USA – Česko 4:1 (kon.)
konec
USA
4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
Česko
Čtvrtek 05.10.2023, 18:00 • OSTRAVAR ARÉNA, Ostrava • International Para Hockey Cup
Partner:
    41:34 Michal GEIER - 4:1
     
    41:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velká radost v Ostravar Aréně! Hečko vysunul na zteč MICHALA GEIERA. Ten si posunul pod saněmi kotouč na levačku a vypálil krásně do pravého horního růžku branky. Lee si na puk lehce sáhl lapačkou, v cestě za svá záda mu ale nezabránil. Asistence: Václav Hečko a Zdeněk Hábl.
    38:03 David EUSTACE - 4:0
     
    38:03
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    DAVID EUSTACE se raduje ze svého prvního gólu na turnaji. Z levé strany si povyjel do prostoru mezi kruhy a dobře umístěnou střelou pod horní tyč zvýšil na 4:0. Kudela tentokrát máchnul lapačkou už jen do prázdna. Asistence: Travis Dodson a Noah Grove.
    05:32 Jack WALLACE - 3:0
     
    05:32
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Novotný vydržel na trestné lavici pouze 19 vteřin. Americkou přesilovku využil další střelou do horní části branky nad Kudelovu lapačku JACK WALLACE. Zatím to vypadá na debakl. Asistence: Malik Jones a Josh Pauls.
    04:30 Declan FARMER - 2:0
     
    04:30
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Americké přečíslení zakončil DECLAN FARMER. Kotouč si pod saněmi posunul na levačku a technickou ranou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Asistence: Evan Nichols.
    02:14 Brody ROYBAL - 1:0
     
    02:14
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané jdou velmi rychle do vedení. BRODY ROYBAL poslal svou nechytatelnou ránu zápěstím z pravého kruhu přesně pod víko. Jde o jeho třetí gól na turnaji. Asistence: Jack Wallace a Liam Cunningham.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 3. Roybal (Wallace, Cunningham), 5. Farmer (Nichols), 6. Wallace (Jones, Pauls), 39. Eustace (Dodson, Grove) – 42. Geier (Hečko, Hábl)


    USA: Lee (La Marre) – Wallace, Pauls (C), Eustace – Roybal, Dodson (A), Easley, Musselman, Zych, Farmer (A), Nichols, Jones, Grove, Cunningham, McKee
    Trenér: David Hoff

    Česko: Kudela (Sedláček) – Wágner, Zelinka (C), Vrubel, Kubeš, Doležal – Žižlavský, Novotný (A), Ohar, Hečko (A), Veselý, Geier, Palát, Kapko, Hábl
    Trenér: Jakub Novotný

    Rozhodčí: Hranoš, Vaněk – Blažek Najman

    Diváci: 2654
    bahis siteleri