Č. Budějovice – Liberec 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Litvínov – K. Vary 2:4 (kon.)
Přerov – Olomouc 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (kon.)
Třinec – Jihlava 4:3 (2:0 po s.n.) | Sparta – Plzeň 3:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 21.09.2023, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    59:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši definitivně potvrzují svou výhru. Bruslaři ujeli po ztrátě kotouče na straně domácích, do přečíslení prakticky čtyř na jednoho, které zakončil jednoduše –⁠ střelou k tyči MATĚJ VOJÁČEK, čímž překonal Vojtěcha Mrázka –⁠ 1:5. Bez asistence.
     
    56:24
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Filip Samek – 2 min., sekání.
     
    47:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři dávají svou trefu číslo čtyři. Už při rovnovážném počtu hráčů na ledě se Středočeši dostali k několika dorážkám zblízka. Vojtěchu Mrázkovi se nejprve dařilo je likvidovat, na další z hole JAKUBA HRUŠKY už byl ale krátký, kotouč mu projel mezi betony až za čáru –⁠ 1:4. Asistence: Jakub Vítek.
     
    45:07
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Martin Hrbek – 2 min., krosček.
     
    44:28
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Adam Vlasák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    43:33
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Petr Fiala – 2 min., hákování.
     
    39:15
    Matěj Havlíček pálil od modré čáry do tyče! Před maskovaným mužem soka přejela hned dvojice Lvů, a tak měl Hora ztížený výhled. Nakonec z toho však branka není.
     
    36:48
    Kvalitní pasáž na straně domácích trefou nekončí! Možnost Michala Beneše z dobré pozice bylo zablokována, nato Filip Samek z kruhu přestřelil odkrytou klec Mladé Boleslavi.
     
    31:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se poprvé v tomto klání gólově prosazují. Štěpán Černý v početní převaze vybídl na kruhu volného ADAMA NOVOTNÉHO, který si ránu připravil a naprosto přesně ji umístil pod horní tyčku Horovy svatyně –⁠ 1:3. Asistence: Štěpán Černý, Tomáš Hora.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Petr Šachl – 2 min., faul kolenem.
     
    30:24
    Dobrou akcí se prezentoval Petr Hrdlička, když se od hrazení pustil do značné přesily v zeleném. Forvard Mountfieldu si nepočínal vůbec špatně, dostal se až před Horu, ale bekhendem se mu nepodařilo touš zasunout do sítě. A to ani následně jeho spoluhráčům.
     
    28:20
    Střídání v týmu Mountfield HK:
    ze hřiště odchází Filip Tuček, přichází Vojtěch Mrázek.
     
    28:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mančaft se Škodou na dresu přidává třetí zásah. Obrana Mountfieldu zaspala a Bruslaři vyrazili dopředu. Jakub Vítek vyslal do úniku z křídla LUKÁŠE STRNADA. Tomu nejprve kotouč utekl, jenže poté si ho z těžké situace z úhlu efektně prohodil mezi nohama, nachytal soupeře a po zemi poslal puk na místo určení –⁠ 0:3. Asistence: Jakub Vítek, Adam Vlasák.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Jakub Vítek – 2 min., vysoká hůl.
     
    22:06
    I záhy Tuček zachránil svůj celek. Následně ještě k tomu pálil do tyče Jan Kučera, Lvi teď měli štěstí.
     
    21:02
    Bruslaři v další obrovské příležitosti! Celek z města automobilů ujel do brejku dvou na nikoho. Zakončení se ujal Matěj Gardoň, avšak Filip Tuček proti jeho blafáku stačil zasáhnout a podržel svůj tým.
     
    16:50
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Jan Hurt – 2 min., vysoká hůl.
     
    15:06
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Tomáš Hora – 2 min., podrážení.
     
    12:01
    Domácí se mohli z ničeho nic vrátit na dostřel! Michal Beneš nabral rychlost a z levého kruhu nastřelil spojnici Hotovy branky!
     
    10:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a Bruslaři odskakují do trháku! Miroslav Dobner od mantinelu vybídl PETRA ŠACHLA, jenž si vybruslil do mezikruží a svižnou ranou do teploměru překonal brankáře domácích –⁠ 0:2. Asistence: Miroslav Dobner a Lukáš Strnad.
     
    09:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se šťastně ujímají vedení. Pokus JAKUBA HROUDY od modré čáry byl sice zblokován, touš vyletěl do vzduchu. Tam pro něj ve snaze jej odpálit sáhl domácí zadák Martin Hrbek, avšak kotouč smolně usměrnil za Tučkova záda –⁠ 0:1. Asistence: Jakub Hruška, Matěj Vojáček.
     
    07:26
    Největší šance dosavadního průběhu utkání brankou nekončí! Obrovskou chybu v obraně Boleslavi mohl potrestat Petr Hrdlička, když se po skvělém pasu od protivníka ocitl přímo před Davidem Horou. Jeho bekhendový blafák úspěšný nebyl, skóre se tak nemění.
     
    04:01
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jaroslav Prášek – 2 min., sekání.
     
    01:03
    Matěj Gardoň překazil slibnou možnost soupeře sekerou, Lvy čeká početní převaha.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 32. A. Novotný (Š. Černý, T. Hora) – 10. Hrouda (Hruška, M. Vojáček), 11. Šachl (Dobner, Strnad), 29. Strnad (Vítek, A. Vlasák), 48. Hruška (Vítek), 60. M. Vojáček


    Mountfield HK: Tuček (29. Mrázek) – Havlíček, P. Fiala, Pavelka, Š. Černý, Bezpalec, Hrbek, Samek – Ma. Beneš, T. Hora (A), A. Novotný – Dommers, Mi. Beneš, Prášek – Vencl, Matašovský (C), V. Aschenbrenner – Hrdlička, Zámečník, M. Novotný (A).
    Trenér: Martin Vágner

    BK Mladá Boleslav: D. Hora (Forst) – A. Vlasák, Š. Němec, Sypecký, T. Moravec (C), Hrouda (A), J. Průšek – Hurt, Malínek (A), Gardoň – Strnad, Kučera, Teplý – Vítek, Hruška, M. Vojáček – Dobner, Šachl.
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Bejček, Pastier – Kotlík, Gregar
    bahis siteleri