Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Přerov – Pardubice 2:6 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 05.10.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (20:11:45)
     
    Zápas je u konce. Pardubice porážejí Přerov na jeho ledě 6:2 a do tabulky skupiny Východ si připisují tři body. Oba týmy v poslední třetině využily přesilovku. Nejprve se to podařilo domácímu Tadeáši Hlávkovi, poté také hostujícímu Tomáši Jašovi. Vítězství Dynama pak ještě v závěru pečetil Oleksij Jevtěchov.
     
    Utkání sledovalo 145 diváků.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jan Billa – 2 min., držení.
     
    59:30
    V závěru to ještě z ostrého úhlu zkusil Švec, Vojtek si prostor u bližší tyče betony pohlídal.
     
    58:44
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Daniel Burda – 2 min., držení hole.
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:48
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Adam Holík – 2 min., nedovolené bránění.
    57:23 Oleksij JEVTĚCHOV - 2:6
     
    57:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši ještě v závěru zápasu zvýrazňují svůj náskok. Povedenou kličku na levou stranu útočného pásma předvedl OLEKSIJ JEVTĚCHOV, jenž se vzápětí prezentoval neméně hezkou křížnou střelu do pravé šibenice domácí branky. Asistence: Tadeáš Kalužík a Martin Švec.
     
    55:58
    Ozollapa na pravé straně útočného pásma oslovil zadovkou Hradila, který ale poté přestřelil branku Dynama.
     
    54:38
    Billa propadl u útočné modré čáry a z přečíslení dvou proti jednomu střílel z levé strany Pavlata. Vojtek se zaskvěl dobrým zákrokem betonem, kterým kotouč vytěsnil před sebe. Vzápětí si poradil také s dorážkou.
     
    54:11
    Hradil na levém křídle útočného pásma nedosáhl na dlouhý pas. Čárový rozhodčí tak Přerovu píská zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Vojtka.
     
    52:14
    Kuchta krásně prošel po pravé straně útočného pásma. Zblízka u branky poté přihrával Hradilovi, který ale v zajímavé příležitosti o kousek minul pardubickou bránu.
     
    51:35
    Z pravé strany zakončoval Pavlata. Domácí obránci puk tečovali do ochranné sítě, vhazovat se bude před Vojtkem.
     
    50:50
    Střela od modré čáry jednoho z hostujících hráčů mířila do pravého dolního rohu branky za tyč. Vojtek se dobře dokázal roztáhnout a koncem pravého betonu puk vytěsnil mimo branku.
     
    50:02
    Kuchta velmi pohledným manévrem projel až před Tuláčka. Ten jeho střelu ke vzdálenější, levé tyči, dokázal zastavit koncem betonu.
     
    49:36
    Střelu Hradila z pravé strany Tuláček vyrazil před sebe, Ozollapovi chyběl kousek k tomu, aby mohl dorážet. Na dorážku v podání lotyšského útočníka ve službách Zubrů však nakonec nedošlo.
     
    48:44
    Tuláček vyjel hodně daleko ze své branky proti volnému kotouči. Nakonec u něj byl dříve, než sprintující Dobša a stihl ho odehrát do bezpečnější zóny pro svůj tým.
     
    47:46
    Přerov znovu mohl snížit na rozdíl dvou branek. Pokus Kolaříka z levé strany mířil do horní části Tuláčkovy branky a pardubickému brankáři nakonec pomohla horní tyč.
    46:54 Tomáš JAŠA - 2:5
     
    46:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Také hosté v tomto duelu využívají přesilovku. Pardubice to nejprve chtěly sehrát na střelu z mezikruží. Odtud se nakonec puk odrazil na pravou stranu zpátky k TOMÁŠI JAŠOVI, který zakončením po ledě překonal Vojtka. Ten se s betonem nestačil včas přesunout k tyči. Asistence: Tadeáš Kalužík a Martin Švec.
     
    46:20
    Koudelka vystřelil od modré čáry, Vojtek zasáhl lapačkou a přerušil hru.
     
    45:48
    Pardubičtí byli v jednu chvíli před brankou Přerova tři na jediného hráče v poli, ale výraznou šanci z toho vytěžit nedokázali.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Adam Holík – 2 min., sekání.
     
    45:03
    Holík z ostrého úhlu nahazoval kotouč před branku Dynama. Tam dotírali dva hráči domácího celku, jako vítěz ale z tého situace vyšel pardubický brankář Tuláček.
     
    44:10
    Pardubičtí opět operovali v útočném pásmu. Zdálky střílel Helikar, Vojtek puk vytěsnil mimo branku do rohu hrací plochy.
     
    43:38
    Dynamo odpovědělo tlakem v útočném pásmu. Domácí obrana v čele s Vojtkem mu ale s vypětím všech sil dokázala odolat. Skóre tak stále zůstává 4:2 z pohledu Pardubic.
    42:24 Tadeáš HLÁVKA - 2:4
     
    42:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovku a snižují na rozdíl dvou branek. Pěkný pas před bránu vymyslel z levé strany Kolařík, najetý TADEÁŠ HLÁVKA pak zblízka usměrnil kotouč za Tuláčkova záda. Asistence: Ondřej Kolařík a Jan Billa.
     
    42:04
    O kotouč se v útočném pásmu Přerova strhl boj. Ten nakonec vyhráli hosté a povedlo se jim osvobodit se vyhozením.
     
    41:11
    Hradil vystřelil z levého kruhu, obrana Východočechů kotouč usměrnila na zadní mantinel.
     
    40:56
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Tomáš Hebek – 2 min., krosček.
     
    40:56
    Hlávkovo dalekonosné nahození možná nadělalo Tuláčkovi o něco více problémů, než by bylo zdrávo. Hostující brankář si nicméně dokázal poradit.
     
    40:02
    Úvodní buly třetí třetiny vyhráli hosté.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:36.
     
    Dynamo ve druhé třetině dvěma brankami zvýraznilo své vedení nabyté v první dvacetiminutovce a nad Přerovem tak před třetí částí vede 4:1. Ve 22. minutě se střelou z levé strany prosadil Dominik Pavlata a vyhnal Ryšavého z brány. Jeho náhradník Vojtek kapituloval ve 27. minutě, kdy jej tečí překonal Jakub Koudelka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    V závěru druhého dějství ještě na Vojtka přiletěla střela zdálky z osy hřiště. Domácí brankář však přitiskl betony k sobě a kotouč tak zvládl bez problému vyrazit.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:38
    Hradilovi přišel kotouč na brusle, takže unikat sám na branku nemohl. Přerovu se však naskytlo přečíslení a Hradil přihrál Ozollapovi. Ten se protáhl před bránu, jenže už byl moc blízko Tuláčkovi a u pravé tyče nedokázal zvednout puk nad jeho beton.
     
    37:25
    Domácí teď hezky zakombinovali v útočném pásmu. Přihrávku do volného prostoru obdržel na levém kruhu stojící Hlávka, který nicméně následně přestřelil.
     
    36:43
    Billa o mantinel našel na levém křídle volného Švejdu, ale tomu střela vůbec nesedla. Žabičkou zcela minul branku Pardubic.
     
    36:14
    Pardubice momentálně mají hru pod kontrolou. Zubři nedokázali vyvézt puk z prostoru za červenou čárou a čárový rozhodčí jim píská zakázané uvolnění.
     
    35:03
    Kalužík měl nad kruhy plno místa, takže mohl vyslat pořádně tvrdou střelu. Vojtek měl nyní i dávku štěstí, prudký kotouč jej trefil do pravého betonu.
     
    34:02
    Kolařík chtěl v oslabení poslat do sóla Hanáka, ale ve středním pásmu rychlým přesunem na led zasáhl jeden z hráčů Pardubic, který kotouč tělem vleže zastavil.
     
    33:33
    Domácím se dvakrát v krátkém čase povedlo odpravit kotouč přes obrannou modrou čáru.
     
    33:10
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Adam Holík – 2 min., napadení.
     
    32:27
    Hosté v plném počtu.
     
    31:33
    Hradil se šikovným manévrem v obranném pásmu zbavil hned dvou soupeřů. Do jízdy pak puk dostal Kuchta, ale z pravé strany trefil jen nohy bránícího soupeře.
     
    30:41
    Holík na pravém kruhu střílel z první, ale zakončení mu zrovna nevyšlo a Tuláček kotouč betony vytěsnil do rohu kluziště.
     
    30:27
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Tom Kaštánek – 2 min., držení.
     
    29:23
    Šindler napadáním u obranné modré čáry vyrušil protihráče. Volný puk poté získal najetý Dobša, který si nabruslil na úroveň pravé tyče. Tuláček se ale přesunoval spolu s přerovským útočníkem a betony kotouč za svá záda nepustil.
     
    28:47
    Koblížkovi se na pravé straně útočného pásma otevřel prostor ke střele. Domácí obránce střílel na první tyč, kde ale klečící brankář Dynama dokázal zakročit.
     
    28:41
    Dalekonosné nahození jednoho z Přerovanů od modré čáry Tuláček nejprve vyrazil před sebe a poté puk shrábl do lapačky.
     
    28:14
    Hradil se natlačil před posledního bránícího soupeře a měl před sebou už pouze Tuláčka. Atakovaný ale nedokázal pořádně zakončit a poté ještě boural do branky, kterou posunul.
     
    28:00
    Rájek dostal puk na levé křídlo, odkud vyslal střelu na bližší tyč. Vojtek kotouč vkleče vyrazil do rohu kluziště.
    26:40 Jakub KOUDELKA - 1:4
     
    26:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už je to o tři góly. Pas Bartoně z pravé strany usměrnil do protipohybu Vojtka z osy hřiště najetý JAKUB KOUDELKA. Padajícímu brankáři Zubrů prošel kotouč pod betonem do brány. Asistence: Šimon Bartoň a Oleksij Jevtěchov.
     
    25:29
    Přerovu nevyšlo přečíslení. Dobša postupoval s pukem směrem k úrovni brankové čáry po pravém křídle. Poté nahrával před branku, tam ale spoluhráče najít nedokázal.
     
    24:42
    Pekr se pokoušel najít dlouhým pasem za obranu volného Nášela. Obránci Pardubic ale tento záměr přerovského zadáka včas zpozorovali a ve středním pásmu zasáhli.
     
    24:24
    Zubři se dvakrát v krátkém časovém sledu provinili zakázaným uvolněním. Hra se tak znovu vrací před Vojtka.
     
    23:06
    Další výrazná příležitost Dynama. To šlo do přečíslení tří proti dvěma. Z pravé strany poblíž bližší tyče to vzal na sebe Kalužík, ale na Vojtka si nepřišel. Domácí brankář skvěle zakročil lapačkou.
     
    22:10
    Vojtek musel krátce po příjezdu do branky řešit velkou šanci Pardubic. Lehce z levé strany vypálil najetý Tomas, Vojtek kotouč vyrážečkou přizvedl nad horní tyčku.
     
    21:16
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov:
    ze hřiště odchází Vojtěch Ryšavý, přichází Martin Vojtek.
     
    21:16
    Oddechový čas pro tým HC ZUBR Přerov.
    21:16 Dominik PAVLATA - 1:3
     
    21:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení o dva góly. Střela DOMINIKA PAVLATY z levé strany Ryšavému propadla do branky. Pro domácího brankáře to znamená konec v tomto duelu, do branky místo něj míří Vojtek. Asistence: Josef Kubíček.
     
    20:55
    Kolařík přenechal puk Hanákovi, který pro změnu přihrál Hlávkovi. Ten však přes soupeře na útočné modré čáře nepřešel.
     
    20:02
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli domácí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Za malou chvíli začne druhé dějství.
     
    Druhá třetina začne zhruba v 18:47.
     
    Dvacet minut hracího času je za námi. Přerov zatím prohrává s Pardubicemi na vlastním ledě 1:2. Zubry poslal ve třetí minutě do vedení premiérovou trefou v novém angažmá Lotyš Rauls Ozollapa, Dynamo ale pak dokázalo skóre otočit. V 11. minutě vyrovnal Jan Helikar a minutu a 14 sekund před přestávkou se o zatím rozdílový gól postaral dorážející David Krčál.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Zubři mohli ještě odpovědět. Hradil nahrál do druhé vlny Ozollapovi, jeho střelu mezi betony z pravé strany si ale povyjetý Tuláček pohlídal.
    18:46 David KRČÁL - 1:2
     
    18:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice v závěru první třetiny otáčejí skóre. Hosté nyní předvedli dobrý tlak do brány. Na pokusy zblízka v podání Macka s Kubíčkem ještě Ryšavý skvěle zareagoval, na dorážku DAVIDA KRČÁLA však už s lapačkou nestačil. Asistence: Josef Kubíček a Vít Macek.
     
    18:40
    Nahození Švece z pravé strany od modré čáry tečovali domácí obránci do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Ryšavým.
     
    18:24
    Tlak Pardubic. Na střelu si od pravého mantinelu najel Tomas, ale domácí branku přestřelil.
     
    17:46
    Bartoň operoval těsně před Ryšavým a zblízka na něj nametl kotouč, který se klouzal od levého mantinelu. Ryšavý ale předvedl pohotovou reakci a betony puk vyrazil před sebe.
     
    17:22
    Zubrům se nabízela celkem slibná protiakce, tu ale zastavila přílišná rychlost Hanáků při přechodu útočné modré čáry a následný ofsajd.
     
    17:00
    Přerované chtěli rychle přenést hru do útočného pásma, jenže Hanák podle soudu hlavního rozhodčího přihrával na Hradila rukou.
     
    16:13
    Hned po vhazování v útočném pásmu střílel z pravé strany Hradil, Tuláček puk vyrazil před sebe.
     
    15:50
    Šindler se u pravého mantinelu otočil s pukem a poté vystřelil. Tuláček tento pokus vyrazil před sebe a o dorážku se vzápětí snažil Mašek, nicméně neúspěšně.
     
    15:20
    Domácí v plném počtu.
     
    14:49
    Pardubice obsadily útočné pásmo. Kotouč dostal na levé křídlo Tomas a střílel mezi betony na bližší tyč. Ryšavý si však jesličky či chcete-li housličky nasadit nenechal.
     
    13:42
    Šance Přerova při oslabení. Kuchta se natlačil před bránícího Koudelku a zprava si najel před branku. Tuláčka ale nepřekonal, hostující gólman proti střele pod horní tyčku zasáhl hrudí.
     
    13:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Dan Bárta – 2 min., nedovolené bránění.
     
    13:05
    Kuchta si rukavicí zpracoval oblouček za pardubickou obranu a poté uháněl sám na brankáře. Hostující obránci jej ale dokázali dojet, takže útočník Hanáků neměl na zakončení klid. Podle toho také celá situace dopadla.
     
    12:31
    Východočeši vyhráli souboj za brankou Zubrů a puk šel rychle na modrou čáru. Odtud vystřelil Kaštánek, Ryšavý byl ale tentokrát jistý a zakročil lapačkou.
    11:00 Jan HELIKAR - 1:1
     
    11:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, a to z ne zcela vážné situace. Ve středním pásmu se kotouče po přihrávce Krčála zmocnil JAN HELIKAR, vyjel s ním na osu hřiště a z prostoru nad kruhy před couvajícími přerovskými beky vystřelil. Ryšavému, který šel do pokleku, puk prošel až do sítě. Asistence: David Krčál a Daniel Burda.
     
    10:28
    Z nahození Hebka od modré čáry toho Ryšavý moc neviděl, puk z hole pardubického obránce šel však vedle přerovské branky.
     
    10:04
    Přerovu nevyšla kombinace a o mantinel poslal kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    08:31
    Šindler se štěstím vybojoval puk za brankou hostů. Volný kotouč tak mohl nasměrovat na Tuláčka u pravé tyče Hyža, výhodnou příležitost ale prováhal tím, že v klíčové chvíli promáchl.
     
    07:26
    Hosté v plném počtu.
     
    06:45
    Domácí se nahozením vrátili do útočné třetiny. Kolařík si u modré čáry vyměnil kotouč s Billou, který poté nahrál Holíkovi. Jeho rána bez přípravy byla tečovaná a pardubickou branku minula.
     
    05:47
    Zubři na rozdíl od předešlé přesilovky udrželi útočné pásmo hned po buly. Bártu sice hráči Dynama vytlačili až k mantinelu, poté se ale k puku dostal Hradil, který z ostrého úhlu přestřelil.
     
    05:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Štěpán Rájek – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:04
    Hosté v plném počtu.
     
    04:27
    Domácí v útočném pásmu rozestavěli přesilovkovou formaci. Od modré čáry nakonec vystřelil Billa, Tuláček chytil kotouč do lapačky.
     
    03:04
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Jan Helikar – 2 min., hákování.
    02:25 Rauls OZOLLAPA - 1:0
     
    02:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ryšavý nyní rozjel akci, po které jdou Zubři do vedení. Hradil následně přihrál RAULSI OZOLLAPOVI a lotyšský útočník skóruje hned ve svém prvním startu za Přerov. Puk po průniku do útočného pásma a mezi kruhy poslal mezi betony Tuláčka do sítě. Asistence: Radim Hradil a Vojtěch Ryšavý.
     
    02:14
    Dynamo napadáním získalo kotouč. Kalužík se rozjel ze středního pásma a před brankou ještě posílal puk jednomu ze spoluhráčů. Před Ryšavým se strhla skrumáž, nicméně skóre se nemění. Domácí brankář si kotouč dokázal zajít.
     
    01:06
    Po střele zdálky z pravé strany na Ryšavého doráželi dva Pardubičtí, ale přerovský brankář tomuto náporu dokázal odolat.
     
    00:45
    Hradil si najel na střelu z levého křídla, puk skončil v ochranné síti a vhazovat se bude před Tuláčkem.
     
    00:30
    Dynamo obsadilo útočné pásmo, ale domácí se dokázali ubránit.
     
    00:01
    Úvodní buly vyhráli hosté.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Vojtek) – Tomiga, Da. Bárta, Holík (C), Billa (A), Pekr, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Kolařík, J. Hanák, Hlávka – Švejda, Mašek, Dobša – Hyža, Nášel, Šindler.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Dynamo Pardubice: Tuláček (Filípek) – K. Červenka (C), Koudelka, Švec, Hebek (A), Kaštánek, Rájek, Šmerda – Helikar, D. Burda, Pavlata (A) – Macek, J. Kubíček, Krčál – Kalužík, Jaša, Tomas – Š. Bartoň, Jevtěchov, Pilař.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Blaha, Čech – Kučera, Kráľ.
     
    Oba týmy absolvují rozbruslení. Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, hosté z Pardubic v červenobílých dresech.
     
    Poslední vzájemný zápas

    HC Dynamo Pardubice – HC ZUBR Přerov 5:4p (1:1, 1:3, 2:0 – 1:0)

    Branky a nahrávky: 8. Fiala (Tomas, Švec), 33. Koudelka (Tomas, Kalužík), 41. Burda (Kalužík, Švec), 45. Helikar (Pavlata, Koudelka), 61. Švec (Tomas, Pavlata) – 5. Kuchta, 24. Hradil (Švejda), 27. Hanák (Halík, Billa), 30. Kuchta (Hlávka, Bárta).

    Pardubice: Vilém – Červenka, Koudelka, Kaštánek, Kubánek, Rájek, Švec, Hebek – Kalužík, Burda, Fiala, Kubíček, Jevtěchov, Helikar, Pavlata, Dostál, Gromadzki, Jaša, Bartoň, Tomas.

    Přerov: Ryšavý – Koblížek, Billa, Tomiga, Pekr, Holík, Bárta, Škňouřil – Šindler, Lysoněk, Hradil, Halík, Martiňák, Dobša, Švejda, Hlávka, Mašek, Kuchta, Hanák.
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov ve východní extraligové skupině figuruje na poslední osmé pozici, o skóre za sedmou Olomoucí (oba týmy dosud nasbíraly deset bodů). V posledních dvou zápasech Zubři pokaždé inkasovali šest gólů. Nejprve na domácím ledě nestačili na Kometu Brno (0:6), poté prohráli také v Třinci (4:6). Na čele produktivity přerovského celku jsou zatím tři útočníci. Radim Hradil (7+3), Jan Hanák (6+4) a Tadeáš Hlávka (2+8) si připsali po deseti bodech. Hanák přitom do posledního utkání Zubrů proti Třinci nenastoupil.
     
    HC Dynamo Pardubice
    Pardubice se v tabulce skupiny Východ DHL extraligy juniorů nacházejí na pátém místě se ziskem 19 bodů. V dosavadních dvanácti zápasech pětkrát zvítězily za tři body, jednou po prodloužení i nájezdech a pětkrát v normální hrací době prohrály. Jeden z dvoubodových triumfů Dynamo zaznamenalo právě v prvním vzájemném duelu proti Přerovu. Doma sice v polovině utkání prohrávalo 1:4, průběh ale dokázalo otočit a nakonec Zubry zdolalo 5:4 po prodloužení. Kanadské bodování Východočechů vede útočník Dominik Pavlata (4+7).
     
    Pěkný den z Přerova. V rámci 13. kola DHL Extraligy juniorů se zde utkají týmy HC ZUBR Přerov a Dynamo Pardubice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Ozollapa (Hradil, Ryšavý), 43. Hlávka (Kolařík, Billa) – 11. Helikar (Krčál, D. Burda), 19. Krčál (J. Kubíček, Macek), 22. Pavlata (J. Kubíček), 27. Koudelka (Š. Bartoň, Jevtěchov), 47. Jaša (Kalužík, Švec), 58. Jevtěchov (Kalužík, Švec)


    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (22. Vojtek) – Tomiga, Da. Bárta, Holík (C), Billa (A), Pekr, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Kolařík, J. Hanák, Hlávka – Švejda, Mašek, Dobša – Hyža, Nášel, Šindler.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Dynamo Pardubice: Tuláček (Filípek) – K. Červenka (C), Koudelka, Švec, Hebek (A), Kaštánek, Rájek, Šmerda – Helikar, D. Burda, Pavlata (A) – Macek, J. Kubíček, Krčál – Kalužík, Jaša, Tomas – Š. Bartoň, Jevtěchov, Pilař.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Blaha, Čech – Kučera, Kráľ

    Diváci: 145
    bahis siteleri