NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:1 (kon.) | Washington – Detroit 4:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 4:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:1 (po pr.) | Seattle – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
New York Rangers
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
New Jersey Devils
Pátek 29.09.2023, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 OTHMANN - 2:3
     
    59:26
    Rangers právě vstřelili branku! Je sníženo! Gustafsson při střele sice zlomil hůl, kotouč se však dostal na hůl BRENNANA OTHMANNA, který tvrdou dělovku přibližuje svůj tým opět pouze na rozdíl jediného gólu! Asistence: Erik Gustafsson a K'Andre Miller.
    58:25 MCLEOD - 1:3
     
    58:25
    New Jersey právě vstřelilo branku! Je zřejmě rozhodnuto! Po chybě na modré čáře se dostal ke kotouči MICHAEL MCLEOD a dovezl kotouč do odkryté branky! Bez asistence.
    40:26 BRATT - 1:2
     
    40:26
    New Jersey právě vstřelilo branku! Hosté jdou opět do vedení rychle po statrtu třetí části! JESPER BRATT nabral rychlost, vyměnil si kotouč s Bahlem a přesně zakončil. Asistence: Kevin Bahl a Luke Hughes.
    29:47 GUSTAFSSON - 1:1
     
    29:47
    Rangers právě vstřelili branku! Tak to není povedený vstup pro Kallgrena! Rangers podnikli rychlý výpad, na jehož konci stál ERIK GUSTAFSSON! Domácí zadák přesnou ranou zápěstím pod horní tyč srovnává stav! Asistence: Braden Schneider a Will Cuylle.
    18:51 TOFFOLI - 0:1
     
    18:51
    New Jersey právě vstřelilo branku! Hosté jdou do vedení! Šimon Nemec našel křižnou přihrávkou TYLERA TOFFOLIHO, jenž ještě v otočce hledal lépe postaveného spoluhráče. Jeho přihrávka však zajela mezi betony domácího brankáře a dočkali jsme se tak změny skóre. Asistence: Šimon Nemec a Jack Hughes.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 30. Gustafsson (Schneider, Cuylle), 60. Othmann (Gustafsson, K´A. Miller) – 19. Toffoli (Nemec, J. Hughes), 41. Bratt (Bahl, L. Hughes), 59. McLeod


    New York Rangers: Šesťorkin (41. Domingue) – Miller, Fox, Gustafsson, Jones, Schneider, Emberson – Kreider, Zibanejad, Lafreniere – Cuylle, Brodzinski, Kakko – Othmann, Bonino, Wheeler – Blidh, Henriksson, Belzile.
    Trenér: Peter Laviolette

    New Jersey Devils: Schmid (30. Kallgren) – Marino, Nemec, Wotherspoon, Bahl, L. Hughes, Miller – Toffoli, J. Hughes, Bratt – Foote, McLeod, Clarke – Willman, Nosek, Lazar – Bowers, Dowling, Thompson.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: South, Hebert – Barton, Grillo
    bahis siteleri