Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:3 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:5 (po pr.)
Litvínov – Třinec 6:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 01.10.2023, 15:30 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Na závěr ještě drobná úprava celkového skóre. Závar před Hrachovinou využil TOMÁŠ FOŘT, který tak snížil na konečných 2:5. Asistence: Juhamatti Aaltonen.
     
    50:59
    České Budějovice právě vstřelily branku! Hosté si ale čtyřbrankový náskok berou vzápětí zpět. MARTIN BERÁNEK dostal od Přikryla z pravé strany přesnou přihrávku před levou tyč, odkud hned zamířil do odkryté klece. Asistence: Filip Přikryl a Milan Gulaš.
     
    49:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Domácí snižují na rozdíl tří branek, Aaltonen udělal stahovačku na levém kruhu a poslal přihrávku přes osu na pravý kruh, kde číhal osamocen FILIP PYROCHTA. Ten střelou z první rozvlnil síť za Hrachovinou. Asistence: Juhamatti Aaltonen.
     
    45:43
    České Budějovice právě vstřelily branku! Náskok Motoru narůstá dále. Z levého kruhu z velkého úhlu vypálil JOSEF KOLÁČEK. Jeho pokus propadl Novotnému, hostující tým odskakuje do vedení 4:0. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    31:17
    České Budějovice právě vstřelily branku! Tohle je ledová sprcha pro domácí hokejisty. V polovině utkání prohrávají už o tři branky.
    Přímo před bránou se ocitl JAN ORDOŠ, který ze slotu zamířil do pravé šibenice. Asistence: Milan Doudera a Mikuláš Hovorka.
     
    20:59
    České Budějovice právě vstřelily branku! Hosté se dostali do protiakce, kde po povedené souhře umístil z levé strany po Douderově nahození FILIP PŘIKRYL puk za záda Novotného a navýšil na 2:0. Asistence: Milan Doudera.
     
    04:16
    České Budějovice právě vstřelily branku! Hosté se ujímají vedení.
    Budějovický kanonýr ADAM KUBÍK vypálil od levého kruhu nechytatelně k bližší tyči a vymetl pavučinky v Novotného brance. Zapsal tak svůj pátý gól sezony. Asistence: Brant Harris.
    Marken.cz

    Adéla Kvapilová

    Branky a nahrávky: 50. Pyrochta (Aaltonen), 60. Fořt (Aaltonen) – 5. Kubík (Harris), 21. F. Přikryl (Doudera), 32. Ordoš (Doudera, Hovorka), 46. Koláček (Chlubna), 51. M. Beránek (F. Přikryl, Gulaš)


    BK Mladá Boleslav: Novotný (J. Růžička) – Pyrochta (A), Osburn, Jánošík (A), Štibingr, Čech, Pláněk, Bernad – Aaltonen, Järvinen, Skalický – Söderlund, O. Roman, Lantoši – Malát, Fořt, Šmerha – Dvořáček, Suchý, Stránský (C).
    Trenér: Jiří Kalous

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Gulaši, Pýcha, Doudera (A), Hovorka, Štencel, Vráblík, Kachyňa – Ordoš, Harris, Kubík – M. Beránek, F. Přikryl, Gulaš (C) – Toman, Pech (A), Valský – Chlubna, Vopelka, Koláček.
    Trenér: Ladislav Čihák

    Rozhodčí: Šír, Pilný – Frodl, Špůr
    bahis siteleri