Chrudim – Slavia 6:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:3 (3:2)
SK Slavia Praha
Sobota 30.09.2023, 18:00 • Sportovní hala Heřmanův Městec • 1. Futsal liga • 4 • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    35:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    DAVID DROZD poslal balon neomylně do šibenice slavistické branky a zřejmě rozhoduje o osudu dnešního mače – 6:3!
     
    30:53
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí poprvé v utkání odskakují na rozdíl dvou branek! David Drozd parádním lobem vyslal do úniku svého bratra PAVLA DROZDA, který ukázkovým přehozem slavistického brankáře uklidňuje chrudimské fanoušky – 5:3!
     
    29:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak je důležité míti Andrého, to je rovnice, která dnes platí již potřetí! Tentokrát se chrudimská akvizice podepsala pod další brankou, perfektní asistencí našel před brankou volného PAVLA DROZDA, jenž již neměl práci složitou – 4:3!
     
    28:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Chrudimská defenzíva nechala na vlastní polovině neobsazeného Havrdu, jehož nástřel na zadní tyči našel nepokrytého JANA KŘEMENA, od jehož zad se balon odrazil přímo do sítě – 3:3!
     
    18:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak je to zatím zápas brankáře Žežulky, tento gól mohl mít. ANDRÉMU se sice střela z pravé strany nevydařila tak, jak by chtěl, přesto ale zapadla přesně k tyči slavistické branky – 3:2!
     
    16:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ MÍČA napodruhé umístil míč do šibenice a srovnává stav utkání – 2:2!
     
    11:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Parádní akce chrudimských futsalistů znamená obrat! Matěj Slováček křižným pasem našel DAVIDA DROZDA, ten ukázkově zvládl souboj jeden na jednoho a následnou ranou propálil slavistického brankáře – 2:1!
     
    07:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tlak chrudimských futsalistů nemohl dopadnout jinak! Dvojice zahraničních hráčů to znovu perfektně vykombinovala, na konci celé akce byl ANDRÉ, jenž prudkou ranou pod břevno nedal hostujícímu brankáři šanci zareagovat – 1:1!
     
    02:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché nyní ukázala Slavia, která se v Heřmanově Městci dostává do vedení! Sandetskyi připravil míč na střed hřiště pro ONDŘEJE MÍČU, který prudkou ranou po zemi prostřelil brankáře Jacksona – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 8. André (Everton), 12. D. Drozd (Slováček), 19. André (Drozd), 30. P. Drozd (André), 31. P. Drozd (D. Drozd), 36. D. Drozd (10 m kop) – 3. Míča (Sandetskyi), 17. Míča, 29. Křemen (Havrda)

    Karty:   11. Slováček (CHR) – 14. Kuchta (SLA), 19. Sandetskyi (SLA), 27. Hrdina (SLA), 33. Havrda (SLA)


    FK Chrudim: Jackson (Špánik) – P. Drozd, André, Everton, Max – Záruba, Mareš, Koudelka, D. Drozd, Balog, Krotil, Slováček (C)
    Trenér: Alecio

    SK Slavia Praha: Žežulka (Vondráček) – Havrda, Kuchta, Homola, Křemen – Brychta, Sandetskyi, Sita, Kuča, Míča, Vaktor, Kodatskyi
    Trenér: Zdeněk Sláma

    Rozhodčí: Rygl, Gasnárek – Kabeláč