Žilina – Skalica 5:3 (kon.)
konec
MŠK Žilina
5:3 (2:0)
MFK Skalica
sk Pátek 29.09.2023, 17:30 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žilina dala gól! Domáci zakombinovali pred šestnástkou hostí, MÁRIO SAUER si narazil loptu s Patrikom Iľkom a následne spoza šestnástky krásnou strelou vymietol všetky pavučinky v ľavom hornom rohu Junasovej bránky!
     
    90+3
    Obrovská šanca hostí, z ľavej strany pálil Yann Yao, ale mieril nad Belkovu bránku!
     
    90+2
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Samuel Gidi, prichádza Andrej Stojčevski.
     
    87
    Striedanie v tíme MFK Skalica:
    z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Adam Morong.
     
    83
    Žilina dala gól! Po rohu MŠK sa ku centru dostal Mário Sauer, ktorý poslal jemný lob pred skalickú bránku. Tam už číhal HENRY ADDO, ktorého hlavička sa po odraze od trávnika dostala do siete Martina Junasa!
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Skalica:
    z ihriska odchádza Martin Mášik, prichádza Martin Černek.
     
    78
    Žilina ale okamžite útočí, Sauer našiel naľavo Bariho, ktorý nabil do výbornej pozície Ďurišovi, no ten v akrobatickom zakončení Martina Junasa neprekonal!
     
    75
    Skalica dala gól! Nuž a je vyrovnané, 3:3! Vlasko prihrávkou na pravú stranu našiel Krčíka, ktorý poslal výborný center na zadnú tyč, kde sa do hlavičky oprel YANN YAO a vyrovnal!
     
    73
    Žltá karta pre tím MFK Skalica (Martin Mášik).
     
    70
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Timotej Jambor, prichádza Henry Addo.
     
    67
    Striedanie v tíme MFK Skalica:
    z ihriska odchádza Daniel Smékal, prichádza Dino Špehar,
    z ihriska odchádza Róbert Matejov, prichádza Adam Gaži.
     
    63
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Xavier Adang, prichádza Mário Sauer,
    z ihriska odchádza Antoin Essomba, prichádza Patrik Iľko.
     
    62
    Skalica dala gól! Lenže domáci následne prepadli v obrane, po ľavej strane im ušiel Yann Yao, našiel ideálnou prihrávkou RÓBERTA MATEJOVA a ten znovu znižuje na rozdiel jediného gólu!
     
    61
    Žilina dala gól! Žilina po výkone lopty od Junasa získala loptu v strede poľa, domáci sa vyrútili do útoku, jeden z obrancov nedokázal odkopnúť loptu DÁVIDOVI ĎURIŠOVI a ten loptu peknou strelou upratal k ľavej tyči skalickej bránky!
     
    52
    Po rohovom kope hostí sa do rýchleho protiútoku dostala Žilina, Adang našiel z pravej strany prihrávkou pred Junasovu bránku úplne voľného Essombu, ktorý ale v jasnej pozícii pálil tesne vedľa pravej tyče skalickej bránky! Neuveriteľné!
     
    50
    Skalica dala gól! Prvá výstraha Žiline nestačila a tak prichádza gól hostí po zaváhaní žilinskej obrany. Mášik našiel ideálne DANIELA SMÉKALA, ktorý krásnou strelou pod brvno strieľa kontaktný gól hostí!
     
    49
    Prvá vážna výstraha hostí pre defenzívu Žiliny! Yao našiel prihrávkou Smékala, ktorého strelu Belko vyrazil a následne už spomínaný Yann Yao v dorážke trafil ľavú tyč žilinskej bránky!
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Dominik Javorček, prichádza Krisztian Bari.
     
    35
    Prvú strelu v zápase v podaní hostí si pripisuje Mášik, ktorý prevetral rukavice Ľubomíra Belka po rýchlej akcii z pravej strany.
     
    27
    A mohlo to byť 3:0! Šošoni zahrali rohový kop na hranicu šestnástky hostí, kde bol znovu pripravený Patrik Leitner. Mieril k ľavej tyči, Junas však loptu opäť excelentne vyrazil! Nuž a dorážky Šošonov boli zastavené pre postavenie mimo hru.
     
    22
    Ďalšia strela Šošonov, tentoraz z druhej vlny pálil nabiehajúci Patrik Leitner. Mieril však do stredu bránky a tak Junas s jeho pokusom nemal vážnejší problém.
     
    18
    Žilina dala gól! Znovu rýchly protiútok Žiliny, Jambor exkluzívnou prihrávkou vysunul do šance ANTOINA LOICA ESSOMBU, ktorý prestrelil nešťastného Martina Junasa!
     
    15
    Na Junasovu bránku sa valí doslova lavína útokov, tentoraz z pravej strany prudko pálil Rusnák, Junas loptu reflexívne vyrazil na ďalší rohový kop pre MŠK!
     
    12
    Žilina dala gól! Rýchla akcia MŠK po pravej strane, Rusnák našiel na hranici šestnástky hostí Gidiho, ktorého strelu ešte Junas dokázal vyraziť, no na dorážku DÁVIDA ĎURIŠA z ľavej strany už bol gólman hostí prikrátky!
     
    10
    Priamy kop Žiliny napokon po rozhodovaní trojice hráčov zahral Dávid Ďuriš. Jeho prudká strela mierila do stredu bránky, kde bol pripravený Martin Junas, hoci loptu musel krotiť na dvakrát.
     
    6
    Ďalšia krásna akcia Žiliny, zvnútra šestnástky pálil Adang, ale pozorný Junas jeho tvrdú strelu vyrazil.
     
    3
    Timotej Jambor z priameho kopu výborne vystrelil, mieril k ľavej tyči, ale Junas bravúrnym zákrokom vyrazil loptu na rohový kop!

    Dávid Švec

    Branky: 12. D. Ďuriš, 18. Essomba (Jambor), 61. D. Ďuriš, 83. Addo (Sauer), 90+3. Sauer (Iľko) – 50. Smékal (Mášik), 62. Matejov (Yao), 75. Yao (Krčík)

    Karty:   73. Mášik (SKA)


    MŠK Žilina: Belko – Leitner, Minárik (C), Ndjeungoue – Rusnák, Gidi (90+2. Stojčevski), Adang (63. Sauer), Javorček (46. Bari) – Essomba (63. Iľko), Jambor (70. Addo), D. Ďuriš.
    Náhradníci: Badžgoň – Kopas.

    Trenér: Jaroslav Hynek

    MFK Skalica: Junas – Krčík, Ranko, Palacios, Rudzan – Matejov (67. Gaži), Mášik (81. Černek), M. Nagy (C), Yao – Vlasko (87. Morong) – Smékal (67. Špehar).
    Náhradníci: Luksch – Alves, Moura, Kousal.

    Trenér: Pavol Majerník

    Rozhodčí: Kružliak – Poláček, Hrmo

    Diváci: 1321
    bahis siteleri