Lille – Remeš 1:2 (kon.)
konec
Lille OSC
1:2 (0:2)
Stade de Reims
Úterý 26.09.2023, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Příjemné úterý u sledování Ligue 1! V pořadí již 6. kolo francouzské nejvyšší soutěže dnes večer na Stade Pierre-Mauroy uzavře duel mezi Lille a Remeší.
     
    LILLE OSC (10. místo)
    5 Z, 2–2–1, 7:7, 8 bodů

    Lille má za sebou poměrně vlažný vstup do soutěže, po kterém ho najdeme takřka přesně ve středu tabulky. Svěřenci trenéra Fonsecy mají zatím na kontě dvě výhry, dvě porážky a jednu remízu, přičemž v dosud posledním ligovém střetnutí si před dvěma týdny rozdělili body s Rennes po nerozhodném výsledku 2:2.

    Les Dogues nepodali nijak oslnivý výkon ani minulou středu v prvním utkání skupinové fáze Konferenční ligy, ve kterém se představili proti Lublani. Roli favorita sice nakonec potvrdili, k vítězství se ale prokousali celkem složitě – rozhodla penalta Davida ve 43. minutě a gól Yaziciho v samotném závěru souboje.

    Poslední zápasy Lille
    20. 9. (EKL): Lille – Ol. Lublaň 2:0
    16. 9. (L1): Rennes – Lille 2:2
    3. 9. (L1): Lille – Montpellier 1:0
    Vydřenou výhru proti Lublani před týdnem potvrdil Yazici.
     
    STADE DE REIMS (12. místo)
    5 Z, 2–1–2, 9:7 (+2), 7 bodů

    V nové sezóně se stále hledá také Remeš, která dosud nasbírala o bod méně a je až dvanáctá. Červenobílí sice otevřeli ročník dvěma výhrami v prvních třech zápasech, na půdě Mét pak ale vybojovali jen remízu 2:2 a černému koni z Brestu podlehli 1:2.

    Dosud poslední odehraný duel se přitom pro celek belgicko-anglického kouče Stilla nevyvíjel špatně, tedy aspoň jeho první poločas ne. Hned ve svém debutu v novém působišti se totiž prosadil Richardson a poslal domácí do vedení, jenže hosté pak po pauze otočili skrze góly Camary a Leese-Meloua.

    Poslední zápasy Remeše
    17. 9.: Remeš – Brest 1:2
    3. 9.: Méty – Remeš 2:2
    27. 8.: Montpellier – Remeš 1:3
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavním rozhodčím bitvy byl jmenován Jérémie Pignard, zatím letos v Ligue 1 pískal jen dva duely. Poněkud kuriózní je, že v obou nařídil penaltu, přičemž v jednom hned dvě. Co se asistentů týče, na stranách budou připraveni Hicham Zakrani a Laurent Coniglio.
     
    Úvodní sestavy:

    Lille OSC: Chevalier – Santos, Yoro, Umtiti, Ismaily – André (C), Gomes – Yazıcı, Haraldsson, Cabella – David.
    Náhradníci: Mannone – Alexsandro, Gudmundsson, Zedadka, B. Diakité, Cavaleiro, Miramón, Žegrova, Virginius.
    Trenér: Paulo Fonseca.

    Stade de Reims: Y. Diouf – Foket, Okumu, Abdulhamíd (C), De Smet – Matusiwa, Munetsi, Teuma – Itó, Daramy, Nakamura.
    Náhradníci: Olliero – Agbadou, I. Diakité, Edoa, Richardson, Khadra, Salama, O. Diakité, Diakhon.
    Trenér: Will Still.

    Rozhodčí: Wattellier – Zakrani, Coniglio.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný úterní večer, utkání začíná za půl hodiny! Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Na poslední chvíli došlo ke změně na postu hlavního sudího, Pignarda nahradí Eric Wattellier.
     
    Oba týmy vyráží na osvětelenou hrací plochu, domácí ve svých tradičních červených dresech a hosté ve světle modrých. Za malou chvíli v Lille odstartujeme.
     
    Úvodí výkon obstará Remeš, jdeme na to!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fanoušci se hned v úvodních sekundách duelu zhrozili, Daramy se po dlouhém nákopu uvolnil ve vápně a zakončil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Jeho pokus se nicméně počítat nebude, jelikož byl v ofsajdu.
     
    2
    Duel je na malou chvíli zastaven, hlavní rozhodčí Wattelier podle všeho řeší nějaké technické problémy. Doufejme, že brzy bude vše napraveno.
     
    3
    Inu, začínáme hodně zajímavě. Eric Wattellier po pár desítkách sekund odstupuje z trávníku, kde ho nahradí původně čtvrtý sudí Ali Djedid. Přiznám se, že momentálně vůbec nevím, proč tomu tak je.
     
    5
    Duel pokračuje i s novou tváří ve žlutém dresu. Jen krátce po restartu se do šance dostal domácí Yazıcı, který ze slibné pozice minul hostující svatyni.
     
    6
    Další postavení mimo hru, postranní arbitr znovu nachytal Daramyho. Zatím se na Stade Pierre-Mauroy spíše nehraje než hraje, utkání se hodně kouskuje.
     
    7
    Remeš kontrolovala balón a snažilo se postoupit dopředu po levém křídle, ale Lille je nepustilo za středovou lajnu. Míč si nyní zpracovává Gomes.
     
    8
    Munetsi se prosadil po krásné souhře, radost hráčů Stade ale měla jepičí život! Hostující útočník byl totiž v naprosto jasném ofsajdu, zásah tak určitě platit nemůže.
     
    10
    Dění se po neuznané trefě Remeše drží na středu hřiště, Lille hledá skulinu v obraně soupeře.
     
    11
    Nakamura se nyní krátkou přihrávkou pokusil připravit střelu pro Ita, jeho nabídku ale v bezprostřední blízkosti brány zachytil bránící protihráč.
     
    12
    Remeš právě vstřelila branku!
    Tentokrát už o platnosti zásahu nemůže být pochyb, domácí doplácí na vlažný start a rychle inkasují! Po prvním rohu červenobílých následovala série nebezpečných odrazů před Chevalierovou svatyní, přičemž nedostatečně hlídaný MOHAMED DARAMY hlavou míč úspěšně nasměroval za gólmana – 0:1!
    12. Mohamed DARAMY - 0:1
     
    14
    Lille se pokusilo na inkasovaný gól rychle odpovědět, dvojice obránců ale na pravé straně ukázkově zastavila Cabellu a donutila ho zahrát míč za bránu.
     
    16
    Remeš právě vstřelila branku!
    S Les Dogues to začíná vypadat opravdu špatně! Remeš využila hodně laxního přístupu domácí obrany a udeřila z rychlého brejku, když Munetsi zprava naservíroval míč na střed na volného KEITU NAKAMURU a ten následně zakončil přesně za naprosto bezmocného brankáře. S tímhle Chevalier nemohl nic dělat – 0:2!
    16. Keito NAKAMURA - 0:2
     
    17
    Munetsi to nyní trochu přehnal s důrazem a zapisuje si do statistik útočný faul, Lille získává volný kop na své polovině hřiště. Uvidíme, co z něj upeče.
     
    18
    Gomes zachránil domácí před dalším katastrofickým útokem Remeše a zachytil přihrávku protihráče na středovém kruhu. Les Dogues míří do útoku.
     
    19
    Okumu si pohlídal Cabellu a nedovolil mu zakončit, hra bude pokračovat odkopem z dílny Dioufa.
     
    20
    Itó hodně nevěřícně zírá na rozhodčího. Umtiti ho sice poměrně jasně podrazil, dění ale pokračuje dál. Podle náhradního sudího Djedida bylo vše v pořádku.
     
    21
    Na Stade Pierre-Mauroy nesledujeme zrovna dvakrát atraktivní bitvu, kterou navíc přerušuje ošetřování Yazıcıho. Zdá se, že domácí budou střídat.
     
    23
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Yusuf Yazıcı, přichází Edon Žegrova. Záložník sice z pažitu odešel po svých, přeci jen se ale jedná o vynucené střídání ze zdravotních důvodů.
     
    24
    Santos poponesl míč dopředu a z křídla se jej pokusil poslat na spoluhráče na střed, jeho pas ale zachytil jeden z borců v modrém. Diouf si jistě oddechl.
     
    25
    Balón se drží na kopačkách domácích obránců, kteří hledají nějakou cestu zpět před vápno soupeřů. Do dlouhé kombinace se občas zapojuje i Chevalier.
     
    26
    Žegrova sice krátkou přihrávkou vysunul dopředu Cabellu, kterého ale následně protihráč nepustil do zakončení. Lille získalo aspoň outové vhazování.
     
    27
    LOSC v posledních minutách dominuje co se držení míče týče, jeho nepříliš oslnivé kombinace ale plody nenesou. Obrana Stade má zatím celkem málo práce.
     
    29
    Santos se těsně před vápnem nedokázal dostat za silného soka, který jej odstavil od balónu.
     
    30
    Domácí ani tentokrát nedokázali dlouhou sérii přihrávek přetavit ve větší šanci. Zdá se, že Will Still má své dnešní soupeře naprosto perfektně přečtené.
     
    31
    Tahounem většiny akcí Lille je momentálně Žegrova, jenž se ale v konkurenci protihráčů na pravém křídle trápí. Hosté ho k ničemu nepouští.
     
    32
    Chevalier popoběhl ven z vápna rozehrát odražený míč na opodál stojícího Umtitiho, čímž svým spoluhráčům usnadnil návrat zpět na polovinu Remeše.
     
    33
    Uff, tohle nikdy nevidíme rádi. U středové čáry se velmi ostře srazili Itó a Umtiti, na hřiště okamžitě vyráží zdravotníci. Zřejmě budou potřeba i nosítka.
     
    35
    Zatímco japonský legionář v dresu Stade se pomalu oklepává a nejspíš bude pokračovat, zadák Lille je evidentně otřesen a pro dnešek určitě dohrál.
     
    36
    No pozor, Umtiti se po pár vteřinách v zámezí vrací zpět na hřiště. Můžeme jen doufat, že nakonec opravdu nešlo o nic vážného, a obránce je v pořádku.
     
    37
    Diouf zkrotil skákající míč po nepovedeném domácím nákopu a schoval ho do svého náručí.
     
    38
    Žegrova byl při svém tažení faulován Okumem a nedlouho poté i Nakamurou, sudí po prohřešku druhého jmenovaného nařizuje standardku.
     
    39
    Pro Lille je toto bez nadsázky poločas hrůzy, další domácí borec se v bolestech válí na trávníku. Dění nicméně zatím pokračuje dál.
     
    40
    Střídající Žegrova je zatím jednoznačně nejaktivnějším hráčem Les Dogues, své pěkné sólo nyní zakončil zblokovanou střelou. Uvidíme další roh.
     
    41
    Po kopu od praporku následovala prudká rána z voleje z dílny volného Davida, kterou ovšem Diouf řešit nemusel. Balón totiž mířil velmi vysoko nad.
     
    42
    První poločas se na Stade Pierre-Mauroy chýlí ke konci. Lille by ještě před pauzou evidentně rádo aspoň snížilo, jenže si stále nevypracovalo větší šanci.
     
    43
    Za pár desítek sekund začne nastavení, které bude vzhledem k několika ošetřováním a vynucené záměně rozhodčích v úvodu bitvy zřejmě hodně tučné.
     
    44
    Hra se v závěru úvodní půle nese ve velmi podobném stylu jako v předcházejících minutách. Na balónu je Lille, které se prezentuje vlažnou ofenzivou.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje hned 6 minut.
     
    45+1
    Rozhodčí přerušuje bitvu poté, co byl Teuma podražen těsně za středovou čarou. Akce Remeše tak bude moct po krátké přestávce pokračovat.
     
    45+2
    Kouč Still se za zákrok na Teumu dožadoval žluté karty, ale zbytečně. Následná akce Remeše velmi rychle vyhořela, Lille dostalo míč zpět pod kontrolu.
     
    45+3
    Daramyho na křídle stíhá Umtiti, který mu nechává jen naprosté minimum prostoru. Uvidíme, co zatím produktivní hostující borec vymyslí tentokrát.
     
    45+4
    Hosté získávají outové vhazování v pozici těsně vedle domácího vápna, LOSC tak v posledních momentech prvního poločasu čekají těžké chvíle.
     
    45+5
    Chvíli to vypadalo, že Lille z rychlého útoku vybojovalo roh, ale nakonec uvidíme jen odkop z dílny Dioufa. Domácí zřejmě byli v postavení mimo hru.
     
    45+6
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:07.
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 2:0. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 1:7.
     
    Inu, domácí fanoušci si dnešní duel nejspíš moc neužívají. Remeš totiž hned v úvodu využila dvou chyb laxní obrany a dostala se do vedení, přičemž následně úplně zavřela svou polovinu hřiště a svým soupeřům až do přestávky nic nedovolila. Ze strany Lille je to zatím opravdu chabý výkon a pokud chtějí svěřenci kouče Fonsecy pomýšlet na body, budou muset přidat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Samuel Umtiti, přichází Alexsandro. Opět se jedná o střídání z důvodu zranění, ač domácí zadák první poločas přeci jen dokončil.
     
    47
    Nevím, co si domácí řekli v kabině, ale zdá se, že je to nakoplo. Po rychlé akci Cabelly chtěl střelou Dioufa překvapit Žegrova, jehož pokus byl ale zblokován.
     
    48
    Nakamura sice odzbrojil protihráče na středovém kruhu, jenže s pomocí faulu. Lille se vrací na balón.
     
    49
    Žegrova sice statečně bojoval, na pravé straně se ale přes dva soky nedostal. Remeš ubránila další útok LOSC, Diouf bude za chvíli odkopávat.
     
    50
    Nakamura si znovu počínal za hranicí pravidel. Domácí jsou ve druhém poločase jasně lepším týmem a chtějí co nejdříve vymazat své manko.
     
    51
    Snad vůbec první přesnou střelu Lille má na svědomí Žegrova, jehož pokus byl nicméně jen propagační. Hbitý Diouf balón bez větších obtíží zkrotil.
     
    52
    Brankář Remeše se nyní rozhodl míč rozehrát nakrátko. Okumu se pár sekund nato prezentoval dlouhým nákopem, který domácí snadno uhasili.
     
    53
    Rozhodčímu došla trpělivost s Keitem Nakamurou (REI), který si od začátku druhé půle počíná hodně neomaleně. Za další faul vidí žlutou kartu.
     
    54
    Diouf si počíhal na standardku a vyskočil si za letícím míčem, Lille tak ani teď pořádně nezahrozilo.
     
    55
    Žegrova chtěl vystrčit dopředu aktivního Haraldssona, místo něj se ale ke skákajícímu balónu jako první dostal pouze vracející se hostující zadák.
     
    56
    Cabella po dlouhé době vybojoval roh pro LOSC, balón za svatyni vysunul dotěrný Matusiwa.
     
    57
    Tak tohle byla velká paráda z dílny Dioufa! Domácí gólman perfektně vystihl míč, který se po nepříjemné hlavičce Yora ve vápně odrazil od země přesně pod břevno! Parádní zákrok!
     
    58
    Domácí pořád dominují ve statistice držení míče, která stále činí 70 % – 30 %. Nyní se ovšem snad poprvé od pauzy dopředu vydávají svěřenci kouče Stilla.
     
    59
    Munetsiho během souboje o letící balón uzemnil Cabella, který do bitvy vlétl jako hurikán. Kartu sice za svůj nešikovný zákrok nevidí, faul ale odpískán byl.
     
    61
    Máme za sebou hodinu hry, Lille na vyrovnání zbývá třicet minut. Jeho další akci teď pokazil Haraldsson, jehož přihrávka šla přesně na kopačku protihráče.
     
    62
    Remeš pokračuje ve velmi odpovědném výkonu v defenzívě a hatí jednu akci za druhou, LOSC se ani tentokrát nepodařilo prorazit před Dioufa.
     
    63
    Nyní je za svůj faul napomínán také jeden z domácích, konkrétně jde o Tiaga Santose (LIL).
     
    64
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Hákon Arnar Haraldsson, přichází Ivan Cavaleiro.
     
    65
    Cavaleiro je jen pár sekund po vstupu na trávník strategicky faulován, rozvíjející se domácí výpad už v samotném zárodku utnul Thomas Foket (REI).
     
    66
    Cabello protáhl míč dopředu po pravé straně a přihrávkou do běhu chtěl vystrčit vpřed Cavaleira, který ale nedokázal nepovedený balón včas doběhnout.
     
    67
    Gomes se prezentoval velmi pěkným balónem na nabíhajícího Cavaleira, jehož následné uspěchané zakončení zamířilo hned několik metrů nad bránu.
     
    68
    Yoro výborně odzbrojil protihráče na středu hřiště a nastartoval další útok Lille. Žegrova jen pár sekund nato znovu zkusil centrovat, ani nyní ale nikoho nenašel.
     
    69
    LOSC ještě nehází ručník do ringu, tohle byla slušná šance! Cavaleiro srazil Žegrovův balón zprava na Cabellu, který se odpoutal od protihráče a zamířil těsně vedle bližší tyče!
     
    70
    Ale pozor, jen pár sekund nato zahrozila také Remeš! Jedovatou střelou z hranice vápna se prezentoval Munetsi, Chevalier balón jen tak tak stihl vyrazit mimo nebezpečí!
     
    71
    Foket si zahrává s ohněm, na levém křídle fauloval Davida. Lille si vyzkouší celkem slibnou standardku.
     
    73
    Cavaleirův přetažený balón spadl za zadní tyč, kam si pro něj vyběhl Diouf. Stade se zmocnilo míče a může se pokusit přesunout hru zpět před Chevaliera.
     
    74
    Uvidíme další rohový kop v podání domácích. Těm se začíná velmi rychle krátit čas na srovnání...
     
    75
    Okumu se obětoval a na poslední chvíli se vložil do potenciálně nebezpečné střely Cavaleira, přičemž protihráč na něj následně nešikovně spadl.
     
    76
    Srážka v hostujícím vápně nakonec zřejmě nebyla tak bolestivá, jak se zdálo. Oba borci pokračují v utkání, což je hlavně u Okumy trochu překvapivé.
     
    77
    Střídání v týmu Stade de Reims:
    ze hřiště odchází Mohamed Daramy, přichází Amine Salama,
    ze hřiště odchází Keito Nakamura, přichází Reda Yousef Khadra,
    ze hřiště odchází Teddy Teuma, přichází Valentin Atangana Edoa.
     
    78
    Po celkem dlouhé době promluvil do hry jeden z postranních rozhodčích, který ukončil velmi rychlý výpad Remeše. Lille tak získává volný kop.
     
    79
    Lille právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, na Stade Pierre-Mauroy to bude ještě hodně zajímavé! Ismailyho krátký centr v kontaktní gól přetavil BENJAMIN ANDRÉ, který si naběhl ke vzdálenější tyči a obral zasahujícího Dioufa o čisté konto přesnou hlavičkou! Na severu Francie je zaděláno na drama – 1:2!
    79. Benjamin ANDRÉ - 1:2
     
    80
    Praporek tentokrát šel nahoru na druhém konci hřiště. Cavaleiro se snažil něco vymyslet na pravé straně, než jeho snahy utnul asistent rozhodčího.
     
    81
    V ochozech panuje podstatně živější atmosféra než před Andrého zásahem. Svatyně Remeše je pod velkým tlakem, hosté to budou mít ještě těžké.
     
    82
    Diouf si navzdory inkasovanému gólu na hřišti počíná výborně. Nyní zneškodnil Ismailyho balón z křídla, a okamžitě tak ukončil domácí akci.
     
    83
    Ismaily teď rozdýchává nepříjemnou srážku s Edoou, kterou rozhodčí vyhodnotil jako faul ze strany druhého jmenovaného. Míč tak získává LOSC.
     
    84
    Khadra byl zřejmě ještě před posledním obráncem, Salama ale zcela jistě ne. Krátká přihrávka na levém křídle tak vede k odpískanému ofsajdu Stade.
     
    86
    Lille se krátkými přihrávkami prokousává skrz pevnou hostující obranou, která ho nehodlá pustit před Dioufa. Ten je tak nyní vesměs bez práce.
     
    87
    Závěr utkání se zřejmě o pár vteřin protáhne, jeden z hráčů Remeše se totiž nyní zřejmě potýká s křečí. Kouč Still během přerušené hry chystá střídání.
     
    88
    Střídání v týmu Stade de Reims:
    ze hřiště odchází Džunja Itó, přichází Ibrahim Diakité,
    ze hřiště odchází Thomas Foket, přichází Emmanuel Agbadou.
     
    89
    Ismailyho skákající projektil proletěl kolem zadní tyče, pozorný Diouf se za ním jen ohlédl.
     
    90
    Jdeme do finále, začíná tříminutové nastavení.
     
    90+1
    Cabella zklamaně máchá rukama, jeho nadýchaný nákop do vápna ke střele nevedl. Ani jeden z hráčů Lille se k mírně přetaženému míči nedostal včas.
     
    90+2
    Tohle byly hodně nepříjemné chvíle pro Lucase Chevaliera! Obrana LOSC trestuhodně ztratila míč na hranici vlastního vápna a dovolila Edouovi zakončit, přičemž překvapený domácí gólman zvládl ránu jen vyrazit před sebe! Na dorážku číhal Salama, ale nedostal se k balónu včas!
     
    90+3
    Na druhém konci hřiště pálil Ribeiro, který pro změnu úplně přestřelil. To bude pro dnešek asi vše.
     
    90+4
    Cavaleiro v samotném závěru spálil obrovskou šanci Lille, možná asi největší v celém zápase! Útočník ze složité pozice poslal míč těsně vedle zadní tyče, šlo opravdu jen o centimetry!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:0. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 4:19.
     
    Stade Pierre-Mauroy hlásí dohráno, loupežníci z Remeše si domu odváží všechny body! Lille zaspalo start a kvůli velmi vlažnému výkonu své obrany v úvodu hned dvakrát inkasovalo, přičemž v následném průběhu duelu naráželo na skálopevnou obranu Stade. Svěřenci Willa Stilla podali naprosto perfektní výkon v defenzívě, díky kterému se mohou radovat z cenného skalpu.
     
    Červenobílí se díky vítězství vyhoupli z dvanáctého místa až do první pětky soutěže, přičemž už v neděli se pokusí na dnešní úspěch navázat proti trápícímu se Lyonu. LOSC pak ve stejný den vyrazí na půdu Le Havre.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:10:29)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 79. André (Ismaily) – 12. Daramy (Munetsi), 16. Nakamura (Munetsi)

    Karty:   63. Santos (LIL) – 53. Nakamura (REI), 65. Foket (REI)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:0. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 4:19.
    Lille OSC: Chevalier – Santos, Yoro, Umtiti (46. Alexsandro), Ismaily – André (C), Gomes – Yazıcı (23. Žegrova), Haraldsson (64. Cavaleiro), Cabella – David.
    Náhradníci: Mannone – Gudmundsson, Zedadka, B. Diakité, Miramón, Virginius.

    Trenér: Paulo Fonseca.

    Stade de Reims: Y. Diouf – Foket (88. Agbadou), Okumu, Abdulhamíd (C), De Smet – Matusiwa, Munetsi, Teuma (77. Edoa) – Itó (88. I. Diakité), Daramy (77. Salama), Nakamura (77. Khadra).
    Náhradníci: Olliero – Richardson, O. Diakité, Diakhon.

    Trenér: Will Still.

    Rozhodčí: Wattellier – Zakrani, Coniglio.
    bahis siteleri