Danny Chludil si počínal před Romanem Batihem nedovoleně. Poté, co pardubického brankáře sekl, si odpyká dvouminutový trest.
     
    07:47
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Tomáš Hebek – 2 min., krosček.
     
    06:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování se ke kotouči dostal ADAM VESELSKÝ, jenž svojí přesnou ranou do horních pater branky zvyšuje na 2:0 pro Brno. Asistence: Jindřich Habermann.
     
    02:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se rychle ujímají vedení! JINDŘICH HABERMANN svoji střelou z levého kruhu propálil vše co mu stálo v cestě, a už si tak může užívat gólové oslavy. Asistence: Adam Veselský a Denis Bárta.

    Filip Prokeš

    Branky a nahrávky: 3. Habermann (Veselský, De. Bárta), 7. Veselský (Habermann), 23. Chludil (F. Němec), 47. Zembol (Chludil, Ekrt), 60. Chludil (Ekrt) – 31. Gromadzki (Hebek, Švec), 37. Koudelka (D. Burda, J. Kubíček)


    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – Němec, Ulbricht, D. Svoboda, A. Pospíšil, Bůžek, Jurný, Kuswito – Chludil, Ekrt, Zembol – Boltvan, Otava (C), Rakus – Veselský, Habermann, De. Bárta – Nekvapil, Halačka, Pavlík.
    Trenér: Karel Beran

    HC Dynamo Pardubice: Batih (Vilém) – Koudelka, Rájek, Švec, Hebek, Kubánek, K. Červenka, Kaštánek – Tomas, Gromadzki, Pavlata – Kalužík, D. Burda, J. Kubíček – Helikar, Jevtěchov, Jaša – Š. Bartoň, Dostál, Pilař.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Skopal, Grygera – Vašíček, Smetková
    bahis siteleri