NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:1 (kon.) | Washington – Detroit 4:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 4:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:1 (po pr.) | Seattle – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Pátek 29.09.2023, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Drew O'CONNOR - 3:1
     
    59:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přece jen se DREW O'CONNOR dočkal svého druhého gólu. Domácí hned vybojovali kotouč a poté si jej posunuli. Útočník Pens vjel do útočného pásma a bekhendem puk dopravil do opuštěné klece. 3:1. Asistence: Noel Acciari.
    48:48 Drew O'CONNOR - 2:1
     
    48:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé v utkání vedou! Eller získal u mantinelu čas a prostor, aby mohl předložit kotouč před bránu tečujícímu DREWU O'CONNOROVI, jenž umístil hrací předmět do branky. 2:1. Asistence: Lars Eller a Marcus Pettersson.
    39:19 Tage THOMPSON - 1:1
     
    39:19
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Nejlepší kanonýr Buffala z minulé sezony se prosazuje! TAGE THOMPSON nabral velkou rychlost, natlačil se před obránce Gravese a v zakončení prokázal velkou kvalitu, když puk dostal za Jarryho beton. 1:1. Asistence: Jordan Greenway.
    31:27 Rickard RAKELL - 1:0
     
    31:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ve 32. minutě se domácí celek dostává do vedení! Sidney Crosby dostal na hokejku přihrávku Rusta a zpoza brány vybídl mezi kruhy stojícího RICKARDA RAKELLA, který to poté trefil naprosto přesně. 1:0. Asistence: Sidney Crosby a Bryan Rust.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 32. Rakell (Crosby, Rust), 49. O'Connor (Eller, Pettersson), 60. O'Connor (Acciari) – 40. Thompson (Greenway)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (Nedeljkovic) – Letang, Graves, Karlsson, Pettersson, Ruhwedel, Shea – Rust, Crosby, Rakell – Nylander, Malkin, Smith – Nieto, Eller, O'Connor – Carter, Acciari, Wagner
    Trenér: Mike Sullivan

    Buffalo Sabres: Comrie (Houser) – Bryson, R. Johnson, Metsa, Novikov, Stillman, Clague – Benson, Thompson, Greenway – Biro, Mittelstadt, Peterka – Cederqvist, Kozak, Neučev – Rosén, Kulich, Girgensons
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Luxmore, Lambert – Alphonso, Shewchyk
    bahis siteleri