Přerov – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:6 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 3:1 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 3:9 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 1:8 (kon.)
Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:2 (kon.) | Plzeň – Liberec 4:3 (kon.)
Olomouc – Poruba 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (3:2, 1:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 16.09.2023, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    39:35 Jiří KAMAS - 4:3
     
    39:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Avšak indiáni si bleskově berou zpět ztracené vedení. David Slačík ve středním pásmu našel obránce JIŘÍHO KAMASE, který se dostal až před brankáře, kterého nakonec i chladnokrevně ranou pod horní tyčku prostřelil. Asistence: David Slačík, Petr Kocek.
    38:47 Štěpán GREBENÍČEK - 3:3
     
    38:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    A co víc z protiútoku hosté srovnávají na 3:3. Marek Šťástka od zadního mantinelu zavezl kotouč před branku, tam posléze vznikla velká nepřehledná situace, odražený kotouč si nakonec ŠTĚPÁN GREBENÍČEK, který ho bekhendem dorazil do sítě. Asistence: Dominik Krajdl, Marek Šťástka.
    17:11 Jan FODOR - 3:2
     
    17:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou potřebí během první třetiny do vedení. Jiří Maxa byl u kotouče jako první, ten poté předal do jízdy JANU FODOROVI, který svůj samostatný nájezd proměnil ranou mezi Charvátovy betony. Asistence: Jiří Kamas, Jiří Maxa.
    12:42 David HROUDA - 2:2
     
    12:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale hosté nedlouho poté přece jen znovu vyrovnávají. Na osu hřiště si nabruslil DAVID HROUDA, který prudkou ranou k tyčce nedal plzeňskému brankáři šanci zasáhnout. Asistence: David Choma, Jakub Seidl.
    11:05 Matyáš ÚBL - 2:1
     
    11:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka si bere zpět ztracené vedení, když zužitkovala hned svou první přesilovou hru. Antonín Klatovský se krásně prodral do útočné třetiny, z levého kruhu našel krásnou přihrávkou před brankou hokejku MATYÁŠE ÚBLA, který dopravil puk do prázdné brány. Asistence: Antonín Klatovský, Jiří Kamas.
    08:14 Štěpán GREBENÍČEK - 1:1
     
    08:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    A z ničeho nic je v Plzni vyrovnáno. ŠTĚPÁN GREBENÍČEK si nabruslil do útočného pásma, na pravé straně se dostal až ke střele a ranou mezi betony se nemýlil. Bez asistence.
    05:59 Jakub SLOVÁČEK - 1:0
     
    05:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ujímá vedení v dnešním zápase. Ben Reisnecker zavezl kotouč do pásma, tam ho předal Fehérovi, který oslovil na hraně brankoviště JAKUBA SLOVÁČKA, který se štěstím propasíroval puk do sítě. Asistence: Adam Fehér, Ben Reisnecker.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 6. Slováček (Fehér, Reisnecker), 12. Úbl (Klatovský, Kamas), 18. Fodor (Kamas, Maxa), 40. Kamas (Slačík, Kocek) – 9. Grebeníček, 13. D. Hrouda (Choma, Seidl), 39. Grebeníček (Krajdl, Šťástka)


    HC Škoda Plzeň: Poustka (Houdek) – Kocek (C), Kamas, Šulan, Reisnecker, M. Mašek, M. Černý (A), Matějka – Slačík, Úbl, Klatovský (A) – Fodor, Maxa, Tománek – Slováček, Křepel, Fehér – Pitter.
    Trenér: Michal Straka.

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – Ehrenberger (A), Kachlíř, Vaněček, Seidl, Stromský, D. Fiala, S. Zeman – Šťástka (C), Krajdl, Grebeníček – Pekr, Bajer, M. Kratochvíl I – Hrabčák, D. Hrouda, Choma.
    Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Němec – Charvát, Brtník.

    Diváci: 37
    bahis siteleri