Black Angels – Ostrava 5:4 (po pr.)
po prodl.
Black Angels
5:4 (1:2, 1:2, 2:0 - 1:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota 23.09.2023, 18:00 • Městská SH Louny • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    62:38 Daniel LUDVÍK - 5:4
     
    62:38
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Black Angels nakonec berou i druhý bonusový bod! DANIEL LUDVÍK si skvěle vyjel do středu hřiště a zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Renčín.
    54:42 Jakub HROMADA - 4:4
     
    54:42
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Daniel Ludvík našel před brankou volného JAKUBA HROMADU, který dokázal pohotovou střelou zamířit přesně do branky Ostravy! Asistence: Daniel Ludvík.
    42:00 Matouš BURIAN - 3:4
     
    42:00
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci nakonec střílejí gól! MATOUŠ BURIAN tedy střelou z levé strany překonává Binedra, který potřetí v zápase inkasuje! Velice důležitý moment pro domácí! Asistence: Radek Hanák.
    39:11 Lukáš HERBLICH - 2:4
     
    39:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Toto je skvělé pro Ostravu, která jde do dvoubrankového vedení! Šimon Kuczera nahrál přesně na LUKÁŠE HERBLICHA, který dokázal nadvakrát překonat brankáře Matiáška, který se zlobí na své spoluhráče! Asistence: Šimon Kuczera.
    32:11 Lukáš PEŠAT - 2:3
     
    32:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava se přeci jen znovu dostává do vedení! LUKÁŠ PEŠAT vystihl přihrávku a šel na Matiáška společně s Bräuerem, kterému nenahrál a sám dokázal překonat Matiáška, který čekal, že nahraje! Bez asistence.
    23:54 Martin OBUŠKEVIČ - 2:2
     
    23:54
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! MARTIN OBUŠKEVIČ na polovině hřiště z ničeho nic vystřelil a Binder to určitě také vůbec nečekal ,protože na střelu zareagoval dost pozdě. Asistence: Filip Neklan.
    18:19 Jakub RENČÍN - 1:2
     
    18:19
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Marek Fryš nahrál na volného JAKUBA RENČÍNA, který střelou z první prostřelil Bindera, který si tak čisté konto nepřenese do druhé třetiny. Asistence: Marek Fryš.
    6:27 Daniel CHATRNÝ - 0:2
     
    6:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nakonec se hostům podařilo vstřelit gól a vedou o dvě branky! Marcel Jakubec přihrál na DANIELA CHATRNÉHO, který střelou z levé strany zamířil přesně ke vzdálenější tyči a nedal Matiáškovy šanci na zákrok! Asistence: Marcel Jakubec.
    2:30 Šimon KUCZERA - 0:1
     
    2:30
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté střílí první branku utkání! U levého mantinelu dostal přihrávku Jan Daniš, který ihned posunul na nabíhajícího ŠIMONA KUCZERU, který bekhendovým blafákem překonal Matiáška, který poprvé v zápase inkasuje a hned z první střely. Asistence: Jan Daniš.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 19. Renčín (Fryš), 24. Obuškevič (Neklan), 42. M. Burian (R. Hanák), 55. Hromada (Ludvík), 63. Ludvík (Renčín) – 3. Kuczera (Daniš), 7. Chatrný (Jakubec), 33. Pešat, 40. Herblich (Kuczera)


    Využití: 1:0. Zásahy brankářů: 17:15.
    Black Angels: Körber (Matiášek) – Obuškevič, Fryš, V. Novotný, Kozák, Bauman, Neklan, Bouček – Beriac, Boček, Doležal, M. Burian, Sirotek, Ludvík, Bačinský, Čáslava, Hromada, R. Hanák, Renčín.
    Trenér: Tomáš Janeček

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Strakoš (Binder) – Friedel, Šulc, Pum, Šubert, Mikoláš, Jakubec, Kuczera, Košarišťan, Němec – Chatrný, Herblich, Turoň, Daniš, Bräuer, Pešat, M. Sedláček, L. Kučera, Pobořil.
    Trenér: Robert Segeťa

    Rozhodčí: Jiří Šedivý a Radek Štengl

    Diváci: 455
    bahis siteleri