Kometa Brno – Olomouc 7:2 (kon.) | Liberec – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 5:2 (kon.)
Vítkovice – Přerov 2:4 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 5:4 (po pr.) | Jihlava – Zlín 5:2 (kon.)
Litvínov – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 5:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 23.09.2023, 16:30 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    49:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale domácím vyšlo! JAN KUČERA se dostal k volnému puku v podobném prostoru jako o chvíli dříve Vojáček. Domácí útočník ale se šancí naložil gólově a překonal Lokajíčka podruhé v utkání – 5:2. Asistence: Josef Teplý, Matěj Vojáček.
     
    41:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři krátce po návratu z kabin odskakují na 4:2! Kučera přihrál JANU HURTOVI, ten přebruslil hostujícího beka a Lokajíčka překonal po forhendovém blafáku, čímž zkompletoval hattrick. Asistence: Jan Kučera.
     
    38:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V přesilovce už to Bruslaři nestihli, ale to teď ve ŠKOENERGO Aréně nikoho nezajímá! Vojáček zpoza branky přihrál JANU HURTOVI a ten podruhé zápase z nebezpečné pozice naprosto nekompromisně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Matěj Vojáček a Matěj Gardoň.
     
    33:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Před brankou Boleslavi bylo opět rušno, čehož využil MAREK ČANČURA. Ten pálil z levého kruhu a protože Hora nic neviděl a hostující bek dobře zamířil, vlní se síť – 2:2. Asistence: Daniel Hála, Ondřej Pešek.
     
    26:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se prosazují podruhé a otáčejí stav! Gardoň krosovou přihrávkou oslovil JANA HURTA a ten z levého kruhu pověsil puk pod víko – 2:1. Asistence: Matěj Gardoň a Adam Vlasák.
     
    23:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Bruslaři pětiminutovou přesilovku využívají velmi brzy, početní převaha bude navíc pokračovat! Ránu Vlasáka vyrazil Lokajíček před sebe a JAN KUČERA z dorážky vyrovnává. Asistence: Adam Vlasák a Jan Hurt.
     
    20:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši uspěli na vhazování a díky tomu se dostávají do vedení! Nahození Čančury přímo před brankou usměrnil do Horova protipohybu DANIEL HÁLA – 0:1. Asistence: Marek Čančura a Ondřej Pešek.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 24. Kučera (A. Vlasák, Hurt), 27. Hurt (Gardoň, A. Vlasák), 39. Hurt (M. Vojáček, Gardoň), 42. Hurt (Kučera), 50. Kučera (Teplý, M. Vojáček) – 21. Hála (Čančura, Pešek), 34. Čančura (Hála, Pešek)


    BK Mladá Boleslav: D. Hora (Kovář) – A. Vlasák, Š. Němec, T. Moravec (C), Ri. Kubíček, Sypecký, Průšek – Teplý, Malínek (A), Hrouda (A) – Hurt, Kučera, Gardoň – M. Vojáček, Hruška, Vítek – Šachl, Dobner.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (D. Jansa) – M. Houdek (A), Dolhý (C), Skok, Hodinář, Hromádka, Cícha, Čančura – A. Dvořák, M. Soukup, Šiler – Pešek, Hála, J. Matějka – Řehoř, Mazanec (A), M. Hořejší – Sabiniok, Tchaliov, Makovec.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Micka, Zeliska – Hradil, Tuháček

    Diváci: 123
    bahis siteleri