Kopřivnice – Vyškov 5:8 (kon.) | Ústí n/L – Cheb 4:3 (kon.) | Šumperk – Žďár n/S 4:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 4:6 (kon.) | Havířov – SHKM Hodonín 3:1 (kon.) | Hronov – Písek 1:3 (kon.)
Benátky n/J – Kobra 2:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 1:6 (kon.) | Nový Jičín – Vel. Meziříčí 7:1 (kon.)
Opava – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Mostečtí Lvi 4:3 (po pr.) | Vrchlabí – Příbram 3:6 (kon.)
Děčín – Tábor 0:4 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
5:8 (2:2, 0:4, 3:2)
Hokej Vyškov
Sobota 23.09.2023, 16:00 • Kopřivnice, Zimní stadion • 2. liga skupina Východ • Skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 David PASTOR - 5:8
     
    58:51
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID PASTOR. Asistence: René Bartošák. Domácí snižují v závěru třetího dějství. Bartošák zachytil přihrávku hostů a jel na branku Synka. Našel vedle sebe volného DAVIDA PASTORA, který poslal puk do odkryté části branky. Asistence: René Bartošák.
    48:23 David PASTOR - 4:8
     
    48:23
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID PASTOR. Asistence: Matej Petrek. Domácí se konečně dočkali po pěkné souhře po chybě obránce Vyškova, kterou zakončil ostrou střelou z levého kruhu DAVID PASTOR. Asistence: Matej Petrek.
    48:13 Adam POPELKA - 3:8
     
    48:13
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAM POPELKA. Asistence: Matěj Kořenek. Obrana domácích zaspala, hostující hráč ADAM POPELKA jel v brejku zleva na brankáře Kopřivnice a snažil se dostat puk na spoluhráče v mezikruží. Jenže od brusle obránce puk překonal brankáře domácího týmu. Asistence: Matěj Kořenek a Tomáš Komínek.
    44:47 Vojtěch PINDEL - 3:7
     
    44:47
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VOJTĚCH PINDEL. Asistence: Adam Urban a Filip Hlaváč. Tak to byla pěkná souhra celé trojice. Hlaváč poslal touš na levý kruh, odkud touš předložil před branku Urban. Ten našel VOJTĚCHA PINDELA, který trefil odkrytou branku. Asistence: Adam Urban a Filip Hlaváč
    44:14 Tomáš KOMÍNEK - 2:7
     
    44:14
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ KOMÍNEK. Tak to byl skvělý brejk hostů. TOMÁŠ KOMÍNEK dostal od Hohla touš do jízdy a byl stínován obráncem. To mu ale nevadilo a procedil puk mezi betony nového muže v brankovišti. Asistence: Dominik Hohl.
    37:25 Tomáš KOMÍNEK - 2:6
     
    37:25
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ KOMÍNEK. Vyškov jde v přesilové hře do čtyřbrankového vedení. Na levé straně zůstal volný TOMÁŠ KOMÍNEK, který v pohodě uklidil touš do odkryté domácí branky. Asistence: Vojtěch Krejčiřík a Jakub Lehečka.
    29:55 Tomáš KOMÍNEK - 2:5
     
    29:55
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistence: Vojtěch Krejčiřík. Hosté jdou do tříbrankového trháku. Vojtěch Krejčiřík našel z pravého kruhu před brankou volného spoluhráče. No a TOMÁŠ KOMÍNEK uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Vojtěch Krejčiřík a Jan Dluhoš.
    24:10 Vojtěch KREJČIŘÍK - 2:4
     
    24:10
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VOJTĚCH KREJČIŘÍK. VOJTĚCH KREJČIŘÍK se nejlépe zorientoval po závaru hostů po buly a prostřelil brankáře Kopřivnice mezi nohama. Asistence: Tomáš Komínek a Jakub Lehečka.
    21:00 Jan ŠTEFKA - 2:3
     
    21:00
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN ŠTEFKA. Jan Štefka (Vyškov) ujel a vydal se do rychlého brejku, brankář Kopřivnice proti němu vyjel, ale útočník hostů udělal kličku do bekhendu a parádně skóroval. Asistence: Dominick Vašíček a Tobiáš Synek.
    16:45 Matěj MACH - 2:2
     
    16:45
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MATĚJ MACH. Asistence: Jakub Mach. Puk byl dlouho před brankovištěm Vyškova, branka už byla posunuta, když MATĚJ MACH dopravil puk do branky. Asistence: Jakub Mach.
    15:09 Matěj SEBERA - 1:2
     
    15:09
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MATĚJ SEBERA. MATĚJ SEBERA dostal přihrávku na pravý kruh a z první příklepem prostřelil brankáře Kubáně. Asistence: Matěj Mikulík a Jan Štefka.
    08:07 Dominik SUCHÝ - 1:1
     
    08:07
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DOMINIK SUCHÝ. Asistence: Vojtěch Pindel. Domácí využili špatné rozehrávky hostů ve vlastní třetině a srovnali. Pindel získal u hrazení puk, který odeslal na levý kruh. Tam byl DOMINIK SUCHÝ, který rychlou střelou zápěstím překonal brankáře Vyškova. Asistence: Vojtěch Pindel.
    03:52 Matěj SEBERA - 0:1
     
    03:52
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MATĚJ SEBERA. Asistence: Dominick Vašíček a Jan Holemý. Hosté udeřili po rychlém kontru. Vašíček pálil na brankáře, který puk vyrazil a MATĚJ SEBERA dorazil touš do odkryté branky. Asistence: Dominick Vašíček a Jan Holemý.

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 9. Suchý (Pindel), 17. M. Mach (J. Mach), 45. Pindel (A. Urban, Hlaváč), 49. Pastor (Petrek), 59. Pastor (Bartošák) – 4. Sebera (D. Vašíček, Holemý), 16. Sebera (Mikulík, Štefka), 21. Štefka (D. Vašíček, Synek), 25. Krejčiřík (Komínek, Lehečka), 30. Komínek (Krejčiřík, Dluhoš), 38. Komínek (Krejčiřík, Lehečka), 45. Komínek (D. Hohl), 49. Popelka (Kořenek, Komínek)


    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (41. Baldík) – Marek, Petrek, Krzak, Bartošák, Hlaváč, Mar. Novák, Spurný – Velecký, Pindel, Suchý (A) – Pastor, O. Sluštík (A), A. Urban – Pargač, J. Mach (C), M. Mach – Indrst, Kubík.
    Trenér: Ladislav Majkus

    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Kořenek, Vašíček, Ramert – Janeček, Tomajko, Sebera – Štefka, Popelka, Lehečka – Krejčiřík, Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Václav Šutara – Milan Gančarčík, Kamila Smetková

    Diváci: 635
    bahis siteleri