Havířov – Nový Jičín 7:0 (kon.)
konec
AZ Havířov
7:0 (5:0, 2:0, 0:0)
HK Nový Jičín
Neděle 01.10.2023, 17:00 • Gascontrol Aréna • Regionální liga dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    57:00
    Teď havířovský Michalík odchází na trestnou lavici za sekání.
     
    39:51
    Hostujícímu brankáři teď po střele Czerného pomohla tyč!
     
    37:13
    Domácí Kůrka si počínal nedovoleně, za sekání ho proto čekají dvě minuty na trestné lavici.
     
    33:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští stále nemají dost a přidávají sedmou branku. Zpoza brány přihrál Kanich na levou stranu DANIELU LACINOVI, jehož přesná rána zapadla mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Richard Kanich.
     
    32:10
    V brankovišti hostí dochází ke změně, místo chytajícího Musiala nastupuje Javora.
     
    29:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov početní výhodu využívá. RICHARD KANICH vystřelil z levé strany a hostující brankář si puk sám smolně sklepl do brány. Asistence: Daniel Lacina a Martin Vudarčík.
     
    28:29
    Za hákování tak na trestnou lavici míří hostující Klunda.
     
    26:12
    Šebesta o malý kousek přestřelil bránu, za malou chvíli se ocitl v mnohem větší šanci, když dostal přihrávku od Vudarčíka před bránu, znovu ale minul.
     
    19:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácím uspěli na vhazování před Musialem a po několika přihrávkách se do ne moc prudké střely opřel MATEUSZ BIALY, jenž zamířil mezi betony hostujícího brankáře, který je nestihl sklapnout. Asistence: Marek Michalík.
     
    17:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je tady další branka domácích. První střelu DAVIDA KAJZARA z pravé strany sice Musial vyrazil, jenže po chvíli už nestačil na jeho dorážku z druhé strany. Asistence: Daniel Bolek a Jakub Kůrka.
     
    16:15
    Havířov právě vstřelil branku!
    Takto akce sice nevypadala nebezpečně, i tak z ní ale havířovští hokejisté skórují. MAREK MICHALÍK si ocitl na pravé straně, odkud zametl puk do místa, kam se brankář Nového Jičína nestihl přesunout. Asistence: Petr Šlampiak a Mateusz Bialy.
     
    13:26
    Je tady první vyloučení. Za vražení na hrazení musí pykat havířovský Bolek.
     
    09:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu krásná akce, kterou domácí zvyšují své vedení. Havířov vyhrál vhazování před vlastní brankou, po přihrávce Kůrky pak až před bránu projel DANIEL BOLEK, jenž našel místo nad rukou hostujícího brankáře. Asistence: Jakub Kůrka a Daniel Kajzar.
     
    05:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. DAVID KAJZAR dostal přihrávku k pravému kruhu, odkud forhendem překonal hostujícího brankáře, který se jen otočil, kde je puk. Asistence: Jakub Kůrka a Daniel Bolek.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 6. Kajzar (Kůrka, Bolek), 10. Bolek (Kůrka, Kajzar), 17. Michalík (Šlampiak, Bialy), 18. Kajzar (Bolek, Kůrka), 20. Bialy (Michalík), 30. Kanich (Lacina, Vudarčík), 34. Lacina (Kanich)


    AZ Havířov: Ovčaři (Kozel) – Vudarčík, Burgert (C), Kůrka, Bystroň, Kubálek, Brecher – Vrůbel, Bolek, Lacina (A), Šebesta, Michalík, Bialy, Kajzar, Kanich, Czerný, Šlampiak (A), Ptáček
    Trenér: Marek Pavlačka

    HK Nový Jičín: Musial (33. Javora) – Dohnal, Horák, Zahradníček, Klunda – Bezděk, Paluzga, Vrána, Matýsek (C), Dančák, Duba, Brovják
    Trenér: Kamil Gebauer

    Rozhodčí: Tomeček — Jančar, Opravil
    bahis siteleri